_bubu_ Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 jak za bazarek to mogli np. dac jakis zakaz na czasowe wystawianie bazarków a nie tak od razu bana.. Quote
Ajula Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :crazyeye: nie mieli akurat komu dać tylko Klaudii?? tym samym bana dostał Mikuś :placz: Quote
peate Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 no i niestety Michał też ma banna i też nic nam o Mikim nie napisze :shake: Quote
aashaa74 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witam,co się teraz dzieje z Mikim ,chce się dowiedzieć czegoś więcej. Quote
zerduszko Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Do pażdziernika, to sie raczej tu nic nie dowiemy :shake: Quote
Wet-siostra Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Miejmy nadzieję,że u Króla wszystko dobrze...:oops: Quote
togaa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No cos takiego!!! Wyobrażam sobie jak Klaudia musi byc dotknięta..! Quote
togaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wiadomo co u króla...? Jak ktoś ma kontakt z Klaudią, to prosimy o wieści.... Quote
Wiedźma Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Niezawodne, kochane ciotki zaszalały na bazarku. O banie nie warto mówić, szkoda zdrowia. Quote
togaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Wiedźma napisał(a):Niezawodne, kochane ciotki zaszalały na bazarku. O banie nie warto mówić, szkoda zdrowia. Chociaż tyle..!:loveu: Cioteczki Kochane !!!! Miki potrzebuje leków, jedzonka, podkładow, ....O wizytach u weta nie wspomnę... Quote
Wet-siostra Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mikusiu,Królu,jakoś spać nie mogę...Więc przyszłam na chwilkę do Ciebie...:loveu: Quote
_bubu_ Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Przekazuję wiadomości od Klaudi: Mikuś czuje się całkiem, całkiem Upały dokuczają każdemu więc chodzi i dyszy, ale nawet jak chce Go położyć w największy upał to się denerwuje i zaraz wstaje - spacerować dalej Są dni,że łapeczki są słabsze, ale Mikuś się nie poddaje Często masuję Mu łapusie, żeby Mu troszkę ulżyć - mam nadzieję,że chciaż troszkę pomaga. Chyba Mu się te masaże podobają, bo prostuje wtedy te łapeczki i wygląda na zadowolonego. Dziękuję,że zaglądacie do Mikusia. Ban bardzo ograniczył moją pomoc. Bo przez ten czas wakacyjny trochę biedaków się nazbierało. Jest 9 letni hasky którego zabrać mam czas zabrać do dzisiaj i 2 maleńkie koteczki znalezione wycieńczone w lesie z kocim katarem. Jak może mi ktoś pomóc to bardzo proszę o kontakt... Quote
_bubu_ Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Pomóżcie Klaudii ratować Karo : http://www.dogomania.pl/forum/f28/karo-husky-z-wyrokiem-ma-czas-do-czwartku-pomocy-143420/#post12731233 Quote
_bubu_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Klaudia ma kolejnego podopiecznego - szczeniaka z łańcucha ze złamaną łapką :placz: Sama nie da sobie rady, bardzo potrzebuje pomocy! A na dogo nie ma wstępu . czy ktoś w jakikolwiek sposób mógłby pomóc? Quote
zerduszko Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 _bubu_ napisał(a):Klaudia ma kolejnego podopiecznego - szczeniaka z łańcucha ze złamaną łapką :placz: Sama nie da sobie rady, bardzo potrzebuje pomocy! A na dogo nie ma wstępu . czy ktoś w jakikolwiek sposób mógłby pomóc? A o jaką pomoc chodzi? Quote
_bubu_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dla karo - miejsce - czyli DT lub pieniądze na hotel, własciciel dał czas do dzisiaj aby go zabrać, grozi ze coś mu zrobi.. Dla szczeniaczka - DT i pieniądze na leczenie Dla kotków z kocim katarem - DT i pieniądze na leczenie pytajcie proszę wszystkich, może ktoś pomoże, nie możemy Klaudii zostawić samej w takiej sytuacji. Quote
halbina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Klaudus http://www.dogomania.pl/forum/f28/karo-husky-z-wyrokiem-ma-czas-do-czwartku-pomocy-143420/#post12731233 Klaudus mam trzy tygodniowego szczeniaka ze złamaną nogą trzymanego na łańcuchu... Na dogo mam bana a tymczas pilnie potrzebny... Wiem,że wszędzie pełno jest potrzebujących psiaków,ale jakbyś słyszała o jakimś tymczasie to byłabym bardzo wdzięczna, bo sprawa jest naprawdę pilna - ten szczeniak nie jest leczony - Baba nie ma kasy... Ja gdzie jest ten szczeniak teraz? u niej? Klaudus mam zdjecia tego szczeniaka sa w sumie 4 - maja 3 tygodnie 3 chłopcow i 1 dziewczynka zlamana lapke ma jeden z chlopcow, lapka strasznie puchnie. a ode mnie prośba do osób zarejestrowanych na Miau: proszę o poparcie w ankiecie, link w moim podpisie: Pomóż nam pomagać - zagłosuj! Quote
Recommended Posts