Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedźma napisał(a):
Niezawodne, kochane ciotki zaszalały na bazarku. O banie nie warto mówić, szkoda zdrowia.

Chociaż tyle..!:loveu: Cioteczki Kochane !!!!

Miki potrzebuje leków, jedzonka, podkładow, ....O wizytach u weta nie wspomnę...

Posted

Przekazuję wiadomości od Klaudi:

Mikuś czuje się całkiem, całkiem Upały dokuczają każdemu więc chodzi i dyszy, ale nawet jak chce Go położyć w największy upał to się denerwuje i zaraz wstaje - spacerować dalej
Są dni,że łapeczki są słabsze, ale Mikuś się nie poddaje Często masuję Mu łapusie, żeby Mu troszkę ulżyć - mam nadzieję,że chciaż troszkę pomaga. Chyba Mu się te masaże podobają, bo prostuje wtedy te łapeczki i wygląda na zadowolonego.

Dziękuję,że zaglądacie do Mikusia. Ban bardzo ograniczył moją pomoc. Bo przez ten czas wakacyjny trochę biedaków się nazbierało.
Jest 9 letni hasky którego zabrać mam czas zabrać do dzisiaj i 2 maleńkie koteczki znalezione wycieńczone w lesie z kocim katarem.

Jak może mi ktoś pomóc to bardzo proszę o kontakt...

Posted

Klaudia ma kolejnego podopiecznego - szczeniaka z łańcucha ze złamaną łapką :placz: Sama nie da sobie rady, bardzo potrzebuje pomocy! A na dogo nie ma wstępu . czy ktoś w jakikolwiek sposób mógłby pomóc?

Posted

_bubu_ napisał(a):
Klaudia ma kolejnego podopiecznego - szczeniaka z łańcucha ze złamaną łapką :placz: Sama nie da sobie rady, bardzo potrzebuje pomocy! A na dogo nie ma wstępu . czy ktoś w jakikolwiek sposób mógłby pomóc?

A o jaką pomoc chodzi?

Posted

Dla karo - miejsce - czyli DT lub pieniądze na hotel, własciciel dał czas do dzisiaj aby go zabrać, grozi ze coś mu zrobi..
Dla szczeniaczka - DT i pieniądze na leczenie
Dla kotków z kocim katarem - DT i pieniądze na leczenie
pytajcie proszę wszystkich, może ktoś pomoże, nie możemy Klaudii zostawić samej w takiej sytuacji.

Posted

Klaudus
http://www.dogomania.pl/forum/f28/karo-husky-z-wyrokiem-ma-czas-do-czwartku-pomocy-143420/#post12731233

Klaudus
mam trzy tygodniowego szczeniaka ze złamaną nogą trzymanego na łańcuchu...
Na dogo mam bana a tymczas pilnie potrzebny...
Wiem,że wszędzie pełno jest potrzebujących psiaków,ale jakbyś słyszała o jakimś tymczasie to byłabym bardzo wdzięczna, bo sprawa jest naprawdę pilna - ten szczeniak nie jest leczony - Baba nie ma kasy...
Ja
gdzie jest ten szczeniak teraz? u niej?
Klaudus
mam zdjecia tego szczeniaka
sa w sumie 4 - maja 3 tygodnie
3 chłopcow i 1 dziewczynka
zlamana lapke ma jeden z chlopcow, lapka strasznie puchnie.

a ode mnie prośba do osób zarejestrowanych na Miau:
proszę o poparcie w ankiecie, link w moim podpisie: Pomóż nam pomagać - zagłosuj!