Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miki podobno słabiutko chodzi :-(
potrzebne są mu jak to ujął Michał "takie duże różowe tabletki na kręgosłup"
nie pamiętał nazwy :lol:
w każdym bądź razie już kiedyś podobno Mikuś je jadł i czuł się lepiej ..
tylko podobno jest problem, że nie ma ich na miejscu i trzeba dopiero skądś sprowadzić ... no i Miki musi czekać

Posted

Wiedźma napisał(a):
Masz na myśli ten klon Mikusia?

Oj...to juz nie pierwszy klon MIkusia..a pamiętacie Poldka???Ma już domek:multi::multi::multi:Odmłodnialm chlopak...to tak samo jak nasz Mikuliński:loveu::loveu::loveu:KLAuduś..no napisz cos pliiisssssssss:lol::lol::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Oj...to juz nie pierwszy klon MIkusia..a pamiętacie Poldka???Ma już domek:multi::multi::multi:Odmłodnialm chlopak...to tak samo jak nasz Mikuliński:loveu::loveu::loveu:KLAuduś..no napisz cos pliiisssssssss:lol::lol::lol:

Klaudia nie może nic napisać bo ma bana :shake:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Klaudia nie może nic napisać bo ma bana :shake:

Slucham??????????????????że co???Klauduś ma bana?????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ludzie!!!!!!!!!!Za co i dlaczego??Czy oni tam nie myslą??TAkie forum..a Klauduś to tu powinna byc prezesem...jak mogli...Ona tak pomaga...bez niej..Jeju.....na jak dlugo ma???Jestem w szoku..malo z krzesla nie spadlam normalnie jak to przeczytalam:mad::mad::mad::mad:

Posted

Ajula napisał(a):
:crazyeye: nie mieli akurat komu dać tylko Klaudii??
tym samym bana dostał Mikuś :placz:

JUż poczytalam wstecz...i dalej jestem w szoku...a moze to zrzadzenie losu tak chciało??Klaudus sobie trochę odpocznie od dogo..ostatnio coś narzekala..w koncu Jej tez sie urlop nalezy...no ale dlaczego ban dkla Mikusia:-(:-( Trzeba do Niej na maila napisac a jak ktos bedzie mial jakies info od Klaudus to niechze tu wklei...ale jajca...wwwwrrrrrrrr:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='halbina']Goniu, podałam namiary na Klaudus... email, gg, telefon...

http://www.dogomania.pl/forum/f402/pomocy-moge-wygrac-50-tys-na-pomoc-psom-143067/#post12702344
Telefon to mialam a namiary docztalam..jutro cos skrobne, zeby wiedziala, ze z nią jestesmy...ale ci modzi zrobili przyslugę psom...normalnie nie mogę się nadziwic bezmyslnosci(zaraz mnie zbanuja)....ja wiem ze ban czasem jest potrzebny i skuteczny, ale trzeba miec troche rozwagi...ten portal nie jest dla ludzi ale dla zwierzat..wiem ze Klaudus nie jest niezastapiona...ale do licha...przez to ucięli Jej jedną rekę w pomocy...dobrze, ze ma Was Halbinko, bubu...:roll::roll: