Fredzia:) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jejku ile buldozkow co sie dzieje plaga:crazyeye:
lavinia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 uaktualniłam pierwszy post o kolejne buldożki. na razie nie są do adopcji - są pod naszą opieką dopiero od wczoraj - pierwsza rzecz to diagnostyka i doprowadzenie ich do normalnego stanu. oczywiście póżniej będą szukały domu. Wszelkie informacje o postępach, leczeniu itp będą zamieszczane na bieżąco
a.kcka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Mam pytanie odnosnie Maleństwa staram się od miesiąca dowiedzieć cokolwiek na temat adopcji dzwonie na kom pisze na gg niestety nikt nic nie potrafi konkretnego napisac procz tego zebym powiedziala pare slow o sobie juz nie raz pisalam obiecywano mi ze ktos sie odezwie..... i nic czy moge wiedziec ile moze potrwac taka adopcja??
Chefrenek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='a.kcka']Mam pytanie odnosnie Maleństwa staram się od miesiąca dowiedzieć cokolwiek na temat adopcji dzwonie na kom pisze na gg niestety nikt nic nie potrafi konkretnego napisac procz tego zebym powiedziala pare slow o sobie juz nie raz pisalam obiecywano mi ze ktos sie odezwie..... i nic czy moge wiedziec ile moze potrwac taka adopcja??[/quote] A.cka a czy ktoś obiecał Ci, że go dostaniesz? Jakoś tobie też się nie spieszyło do schronu po Pusię, tak na marginesie.:roll:
Justa&Zwierzaki Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Boldożki to moja miłość od wielu lat ale na razie nie moge pod swój dach żadnego przyjąć ( mam 3 psy i kilkanascie kotów ) ale będe podnosić watek bo ta moda na te piekne i madre psy zagraża im , jak sie znudzi lub zachoruje to do schronu lub na bruk :-( a one sa takie wrazliwe a ludziska ........ :shake:
a.kcka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Chefrenek']A.cka a czy ktoś obiecał Ci, że go dostaniesz? Jakoś tobie też się nie spieszyło do schronu po Pusię, tak na marginesie.:roll:[/quote] Nie mowie ze ktos obiecal ze ja dostane tylko obiecal ze sie odezwie a to roznica ...... czytaj dokladnie
lavinia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Pierwszy post uaktualniony - sa nowe zdjęcia, filmiki, opisy.
Asta17 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 PILNIE potrzebuję DT dla suczki ze schroniska w Rudzie Sl. Wstawiam takie fotki. Czy ten pies się kwalifikuje? Chwilowo jest u mnie, ale mam już jednego tymczasowicza i swojego psa, a 3 to za dużo jak na moje mieszkanie. Byłabym bardzo wdzięczna za szybką odp. Nazwałam ją Fela, bo były właściciel nie podał nam nawet imienia. Sunia ma ok. 1 roku lun max 1,5. Jest grzeczna, zgadza się z wszystkimi psami. NIe reaguje też na szczura. W schronisku była przerażona, w ogóle sobie nie radzi, była zaszczuta przez psy, dlatego wzięłam ją do siebie, ale w ciągu 3 dni musze znaleźć inny DT, inaczej będzie musiała wrócić do schroniska a tego bardzo nie chcę.:shake: Myślę, że to trochę nieudany buldożek francuski. Wygląda bardzo podobnie do takiego, którego kupiła dawno temu moją sąsiadka na giełdzie:shake: Pewnie Fela wyrosła, ale nie spełnia ich oczekiwań względem wyglądu i dlatego ją oddali. Kontakt do mnie: kom. 509 450 480 gg 8429081 [email protected]
lavinia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 śmieszna jest strasznie - umaszczenie buldożkowe, mordka już nie :-) popytam znajomych o ten tymczas - u nas kiepsko, bo znów jest wysyp buldożków, ale może ktoś inny ją weżmie. W razie czego dam Ci znać.
Chefrenek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='lavinia']śmieszna jest strasznie - umaszczenie buldożkowe, mordka już nie :-) popytam znajomych o ten tymczas - u nas kiepsko, bo znów jest wysyp buldożków, ale może ktoś inny ją weżmie. W razie czego dam Ci znać.[/quote] Musiała mieć bf w genach bo i ogona nie ma. Chyba, że jej ktoś uciął.:shake:
Asta17 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Fela ma sylwetkę buldożka i wielkośc tylko ta głowa jej nie wyszła.
lavinia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 nowe informacje ; buldożka Mimi znalazła nowy dom :-) do adopcji przybyła buldożka angielska Gogo - zdjęcie i opis w pierwszym poście. Gogo jest w świetnym domu tymczasowym, przechodzi badania, będzie leczona.
Magija Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 bazarek dla Gogulki http://www.dogomania.pl/forum/f99/smycz-roller-automatyczna-na-diagnostyke-sterylke-gogo-131477/#post11783444 bardzo gorąco wszystkich zapraszam, to mój debiut bazarkowy
lavinia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 I kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/przepiekna-bizuteria-na-buldozki-do-15-02-2009-a-131456/
Rybka_39 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Świetna jest:cool3:- a jak reaguje na suki?
Magija Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Rybka_39 napisał(a):Świetna jest:cool3:- a jak reaguje na suki? na psy i suczki reaguje super lgnie do piesków i do ludziów:loveu:
Rybka_39 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 A można cos więcej wiedzieć? Gdzie o niej można o niej poczytać? Na co jest chora? Jest taka slodka:loveu:
Rybka_39 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dzieki za linka, ale dogo gwiazdkuje prosze linka na gg 10190387:roll:
emdziolek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 zapraszam na bazarek dla buldozkow; http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-psiaka-jego-pani-szeleczki-bizu-na-buldozki-do-22-02-a-131859/#post11815410
Recommended Posts