oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Osa napisał(a): Oktawia ..... Dobry Jezu.... Serce mi pękło...:-(:-(:-( :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: wiem Osa-:placz::angryy:-zęby ma w takim stanie że.....karmiony jakimś syfem-może kości-nie wiem..... Quote
Osa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Syfem, to na pewno... Jeśli i to dostawał regularnie - w co wątpię... Ząbki to efekt niedoborów makro i mikro elementów,witamin, wapna ... Wszystkiego... Traumy również... Biedny... Boże jaką on ma zaognioną skórę... Tragiczny efekt potwornych kołtunów ... I pewnie atop też ma.... Niewiele rzeczy robi na mnie wrażenie - ale to.... Brak mi słów... Quote
malagos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kochane cioteczki, choć z Was maleńkie, ale energiczne kobietki i ta suknia nie będzie pasawać, ale zagladajcie na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/wieczorowa-czarna-suknia-rozm-44-a-123956/#post11167802 Zmysła też zapraszam, moze prezent dla Kobiety? :evil_lol: Quote
malagos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cieszę sie, ze jest na tym wątku Osoba Znająca się na Shihtkach :multi: Tak po cichutku marzę, by zaczęła kolekcjonować sukieneczki :diabloti: Quote
Zmysł Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='malagos']Kochane cioteczki, choć z Was maleńkie, ale energiczne kobietki i ta suknia nie będzie pasawać, ale zagladajcie na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/wieczorowa-czarna-suknia-rozm-44-a-123956/#post11167802 Zmysła też zapraszam, moze prezent dla Kobiety? :evil_lol: Wpadnę, wpadnę, czyli dla Kobiety przez duże K? Quote
Bella1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nawet nie wyobrażam sobie co to biedactwo przeżyło :-( Też mam shih-tzu ze Schroniska który był bardzo zaniedbany ale jak zobaczyłam Pikusia serce mi pękło . Wpłacę na jego leczenie 50 zł tylko tak mogę pomóc Quote
Bella1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przelew już poszedł . Trzymaj się malutki Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Bella-dziękuję Ci w imieniu Pkutka i każdemu komu los jego nie jest obojętny. Tyle przeszedł, tyle poniewierania, teraz już będzie coraz lepiej, nikt go nie skrzywdzi. dostawiłam banerki są na pierwszej stronie-proszę może ktoś z wolnym miejsce je weźmie, np.Bella ma wolne miejsce i Osa:eviltong: zaraz będę łapac z wolnym miejscem i oferowac banerek do wstawienia:evil_lol: Quote
Bella1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Oktawio wiesz jak ja kocham te małe kudłacze Banerek jutro wstawię jak mi podpowiesz jak to się robi ;) bo ja ciemna masa Quote
ponka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Malutki na górę, potrzebujesz duuuużo pomocy ! Quote
mru Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 banerek zaznaczasz trzymając lewy przycisk myszy tak, aby się podświetlił :) potem klikasz go prawym przyciskiem wybierasz kopiuj idziesz w panel użytkownika tam z prawej z listy wybierasz edytuj sygnaturę i w polu edycji dajesz prawym klik i wklej :) a na dole zapisz zmiany i już! :multi: co za bida mała :shake: Quote
malagos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ile on moze mieć lat? Moze nie doczytałam.... Przypominam o bazarku http://www.dogomania.pl/forum/f99/wieczorowa-czarna-suknia-rozm-44-a-123956/#post11167802 Quote
Osa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Przelew poszedł... 50PLN tak na początek a jak będę robić przelew na Rycerzyka to i o Pikusiu też nie zapomnę... Malagos....Złośliwcu jeden...:eviltong: Na razie kolekcja klapek mi wystarczy...:roll: Z resztą dzięki Bogu sukienka nie w moim rozmiarze bo znając Twoja "siłę perswazji", to wcisnęłabyś mi ją jak nic...:evil_lol: Oktawia.... Jak będę miała ciut więcej czasu to spróbuje z tym banerkiem... Kurka zapomniałam jak i co... mru - dzięki za instrukcję - może mi się uda....:roll: Ja wiem że to nie jest najlepsze miejsce ale może ktoś słyszał o dobrym domu dla suni shih- tzu???? Siedmiolatka do leczenia... Zdjęcia na razie nie mam ...Śliczna,grzeczna wpatrzona w człowieka jak w obraz, biało złota - z przewagą białego... Wiem głupio pytam.. Ale ona w mniemaniu swojej "panci" już nie zasługuje na żywienie... Quote
malagos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Znalazłam na kocim forum: No i chyba największe nieszczęścxie - dwunastoletnia sunia, amerykański cocer spaniel.. straszliwie zaniedbana, trzęsąca się, obfajdane i skołtunione futro.. nawet na uszach.. Też podobno przywieziona przez straż miejską.. Ma podobne szanse jak i ta niewidoma sunia pekińczyka.. Cholera.. Edzina porobiła trochę fotek i będą we wtorek na wątku.. A jeśli ktoś chciałby którejś z tych bied dać dom, to nawet pamiętam numery schroniskowe.. niewidoma pekinka -2090/08 a spanielka - 610/08.. Ja wiem, że na kocim forum te biedactwa mają niewielkie szanse.. właściwie żadne.. na adopcję.. Ale może.. Cuda się przecież zdarzają.. [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83359]Miau.PL :: Zobacz temat - Ch Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Teraz dopiero biede znalazłam... :placz: Boszzzz jak ja bym tego gnoja dopadła :mad: Trzymaj się maluszku - teraz już będzie tylko lepiej... Quote
malagos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nie dajmy mu spaść, niech ludzie zobaczą co można zrobić z rasowego ślicznotka :placz: Quote
Osa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Na górę bido kochana - może ktoś jeszcze wesprze groszem leczenie... Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dużo razy spotkałam się zestwierdzeniem,że jak się za pasiaka zapłaci to się bardziej ceni... Jednakże Ci co tak twierdzą są w wyraźnym błędzie... Podnoszę... Quote
Osa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dokładnie... Z tym nie ma reguły... To raczej zależy do kogo piesek trafi... A raczej na kogo trafi... Pikuś miał to nieszczęście trafić w dodatku na sadystę(stów)... Quote
Zmysł Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/puszki-na-pieski-kotki-z-kociego-swiata-do-14-listopada-18-00-a-124012/#post11172530 Quote
Fundacja Medor Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 rany jaki on biedny ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Quote
Bella1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czy oprócz tego oczka i odparzeń coś mu jeszcze dolega ? I czy można określić w jakim jest wieku Quote
Recommended Posts