Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyle już przeszedł maluszek , że te chwilowe niedogodności też jakoś wytrzyma , może on rozumie że to dla jego dobra ;)
jesteś taki śliczny , teraz już może być tylko lepiej

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomalutku wszytko się wygoi....
Najważniejsze ,że oczko zostało oczyszczone za jednym znieczuleniem z jąderkami i ząbkami.
Myślami i sercem jestem przy Kasi i Pikusiu.

Posted

Osa napisał(a):

Pomalutku wszytko się wygoi....
Najważniejsze ,że oczko zostało oczyszczone za jednym znieczuleniem z jąderkami i ząbkami.
Myślami i sercem jestem przy Kasi i Pikusiu.

ja również!

Posted

Pikusiowi udało się zdjęć kołnierz jakimś cudem :mad: Oczywiście w ciągu 10 minut zdołał rozedrzeć sobie skórę pod okiem-cud, że nie naruszył szwów.
Ponowne założenie kołnierza graniczyło z cudem-tak gryzł gadzina, ale udało się.

Posted

Osa napisał(a):

O Jesssu...
Kasiu czy Pikuś ma założony kołnierz na obroży czy tylko na bandażu?
Jeśli tylko na bandażu to niedobrze...

moje miały tylko na bandażu-żeby wygodniej w szyjkę były i nigdy żaden sobie nie zdjął-nie wiem jak Pikuś - czy ma zapędy do zdjęcia?

Posted

Ja wiązałam na sznurowadło i przychwytywałam tak jakby węzłem trochę sierści. Nie zdjął ani razu, a BARDZO próbował. No i generalnie szyję na grubszą od łba (collie). Może i Pikusiowi "wpleść" ten bandaż w futerko?

Posted

pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935

Posted

[quote name='Osa']
Piesek i suczka z pseudo?

nie-jedna Pekinka była przypięta łańcuchem do budy-bo nie rodziła a drugi tej kobiety która wyciągnęła sunię z łańcucha:roll:-ma go od szczeniaka

po badanich i kastracji i sterylizacji-selekcja domów i do odpowiedniego domu po podpisaniu umowy adopcyjnej trafią na stałe-to skrótowo

Posted

Boże....
Nóż się w kieszeni otwiera....:angryy:
Dobrze, że chociaż kobieta zabrała ją z tego łańcucha...
Sunia jest śliczna - umaszczona prawie identycznie jak moja najmłodsza.
Zgroza...
Jak jakiś palant mógł ją przypiąć do budy....:angryy:

A tej kobiecie serce nie pękło jak oddawała swojego wychowanego od szczeniaczka "synka"...?
Jesssu....