Rybka_39 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://img523.imageshack.us/img523/7426/bd50bd654592c319resizeun3.jpg A ta niunia szuka nadal domu?
Rybka_39 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A wymaga jakiejs specjalnej troski? Znaczy w sensie zdrowotnym jest na coś chory? Nie ma na niego chętnych?
lavinia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 proszę podpiszcie petycję; http://www.petycje.pl/3746
Yana Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 podpisałam, trzeba przekleić ten skrót na inne wątki, żeby jak najwięcej osób podpisało tę petycję
Rybka_39 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No, a jeśli zabronią też wystawiania psów do adopcji na allegro?:roll:
Yana Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Rybka_39 napisał(a):No, a jeśli zabronią też wystawiania psów do adopcji na allegro?:roll: petycja dotyczy zakazu handlu czyli sprzedaży zwierząt, a nie aukcji charytatywnych. Poza tym ogłoszeń pseudohodowców jest o wiele więcej. Jak zmniejszy się rynek zbytu handlarzom, to i mniej bezdomnych psów będzie szukało domu. Jeśli pseudohodowle będą kwitły nigdy nie nadążymy z szukaniem domów dla porzuconych psów.
hipocotam Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 lavinia napisał(a):to jest ten niunio i nadal szuka domu Czy ja mogłabym przygarnąć tego niunia?
Chefrenek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 hipocotam napisał(a):Czy ja mogłabym przygarnąć tego niunia? A coś więcej o sobie?:razz:
hipocotam Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Chefrenek napisał(a):A coś więcej o sobie?:razz: O mnie: architekt wnętrz - pracuję głównie w domu więc towarzystwo i opieka dla niunia zapewnione; (spacery też) mieszkamy z małżem w Warszawie na Pradze Południe w średniej wielkości mieszkanku - czyli dwie osoby dorosłe szukają 4 łapek do pełni szczęścia obydwoje mieliśmy już pieski (ja jamniki, mąż boksery) Jamniczek od kilku lat częściowo sparaliżowany więc wiem jak to jest opiekować się pieskiem z problemami. Oferujemy przytulne 4kąty, miskę i dużo miłości.
Rybka_39 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Też chciałam adoptować niunia, ale jesli znalazł się dla niego domek to się cieszę.;)
a.kcka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nie wiem dlaczego ale chyba ktos mi sie wlamal na tamto konto na drugim forum i nie moge sie nic dowiedziec odnosnie malenstwa
filifionka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jestem tu nowa i nie bardzo 'łapię" jak pisać i odpowiadać na listy, a chciałabym zaoferować pomoc w adopcji , a konkretniej przyjąć do siebie jakiegoś bidulka lub bidulkę. Mieszkam w dużym domu z jeszcze większym ogrodem, pieski uwielbiam, mam doświadczenie w opiece nad psami po przejściach - trzy z czterech miśków które mieszkają u mnie są przygarnięte. Uroda, wiek , płeć nie mają dla mnie znaczenia, zależy mi tylko by bulwek tolerował inne zwierzaki i był zdrowy (tzn. mam na myśli choroby zakaźne, ze względu na dobro reszty stadka), bo brak oka czy łapki to żaden problem :) Jeśli to ma jakieś znaczenie to jestem zootechnikiem. Podam swojego meila bo tam częściej bywam: [email protected]
Inez de Villaro Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A możesz dac nr gg...bedzie szybciej komunikować się!?
Rybka_39 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wow jaki Wy macie ruch na tym wątku:crazyeye:..
a.kcka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 moj numer gg 7653411 niech sie ktos odezwie bo z tamtego forum mnie wywalilo i nie wiem co i jak z malenstwem
agata-air Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Proszę o cierpliwość, myślę, że jeszcze dziś (najdalej jutro) w pierwszym poście pojawią sie wszystkie buldożki do adopcji z jak najmożliwiej dokładnym opisem oraz numerem telefonu do jego opiekuna. Choroby dotknęły i adopcjebuldozkow i troszkę mamy problemy z koordynacja wszystkiego.
Inez de Villaro Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='filifionka']jestem tu nowa i nie bardzo 'łapię" jak pisać i odpowiadać na listy, a chciałabym zaoferować pomoc w adopcji , a konkretniej przyjąć do siebie jakiegoś bidulka lub bidulkę. Mieszkam w dużym domu z jeszcze większym ogrodem, pieski uwielbiam, mam doświadczenie w opiece nad psami po przejściach - trzy z czterech miśków które mieszkają u mnie są przygarnięte. Uroda, wiek , płeć nie mają dla mnie znaczenia, zależy mi tylko by bulwek tolerował inne zwierzaki i był zdrowy (tzn. mam na myśli choroby zakaźne, ze względu na dobro reszty stadka), bo brak oka czy łapki to żaden problem :) Jeśli to ma jakieś znaczenie to jestem zootechnikiem. Podam swojego meila bo tam częściej bywam: [email protected] Napisz cos o sobie...proszę
netti1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 szukamy kogoś do przerowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Lublinie-pilne
kajina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Czekam na wiadomosc zwiazana z wizyta przedadopcyjna w moim domciu:))Pozdrawiam
lavinia Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Uaktualniłam pierwszy post. Jutro dodam kolejne 4 buldożki szukające domu.
Recommended Posts