Osa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Mamy obiecane zdjęcia Pikusia ze spacerku..:multi: Niestety został obcięty aby było mu chłodniej i nie zobaczymy go w pełnej krasie..;) A oto Pikuś.... [SIZE="5"]JESTEM shih- tzu... [SIZE="5"]JESTEM PIĘKNY [SIZE="5"]JESTEM KOCHANY I SZCZĘŚLIWY [SIZE="3"]KONIEC WĄTKU Quote
ponka1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 piękne, czekamy na dalsze!:loveu: (Pikuś ma nadwagę Oso:oops:jest o wiele za gr...by:roll:) Quote
Osa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Pikuś nie ma nadwagi - to prawdziwy shih- tzu To nie miniaturka. Wzorzec rasy mówi o 10kg dla samca. Może tak wygląda na zdjęciach ale waży 8.5 kg. [SIZE="5"]Wątek jest zakończony - ciągu dalszego nie będzie. Quote
ponka1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 spytałam się tylko bo ma taki pękaty brzuszek po prostu. Dlaczego wątek zakończony? nigdy więcej nie będzie wieści od Pikusia? Quote
Recommended Posts