Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk stałej pomocy finansowej to raczej nie mają a przynajmniej nam o tym nic nie wiadomo i nie sądzę by ktoś nam chciał o tym mówić . Tam potrzebne jak zawsze wszystko:
środki na pasożyty
nie wiem jak ze słomą wiem , że ktoś był a Negri zawieźć słomę ale czy wystarczająco dużo ...
wolontariusze bardzo potrzebni
pomoc w robieniu zdjęć psiakom oraz zakłądaniu wątków i robieniu ogłoszeń

Ogólnie w Klembowie jest źle w tym sensie , że mało tam miejsca psy muszą się gnieździć , kasy zaczyna brakować . Olbrzymim kłopotem jest to , ze Azyl nie posiada żadnej strony internetowej w związku z czym nie ma tak naprawdę miejsca a sieci gdzie każdy mógłby wejść i obejrzeć psiaki wybrać coś dla siebie . Gdyby było nas tam stałych bywalczyń przynajmniej ze trzy cztery wóczas adopcje szły by zdecydowanie lepiej kiedy ostatnio pojechac mogłyśmy tylko ja i Negri to niestety niewiele udało nam się zdziałać no bo co napykac fotek 30 psiakom to nie kłopot ale założyć wątki i robić ogłoszenia i wszytskiego pilnować na bieżąco to ogormny kłopot .

Posted

Laura, czy możesz na PW przesłać mi dokładny adres do Klembowa, to prześlę karmę przez Krakvet, ok?

O ile dobrze pamiętam to ktos robił stronę Klembowa. Czyżby sprawa nie doszła do skutku?

Posted

[quote name='Gosiapk']Poszukiwana jest osoba, która mogłaby zrobić stronę internetową Azyku w Klembowie

Poszukiwane osoby do robienia ogłoszeń!!![/QUOTE]

[B]Strona internetowa jest. Zrobiła ją Selenga.[/B] Strona nie działa bo nie wyrabiam z czasem, aby ją prowadzić. :oops:

Tak wiec jeżeli znalazłby się ktoś, kto już ma doświadczenie jak prowadzi się taka stronę byłoby fajnie.

Potrzebna jest zwarta grupa osób co najmniej 4 które będa współpracować ze sobą regularnie.
Jedna lub dwie osoby wiele nie zrobią.

Posted

Prowadzenie strony jest na prawdę proste (możecie zapytać Ziutkę).
Tylko musi to robić ktoś kto bywa w Klembowie, kto cokolwiek wie o azylu i psach. Ja tu niestety mogę pomóc tylko ucząc obsługi panelu administracyjnego strony. Jeśli ktoś się podejmie prowadzenia choćby działu adopcji, to proszę o PW, umówimy się na zdalne szkolenie

Posted

[quote name='malicja']czy te dane:

email azylu w Klembowie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
telefon do azylu 504 649 287

sa nadal aktualne? porobie pare ogloszen...[/QUOTE]

[CENTER][LEFT]05-205 Klembów [/CENTER][/LEFT]
[CENTER][LEFT]ul.Słoneczna2 [/CENTER][/LEFT]
[CENTER][LEFT]Tel: 029-777-90-22[/CENTER][/LEFT]
[CENTER][LEFT]507-292-311[/CENTER][/LEFT]
[CENTER][LEFT]504-649-287[/CENTER][/LEFT]
[CENTER]
[LEFT]nie znam adresu mailowego ale ich strona to: [url=http://www.stowarzyszenieopiekinadzwierzetami.pl]Stowarzyszenie opieki nad zwierzętami w Polsce - Strona główna[/url][/CENTER][/LEFT]

Posted

[quote name='Gosiapk']Poszukiwana jest osoba, która mogłaby zrobić stronę internetową Azyku w Klembowie

Poszuiwane osoby do robienia ogłoszeń!!![/QUOTE]

Jak tylko podszkolę się, podejmę próbę zrobienia ogłoszeń i czegoś na stronie Klembowa.
Nie znam za bardzo psów i niewiele wiem o schronisku. Byłam tam 2 x, przy czym 1 x z Negri_2008 żeby zrobić zdjęcia.
Na razie raczkuję na dogomanii ale mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła efektywniej pomóc.

Posted

[quote name='Aga-33-76']Jak tylko podszkolę się, podejmę próbę zrobienia ogłoszeń i czegoś na stronie Klembowa.
Nie znam za bardzo psów i niewiele wiem o schronisku. Byłam tam 2 x, przy czym 1 x z Negri_2008 żeby zrobić zdjęcia.
Na razie raczkuję na dogomanii ale mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła efektywniej pomóc.[/QUOTE]
:multi::multi::multi:

Posted

W ogłoszeniach najlepeij podwać numer [B]Celiny 504-649-287[/B]

Ten telefon stacjonarny który podała Aga jest nie aktualny, kierunkowy się nie zgadza. To ich telefon z poprzedniego miejsca zamieszkania w iinym Województwie kiedy jeszcze tylko prowadzili tresurę psów.
Adres mailowy też jest raczej nie aktualny.

Posted

[quote name='anouk92']W ogłoszeniach najlepeij podwać numer [B]Celiny 504-649-287[/B]

Ten telefon stacjonarny który podała Aga jest nie aktualny, kierunkowy się nie zgadza. To ich telefon z poprzedniego miejsca zamieszkania w iinym Województwie kiedy jeszcze tylko prowadzili tresurę psów.
Adres mailowy też jest raczej nie aktualny.[/QUOTE]

ok, dziekuje. w weekend bede miec wiecej czasu to zabiore sie za ogloszenia :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']W jakim systemie zrobiona jest strona??
Mam od groma czasu wiec moglbym na bierzaco uaktualniac jesli jest jeszcze taka potrzeba.[/QUOTE]

To jest bardzo prosty w obsłudze zaadaptowany mechanizm sklepu internetowego. Ale myślę, że to nie jest dobry pomysł żeby aktualizować stronę z Londynu...Żebyś mogła wrzucić informacje na stronę, ktoś będzie musiał Ci te informacje przygotować i wysłać mailem. Jaki jest sens takiego pośredniczenia, skoro osoba przygotowująca materiały dla Ciebie może je od razu wrzucać na stronę?

Posted

[quote name='Selenga']To jest bardzo prosty w obsłudze zaadaptowany mechanizm sklepu internetowego. Ale myślę, że to nie jest dobry pomysł żeby aktualizować stronę z Londynu...Żebyś mogła wrzucić informacje na stronę, ktoś będzie musiał Ci te informacje przygotować i wysłać mailem. Jaki jest sens takiego pośredniczenia, skoro osoba przygotowująca materiały dla Ciebie może je od razu wrzucać na stronę?[/QUOTE]

Jasne, rozumiem :p

Posted

[quote name='furciaczek']W jakim systemie zrobiona jest strona??
Mam od groma czasu wiec moglbym na bierzaco uaktualniac jesli jest jeszcze taka potrzeba.[/QUOTE]

Posted

jak nie będe pracować w soboty to moge podjechać i foty porobić. Mieszma blkisko Klembowa. Dajcie tylko jakieś info.
Postaram sie podskoczyć do schroniska w niedziele, jak namówie męża na podwózke, bo ciut podziebiona jestem i podrzucimy jakis worek karmy. ładuje baterie do aparatu.
Może i podołam stronie internetowej musiałabym zobaczyć, ale mam czas tylko wieczorami.
A tak mnie tam wpuszczą?

Posted

[quote name='rpietrzak']jak nie będe pracować w soboty to moge podjechać i foty porobić. Mieszma blkisko Klembowa. Dajcie tylko jakieś info.
Postaram sie podskoczyć do schroniska w niedziele, jak namówie męża na podwózke, bo ciut podziebiona jestem i podrzucimy jakis worek karmy. ładuje baterie do aparatu.
Może i podołam stronie internetowej musiałabym zobaczyć, ale mam czas tylko wieczorami.
A tak mnie tam wpuszczą?[/QUOTE]