Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Jestem, ale na dzisiaj mogę tylko powiedzieć, że w obecnej chwili nie jestem w stanie podjąć sie kolejnej aukcji cegiełkowej (4 lada chwila będa odpalone, kończe je). Niestety ja w tej chwili nie dam rady. Powiem tylko, że jest jeszcze parę osób które robią cegiełki. Ze swoje strony podpowiadam Tengusię. Robi fajne aukcje, zresztą podpowiadałam jej jak zaczynała.

fajne jak fajne narazie zrobilam jedna to bedzie moja druga tego typu aukcja :eviltong:

cos tam wymeczylam i stworzylam dla biedaka allegro cegielkowe
Shih-tzu na granicy życia i śmierci POMOCY !!! (474645219) - Aukcje internetowe Allegro

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']fajne jak fajne narazie zrobilam jedna to bedzie moja druga tego typu aukcja :eviltong:

Shih-tzu na granicy życia i śmierci POMOCY !!! (474645219) - Aukcje internetowe Allegro

Powiem tak (zresztą mówiłam po tamtej) masz do tego dryg. Twoja pierwsza była bardzo dobra. I mówiłam że sie ciesze, bo ja zwyczajnie momentami nie wyrabiam. Do tego tez trzeba mieć "czuja" same chęci to za mało. Ty masz.

Posted

[quote name='Tengusia']
fajne jak fajne narazie zrobilam jedna to bedzie moja druga tego typu aukcja :eviltong:

dziękuję Ci!:Rose: bardzo ładna!-jednak Isadora nie myliła się polecając Ciebie:cool3: (skopiowałam ją na pierwszy post wątku i skopiowałam aukcję od Zmysła:loveu:)

Dzięki wielkie również Julie-w imieniu Pikusia i Kasi!
i Fundacji Medor!

ukłony dla Kasi z Kociego Świata

i Wam dziewczyny że dzisiaj tu byłyście-gdyż dzisiaj miałam ciężki dzień i w ciągu dnia byłam nieobecna na dogo.

Posted

nam nie dziekuj bo nie ma za co w sumie zal mi tylko jego było okropnie
ps kto mogł by robic aukcje dla konkretnego zwierzaka z medora nie chce ciagle obarczac izydory a u nas psiakow w potrzebie do adopcji jest az 100 plus koty
mało tego dzis dostałam informacje mailowoa ze w ozorkowie jest na tymczasiwe sliczny biały psiak ale ma uschnieta jedną łapkę obiecałam pomoc kobiecie czasem juz nie mam siły tyle tej biedy cholera błagam pomozcie nam razem mozemy wiecej piszcze do mnie gg 6574292 mail [email protected]
licze na pomoc z aukcjami
tel 506761221

Posted

nie nie mylisz się-jest za co dziękowac!
może prześlij mi te zdjęcia na mojego maila: [email protected]
z opisem tego pieska z uschniętą łapiną-to je obrobię i poproszę Tengusię by zrobiła taką aukcję, podaj namiary wszelkie odnośnie tego pieska.

dzięki Halbina:-(

Posted

[quote name='malagos']
Ma podobne szanse jak i ta niewidoma sunia pekińczyka..
niewidoma pekinka -2090/08 a spanielka - 610/08..

niewidoma Pekinka już namierzona-sprawdzę czy jest jeszcze do adopcji.

Tengusia-dziękuję! i bardzo się cieszę!:multi:taka dobra wiadomośc na dobranoc!

Posted

przesle ci zdiecie tego psiaka z łapka ale czekam na nr tel bo pani nie podała

i zdiecie mam tez tylko jedno
to prawda psiaki z głowna nie maja watku na dogo ale ja niewiele wiem o psiakach wiec ciezko mi je wystawiac
apropo głowna my przez kilka lat mielismy podpisana umowe z głownem na zabieranie psow poczatkowo 10 potem juz tylko 5
a jak powstało juz przytulisko chcieli zabrac spowrotem do g łowna psiaki które u nas sa

http://www.medor.org/adopcja/ziutek1.jpg ziuter starszy jamnikowaty psiak

ziutek ma obiecane alegro u izydorki

z głowna jest jeszcze malwisia uwiebia dzieci nie lubi jedynie kotow jest wysterylizowana nie ma alegro kto by chciał pomoc prosze kontaktujcie sie ze mna
http://www.medor.org/adopcja/gacus.jpg
z głowna jest jeszcze gacus szarik alegro brak kto by chciał pomoc psiakom z głowna ktore sa u nas zachecam oczywiscie miasto głowno juz nie płaci za pobyt psiakow ale nie chcielismy ich oddac za zadne skarby do ciasnych boksów

Posted

[quote name='Osa']Przelew poszedł...
50PLN tak na początek a jak będę robić przelew na Rycerzyka to i o Pikusiu też nie zapomnę...

Malagos....Złośliwcu jeden...:eviltong:
Na razie kolekcja klapek mi wystarczy...:roll:
Z resztą dzięki Bogu sukienka nie w moim rozmiarze bo znając Twoja "siłę perswazji", to wcisnęłabyś mi ją jak nic...:evil_lol:

Oktawia....
Jak będę miała ciut więcej czasu to spróbuje z tym banerkiem...
Kurka zapomniałam jak i co...
mru - dzięki za instrukcję - może mi się uda....:roll:

Ja wiem że to nie jest najlepsze miejsce ale może ktoś słyszał o dobrym domu dla suni shih- tzu????
Siedmiolatka do leczenia...
Zdjęcia na razie nie mam ...Śliczna,grzeczna wpatrzona w człowieka jak w obraz, biało złota - z przewagą białego...
Wiem głupio pytam..
Ale ona w mniemaniu swojej "panci" już nie zasługuje na żywienie...
I co Osa z tą 7 letnia sunia? załóż jej wątek myśle ,że szybko choćby tymczas znajdzie....

Posted

Na razie 50%na 50%
Ostateczna decyzja zostanie podjęta po wizycie u veta...
Na którą "pancia" "nie ma pieniędzy"....
Chodzi o to, czy suka ma "szansę" zajść w ciążę czy nie...
No i na ile kosztowne będzie jej ew.leczenie...
Czy będzie opłacalne....:cool1:
"pancia" się waha...Bo a nóż jeszcze coś z niej wyciśnie...(chodzi oczywiście o szczeniaki)
Trzymam rękę na pulsie...
Będę działać jakby co...

Posted

Fundacja Medor-całozylam wogóle wątek dla psów z Głowna-tam warto wpisywac te wiadomości wszystkie info-bo tutaj to się rozmyje-podałam chyba linka do psów z Głowna? jak nie to jest w moim profilu;)

Osa-zakładaj wątek i bądź twarda-z takim babami jak ta trzeba do rzeczy-ona chce kryc swoją sukę? weź sukę Shih a jej damy maciorę-załatwię jakąś ze wsi-non stop małe będzie rodzic-nic tylko rodzenie-będzie super.

Posted

oktawia6 napisał(a):

Osa-zakładaj wątek i bądź twarda-z takim babami jak ta trzeba do rzeczy-ona chce kryc swoją sukę? weź sukę Shih a jej damy maciorę-załatwię jakąś ze wsi-non stop małe będzie rodzic-nic tylko rodzenie-będzie super.

Wiem...Wypadałoby tak zrobić...
Jednak sunia jest z papierami z uprawnieniami hodowlanymi...
Przy jej stanie zdrowia to tylko sterylka i dalsze leczenie...
Niestety wszystko odbywa się w majestacie prawa...
Według przepisów ZK można sukę kryć do ósmego roku życia i potem można jeszcze złożyć podanie o przedłużenie na następny rok...
Mam nadzieję, że decyzja veta będzie na nie...
A z ludżmi nastawionymi tylko na zysk, tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo..

Posted

dziewczyny odzew na allegro Pikusia jest ogromny, sprzedalam na chwile obecna 28 cegielek a to dopiero jeden dzien :multi::multi::multi:

mam ogromna prosbe o namiar na osoba mogaca udzielac informacji na temat Pikusia bo ja kompletnie nie wiem co ludzia odpowiadac !!! dzisiaj dzwonila do mnie pani z Dabrowy G. zreszta dzialaczka TOZu, kocha ta rase i stad zainteresowanie waszym Pikusiem, dala go na forum shih tzu pytala tez jaka pomoc oprocz finansowej jest potrzebna ??? stad moja prosba do was poniewaz otrzymalam kolejna informacje od dziewczyny ktora chce pomoc nie tylko finansowo a ja za bardzo nie wiem jakiej pomocy potrzebujecie !!!!

odzew jest duzy a ja potrzebuje nr telefonu i mail do Kasi u ktorej Pikus przebywa abym mogla go dalej przekazywac zainteresowanym !!!!!!

Posted

[quote name='koci-świat']W sprawie adopcji proszę się kontaktować bezpośrednio ze mną na priva, maila [email protected] , lub telefonicznie- 603-651-833

Kopiuję z wątku Nuki...
Na pewno są aktualne bo Kasia napisała to dzisiaj...

Posted

[quote name='Tengusia']
dziewczyny odzew na allegro Pikusia jest ogromny, sprzedalam na chwile obecna 28 cegielek a to dopiero jeden dzien :multi::multi::multi:

mam ogromna prosbe o namiar na osoba mogaca udzielac informacji na temat Pikusia bo ja kompletnie nie wiem co ludzia odpowiadac !!! dzisiaj dzwonila do mnie pani z Dabrowy G. zreszta dzialaczka TOZu, kocha ta rase i stad zainteresowanie waszym Pikusiem, dala go na forum shih tzu pytala tez jaka pomoc oprocz finansowej jest potrzebna ??? stad moja prosba do was poniewaz otrzymalam kolejna informacje od dziewczyny ktora chce pomoc nie tylko finansowo a ja za bardzo nie wiem jakiej pomocy potrzebujecie !!!!

odzew jest duzy a ja potrzebuje nr telefonu i mail do Kasi u ktorej Pikus przebywa abym mogla go dalej przekazywac zainteresowanym !!!!!!

super!:multi::multi::multi:

kontakt do Kasi Strzeleckiej:
0603-651-833

trzeba do niej dzwonic do skutku-często nie słyszy jak jest zajęta-też to zaznacz Tengusia

na pewno nie zostanie wydany bez diagnostyki, nie przed ksastracją-to jest bezdyskusyjne-obecnie do diagnostyki-na dzień dzisiejszy nie do adopcji, osoba będzie musiała podpisac umoe adopcyjnę i spełnic kryteria jakie są najlepsze dla niego-dośc przeszedł.

P.S. Tengusia-na Nukę jak idzie aukcja? bo tam nic nie pisze:oops:

Posted

[quote name='oktawia6']super!:multi::multi::multi:

kontakt do Kasi Strzeleckiej:
0603-651-833

trzeba do niej dzwonic do skutku-często nie słyszy jak jest zajęta-też to zaznacz Tengusia

P.S. Tengusia-na Nukę jak idzie aukcja? bo tam nic nie pisze:oops:

o Nuce pamietam zrobie mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj ;) ale ja dopiero z pracy wrocilam :shake: a za godzinke musze wyjsc z domu i troszke czasu mi brak ale bede kombinowac ... caly czas pamietam ;)

Posted

Tengusia napisał(a):

o Nuce pamietam zrobie mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj ;) ale ja dopiero z pracy wrocilam :shake: a za godzinke musze wyjsc z domu i troszke czasu mi brak ale bede kombinowac ... caly czas pamietam ;)

oczywiście Tengusia-cierpliwie czekam-na dobrych speców trzeba czekac:loveu:i to bez dyskusji:eviltong: