Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Piracik ma imię Baron i jest u mnie na DT.Domu szukamy.
Baronik dostaje antybiotyk,jest bardzo chudy,ale to akurat nadrobi szybciutko,ma stare złamanie ogonka,i co najgorsze był tak zaniedbany że w fałdkach na nosku miał larwy.Teraz już dochodzi do siebie,i zaczynamy szukać człeka odpowiedniego,co nie będzie łatwe.Baron jest grzeczny,kochany,nie konfliktowy i strasznie będę przebierać w domach,a mam do pomocy kilka wymagających ciotek!:evil_lol:

Posted

Nie za ma co :eviltong:
Bluza po prostu czaderska, pasuje jakby sie w niej urodził.

Faktycznie chudziutki był strasznie i starszny z niego smierdzioszek był.
Najbardziej zmartwiły mnie te jego larwy, bośmy sie całowali po drodze :roll:

Ciotki pamietajcie " świetny na suczki " mnie to brzmi w uszach do dzis :cool3: bo to wlasciwie wszytko co usłyszałam od sprzedawcy.

Posted

Dziekujemy Oluniu za pomoc...Baron ma u netti bardzo dobrze, mamy nadzieję, że znajdzie odpowiedni dom i zmieni sie nie do poznania!!!
Jeżeli chodzi o rozliczenie to skontaktuj sie z netti- ona sie nim zajmuje i na pewno kazdy grosz sie przyda...ew, z magiją:)

I dodam jeszcze, że MIZIA i PEPE maja juz domy!!!!!!!!!
cieszymy sie bardzo!

Posted

Nie mam czasu czytać całego wątku a właśnie się dowiedziałam o 4-letniej buldożce do adopcji. Co mam zrobić? Gdzie rozesłać inforamcje? Wiem, że przebywa w jednej z lecznic w Warszawie, tel. 511 33 22 88. Proszę o pomoc w poszukiwaniu jej nowego domu

Posted

Witam...
Ja w sprawie tej 4 letniej Buldozce jestem bardzo zainteresowana jej adopcja tylko nie wiem co mam zrobic zeby moc sie o niej wiecej dowiedziec
Pomozcie .....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...