ewka8 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dzieci i psy to zespół rózny , na róznych etapach rozwoju. Kiedy moje dzieci były małe, to psy omijały je szerokim łukiem. Jak dzieci podrosły to była wspólnota pokarmowa. Moja Sonia świetej pamięci, Wydzierała dziecku z ręki wszystko, ale była stara i złośliwa. Kolejne psy , ze schroniska, nauczone życiem, tylko żebrały. Misek nie chroniłam, ale na wszelki wypadek, nie pozwalałam podchodzić
maj25 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Hej Dziwczynki!Siedze i czytam całe 65 stron i sie zakochałąm w buldozkach.Mam juz pieska od was z dogomani którego adoptowałam latem.Od lata zaglądałąm tu sporadycznie bo pewnie miała bym juz z 15 piesków.:lol:Jednak dłużej nie wytrzymam ,wkońcu dojrzałam do decyzji o wzieciu kolejnego bidula.Zakochałąm sie w buldozkach jeju jakie one sliczne.Niewiem jak mozna wyzucic takie cudo!:angryy:Oferuje dom tymczasowy,ewentualnie stały dla buldozka.Niestety nie mogę pomóc w inny sposób,ewentualnie moze uda mi sie cos wynalesc na bazarek.Chyba dzis nie zasne,dziewczynki czy są jakies buldozkowe skarby które szukają domku ciepłego i pełnego miłosci.POZDRAWIAM SERDECZNIE
Inez de Villaro Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Do adopcji jest wspaniały pies Tobik...ale on nie toleruje innych samców...:( Są też buldogi angielskie z moich podpisów...one tolerują wszystkie psy i są przewspaniałe:)
maj25 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tak naprawde czy on jest farncuski czy angielski to niema znaczenia.Zakochałam sie w tych pyszczkach.Dziewczynki podeslijcie mi jakiegos skarba moze byc na gadu lub emeila.podaje gg 11116430,a emeil [email protected]
Inez de Villaro Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Fredek, Krysia, Kresia i Gacek już nie szukają domu.... czekają jeszcze Tobik, Coca, Mania i Pershing.....
mar.gajko Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Drogie Panie, od jakiegos miesiąca pewien sąsiad (willa na Bronowicach) dopada mojej Kaśki - (bf, biala, głucha) i wygłaskuje, wydrapuje. I dopytuje nachalnie czy bym jej mu nie odsprzedała:p bo takiego cuda to on nei widział. Ona bardzo dobra do ludzi i usmiecha się;) pięknie. Gdybyście chciały/miały/mogły ewentulanie jakąś białą buldożkę - to moge mu powiedzieć i dać czyjś nr telefonu.
Inez de Villaro Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A ten sądiad to jakiś godny polecenia??? cos o nim wiesz???
mar.gajko Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Inez de Villaro napisał(a):A ten sądiad to jakiś godny polecenia??? cos o nim wiesz??? Wiem tylko tyle co widzę. Nie rozważałam możliwości sprzedaży Kaśki;) i negocjacji warunków. jest miłym człowiekiem, koło 45-50; ma dom, ogródek i wygląda że nei ma kłopotów finasowych. I prawie za każdym razem jak przechodzę wieczorem z psami, wylatuje i Kaśka juz czeka przed furtką na porcje pieszczochów. I ucinamy pogawędkę.
Inez de Villaro Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jest biała suczka ale ma kłopoty z trawianiem, wymaga leczenia...czy Pan miałby chęci i możliwość leczenia?
mar.gajko Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Jest biała suczka ale ma kłopoty z trawianiem, wymaga leczenia...czy Pan miałby chęci i możliwość leczenia? Inez, daj zdjęcie i swój nr telefonu, jak go spotkam następnym razem, to mu powiem, ze jest taka bulwka i niech zadzwoni i się dopyta. To sobei ustalicie czy się nadaje jako opiekun.
szaq913 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witam poszukuje buldożka, mój synek nie daje mi już spokoju wiec ostro wziąłem się za poszukiwania ze względu na synka poszukuje psa w miarę młodego (myślę że tak do roku) no i oczywiście nie agresywnego. Jeżeli ktoś słyszał o jakiejś adopcji lub sprzedaży, ale w umiarkowanej cenie :-? to prosze o kontakt z góry wielkie dzieki!
szaq913 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 U dziadków jest psiak i naprawde potrafi sie z nim bawic. Teraz zaczyna upominac sie o swoje zwierzatko.
szaq913 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jakby ktoś słyszał o jakimś piesku, że ktoś z znajomych zmuszony jest sie pozbyć itp. to dajcie halo na @.
balbinka79 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 zapraszamy na ekstra bazarek!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-kosmetyki-super-prezenty-swiateczne-na-koty-z-kopalni-koniec-03-04-09-g-13-00-a-134475/#post12036519
netti1 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 szaq913 napisał(a):wiem wielka szkoda naprawde sliczy piesek byl a dlaczego taka szkoda?że ma nowy dom?:flaming:
netti1 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 szaq913 napisał(a):Jakby ktoś słyszał o jakimś piesku, że ktoś z znajomych zmuszony jest sie pozbyć itp. to dajcie halo na @. i raczej nie mamy znajomych którzy ,,pozbywają się ,,psa. u nas na dom czeka Tobi,3 letni kawaler,z DT gdzie są dzieci i buldogi angielskie.
Chefrenek Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 szaq913 napisał(a):3 lata :razz: Może powinieneś odczekać parę lat. W ty wieku dziecięce zachcianki zmieniają się jak w kalejdoskopie. Dziś chce pieska jutro samochodzik a pojutrze klocki.:cool1:
szaq913 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 To nie jest chwilowa zachcianka, tylko przemyślana decyzja. Ja osobiście uwielbiam psy (nie wiem czemu ale za to nie lubię kotów), a w buldożkach się zakochałem. Synkowi kupiłbym każdego pieska, nieważne czy byłby to buldożek czy nie i na pewno byłby zachwycony. Wybór buldoga to tylko moje upodobanie do tej rasy.
Recommended Posts