Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anouk92']Cioteczki Kinga jest w DT u cioteczki Karol.la, w Święta będzie u mnie, później wraca do Warszawy.

Akrum czy mogę uśmiechnąć się do Ciebie o ogłoszenia?

Na szybko tekst do ogłoszeń jeśli ktoś chciałby pomóc w ogłaszaniu suni. Niestety nie mam zdolności pisarskich więc jest to bardzo skromny tekst.

Kinga to ok. 1 roczna bardzo łagodna i kochana sunia. Jest bardzo grzeczna i niekłopotliwa. Na początku troszkę nieufna ale po bliższym poznaniu okazuję się super przylepką. Idealnie dogaduję się z innymi psami i kotami. Sunia jest po sterylizacji i posiada wszystkie szczepienia. Będzie idealnym przyjacielem całej rodziny. Za kawałek miejsca w Twoim domu odda Ci całe swoje małe serduszko.
Kontakt: 513-077-146 lub 505-625-648 [email protected]

Kinga vel Nuka ogłoszona :p

Posted

[quote name='AGA35']i nowe maleństwo :roll:

ło... jakie maleństwo :) śliczna łaciata psinka :)

jak będzie potrzeba ogłoszeń to dajcie znać :)

Posted

[quote name='anouk92']Akrum - złota kobita z Ciebie - jak cię kiedyś spotkam to wycałuje ;)[/QUOTE]
hihi :)
najważniejsze,żeby ogłoszenia pomogły i żeby mała znalazła szybko domek :)

Posted

a mogę, mogę tylko z tego co pamiętam to czekamy na jakieś wiadomości o niej? bo zdjęcia widziałam gdzieś się tu pojawiły, ale info miała Aga35 zebrać jak będzie w schronie?!!

Posted

Akrum napisał(a):
a mogę, mogę tylko z tego co pamiętam to czekamy na jakieś wiadomości o niej? bo zdjęcia widziałam gdzieś się tu pojawiły, ale info miała Aga35 zebrać jak będzie w schronie?!!

klementyna jedzie dziś na sterylke
ogólnie to bardzo spokojna sunia i STRASZNIE lgnie do człowieka i to tyle czego się dowiedziłam

Posted

w skarpecie klembowskiej jest 202 zł.I właśnie dostał jeszcze 50 zł od sąsiadki w sumie jest 252 zł. :multi:
rozliczenia : 80 zł zwrot kosztów paliwa dla weroni
38 zł. zapłata za transport suczynki saldo na dzień 16,04,201 to 135 zł.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
W przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę poadopcyjną w Katowicach do Banana.
Czy już mogę tam iść? Trochę czasu od adopcji już minęło...

Moniko Kochana, bardzo dobrze. Idź i zobacz co u Banana słychac :)