Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem w kontakcie z Selengą w sprawie strony Klembowa.

Ale powiem szczerze, dopóki nie wyjaśni się spawa domu dla Igora z Klembowa właśnie, nie mam do tego głowy.

A może ktoś się machnie do Łodzi sprawdzić domek dla niego? :evil_lol:

Posted

[quote name='Erazm']Gdzie do Łodzi? Acha, Leszek jest w szpitalu, doszly wczoraj w nocy dwa szczeniaki - jeden jest w klinice[/quote]

Dokładnie w okolice Łodzi: ŁASK.
Erazm - pojechałabyś? :loveu::loveu::loveu:

Będę dzwonić do Pani Celiny bo muszę się umówić, żeby mi wydała Igorka w sobotę lub w niedzielę :multi:
Zapytam o p. Leszka i o te szczeniaki :shake:

Posted

[quote name='Gosiapk']Klemboszczaki szukają domów[/quote]

i znajdują ;)

Waldek pojechał do domu :multi:
Wypatrzyła go w ogłoszeniach Pani spod Radzymina.
W pierwszej kolejności pytała o Dinga, tego wielkiego pięknego rudzielca.
Ale ostatecznie zdecydowała się na Waldka.
Pan iw porządku. Zabrała psiaka na krótki spacerek i wrócili już zaprzyjaźnieni:multi::loveu:

A jak wszystko dobrze pójdzie Igor w weekend pojedzie do domu :p

Posted

Astka Elena jest chora na cukrzycę, bierze insulinę. Mega pilnie nowy dom lub DT.
Założyłam jej nowy wątek.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-chora-na-cukrzyce-codziennie-dostaje-insuline-nie-moze-zostac-w-schronisku-135157/#post12095993[/URL]

Posted

[quote name='anouk92']Astka Elena jest chora na cukrzycę, bierze insulinę. Mega pilnie nowy dom lub DT.
Założyłam jej nowy wątek.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-chora-na-cukrzyce-codziennie-dostaje-insuline-nie-moze-zostac-w-schronisku-135157/#post12095993[/URL][/quote]
Oj, ciężko będzie znaleźć dom dla chorego psa

Posted

Firma w której pracuję chce wspomóc jakieś schronisko/przytulisko, proszę prześlijcie mi na PW nr konta i dane teleadresowe Klembowa.
I jeszcze jedna sprawa, czy strona już działa bo może udałoby mi się namówić prezesów na zamieszczenie reklamy, która w pewnym sensie pomogła by utrzymanie tej witryny.

Pozdrawiam i czekam na namiary

Posted

[quote name='fligiel']
I jeszcze jedna sprawa, czy strona już działa bo może udałoby mi się namówić prezesów na zamieszczenie reklamy, która w pewnym sensie pomogła by utrzymanie tej witryny.

Pozdrawiam i czekam na namiary[/quote]
Łoj, jak widzę muszę jakoś dobę wydłużyć i wrzucić psiaki klembowskie na stronę :)
Bo działać działą, ale treści to w niej jeszcze nie ma :(

Posted

[quote name='Selenga']Łoj, jak widzę muszę jakoś dobę wydłużyć i wrzucić psiaki klembowskie na stronę :)
Bo działać działą, ale treści to w niej jeszcze nie ma :([/quote]
Ciocia Selenga jest kofana :loveu:

Posted

Poprosiłam Szamankę (moda) żeby zrobiła mnie również autorem postó od 2 do 20. Tam są zdjęcia psiaków które na bieżąco trzeba aktualizować.
Niestety w ten weekend znowu nie pojedziemy do Klembowa - brak czasu.

Naprawdę więcej osób jest tam potrzebnych do wolontariatu:shake:

Posted

[quote name='anouk92']

Naprawdę więcej osób jest tam potrzebnych do wolontariatu:shake:[/quote]
To prawda :fadein::fadein::fadein:
Dwie osoby nie zdziałają wiele a w azylu jest tyle fajnych psiaków; Bohun, Kropek, Matylda, Łatka no i Elza i wiele, wiele innych, ktore czekają :-(

Posted

jak uda sie wam uaktualnic psiaki na poczatku watku bedzie super :)
potem bedzie sie dzialac dalej. i tak wszystkm psom domu nie dacie rady znalezc... musialybyscie byc supermenkami. mysle, ze do klembowa przyjezdzaja tez ludzie sami z siebie i przygarniaja psiaki, czy sie myle?

Posted

no i doczekalimy sie edycji :) jeden post jeszcze zostal tifet...
czyli teraz ty anouk mozesz edytowac juz? ubylo troche psiakow. dodacie nowe, bo niestety pewnie jakies przybyly... :(