Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
W przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę poadopcyjną w Katowicach do Banana.
Czy już mogę tam iść? Trochę czasu od adopcji już minęło...

tylko nie zapomnij zabrać ze sobą aparatu :)

Posted

anouk92 napisał(a):
Citeczko Akrum a czy z rozpędu może też zrobić Klementynce ogłoszenia z moimi namiarami?

akrum tu jest chętna do kontaktów :-)

Posted

[quote name='AGA35']i nowe maleństwo :roll:

a czy o tym maleństwie coś wiadomo? jakieś info do ogłoszeń? bo robiąc Klementynkę zaraz mogłabym temu zrobić pakiecik ogłoszeń, ale nawet nie wiem czy to jest pies czy suczka, jakie ma imie,wiek i zachowanie...

Posted

ja ją " roboczo " nazwałam POLA to jest suczka ma około 5-6 lat i nietety ma tak jak by przykurcz tylnych łapek . Chodzi tak jak by z cały czas robiła kupę. Więc nie wiem czy ja ogłaszać czy poczekać .

Posted

Chodzi o 2-3 letnia rottkę, to jej fotka:

Próbujemy ustalić kto ją zarezerwował - czy krakowska rottka, czy ktoś ma ją brać na tymczas/do hotelu czy jedzie już do docelowego domu bo informacje mamy sprzeczne. Co znaczy że jest "tak jakby zarezerwowana"? Mamy ludzi ktorzy jechali by z innego miasta aby ją obejrzeć, dlatego interesuje nas status tej suczki.

Posted

anouk92 napisał(a):
Cioteczki Kinga jest w DT u cioteczki Karol.la, w Święta będzie u mnie, później wraca do Warszawy.

Akrum czy mogę uśmiechnąć się do Ciebie o ogłoszenia?

Na szybko tekst do ogłoszeń jeśli ktoś chciałby pomóc w ogłaszaniu suni. Niestety nie mam zdolności pisarskich więc jest to bardzo skromny tekst.

Kinga to ok. 1 roczna bardzo łagodna i kochana sunia. Jest bardzo grzeczna i niekłopotliwa. Na początku troszkę nieufna ale po bliższym poznaniu okazuję się super przylepką. Idealnie dogaduję się z innymi psami i kotami. Sunia jest po sterylizacji i posiada wszystkie szczepienia. Będzie idealnym przyjacielem całej rodziny. Za kawałek miejsca w Twoim domu odda Ci całe swoje małe serduszko.
Kontakt: 513-077-146 lub 505-625-648 [email protected]

anouk92 dzwonił może ktoś z ogłoszeń w sprawie tej piękności?
pytam bo chciałam ją podesłać jednej rodzince, co chciała co prawda jamnika, ale powiedzili że inne malizny tez biorą pod uwage :)