Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Jak jest potrzeba to moge zrobic wam ta strone, niestety ze wzgledu na bark czasu pewnie nie bede mogla regularnie wklejac nowych psow ( no chyba ze nie beda przybywac w zastraszajacym tempie).
Moge wam pozniej dac gotowy skrypt i byscie tylko fotki i opisy psiakow wklejaly:) Nie jest to trudne i napewno dacie rade.
Jak cos lapcie mnie na priv lub gg;)[/QUOTE]

Super!!! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='rita60']Czy jest zainteresowanie Ruffim:roll:[/quote]
Na ogłoszenia w sprawie Rufiego dostałam dzisiaj takiego maila:
Witam
chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób mogłabym pomóc psu o imieniu Rufi z Klembowa. Nie mam obecnie możliwości przygarnięcia pieska (studiuję we wrocławiu, współlokatorzy i warunki mieszkaniowe nie sprzyjają)ale bardzo poruszył mnie los tego psa. Może dlatego że mieliśmy kiedyś podobną mordeczkę. Czy jest być może jakaś możliwość wysłania paczki, wpłaty na schronisko, jakie ewentualnie są potrzeby (koce, karma?). Może mogłabym umieścić link do któregoś z ogłoszeń psa na gg czy innych komunikatorach. Proszę o odpowiedź. A może piesek już ma dom?
Pozdrawiam gorąco
Agnieszka

Napiszcie proszę, w jaki sposób można wykorzystać taką ofertę pomocy. Szkoda, żeby sie zmarnowała.
Ogromnie żałuję, że ta oosoba nie może psiaka zabrać, bo widzę, że byłaby "dobrym domkiem" :-(

Posted

[quote name='Negri_2008']Na ogłoszenia w sprawie Rufiego dostałam dzisiaj takiego maila:
Witam
chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób mogłabym pomóc psu o imieniu Rufi z Klembowa. Nie mam obecnie możliwości przygarnięcia pieska (studiuję we wrocławiu, współlokatorzy i warunki mieszkaniowe nie sprzyjają)ale bardzo poruszył mnie los tego psa. Może dlatego że mieliśmy kiedyś podobną mordeczkę. Czy jest być może jakaś możliwość wysłania paczki, wpłaty na schronisko, jakie ewentualnie są potrzeby (koce, karma?). Może mogłabym umieścić link do któregoś z ogłoszeń psa na gg czy innych komunikatorach. Proszę o odpowiedź. A może piesek już ma dom?
Pozdrawiam gorąco
Agnieszka

Napiszcie proszę, w jaki sposób można wykorzystać taką ofertę pomocy. Szkoda, żeby sie zmarnowała.
Ogromnie żałuję, że ta oosoba nie może psiaka zabrać, bo widzę, że byłaby "dobrym domkiem" :-([/quote]

ja mysle ,że jedyna pomoc jaką można ofiarowac teraz Rufiemu to albo DT albo ew. Hotelik. Pomoc rzeczowa czy finansowa wysłana na Klembów napewno nie trafi do rufiego ,tylko na ogólne potrzeby..

On jest taki ładny ,że ktos powinien go adapotowac- wierze w to..byle by tylko nie jakis chłopek z okolicznej wsi do budy.. dlatego trzeba go ogłaszac ile sie da aby zadzwonił ktos "normalny" i dał mu DOM.
NO i trzymajmy kciuki aby Rufik trzymał sie tam zdrowo i niepodupadł na zdrowiu..

Posted

[quote name='Gosiapk']Czy projekt pod nazwą: Strona internetowa dla przytuliska, już się rozpoczął? :cool3:[/quote]
Rozpoczął się i jest prawdopodobne, że do końca weekendu się zakończy, przynajmniej na tyle żebyście mogły się wypowiedzieć co przydałoby się jeszcze dodać. Przykro mi, że to tak długo trwa, ale ja mogę to robić tylko w czasie wolnym od pracy, a tego niestety bardzo mi brakuje. No ale wykorzystałam święta i te wszystkie wolne dni i chyba mi się uda w końcu skończyć.

Posted

[quote name='emilia2280']Anouk, przelalam dzis 12.50zl na Twoje konto. Niewiele tego, ale to sá nadwyzki na przesylki z mojego bazarku na Klébów.[/quote]

Właśnie sprawdzałam konto i potwierdzam że pieniążki wpłyneły - dziękujemy.:loveu:

Posted

Udało mi się skończyć i zainstalować w końcu stronę (chociaż jeszcze trochę walczę z galeriami). Na razie jeszcze nie ma treści, bo nie wszystko jest uzgodnione z p.Celiną. Ale obejrzeć można

[URL="http://www.klembow.egonet.pl"]Przytulisko dla Psów w Klembowie[/URL]

Posted

[quote name='beka']Czy mogę prosić o zrobienie lepszych zdjęć tej suni???

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/1394/mloda2nu5.jpg[/IMG][/quote]

Beka nie byłam w Klembowie już ze 3 tygodnie.
Postaram się coś wymyśleć żeby wykombinować zdjecia.

Posted

Czy Rufi nadal jest w przytulisku?
Ten psiak ma cichą wielbicielkę. To taka miła osoba, która odpowiedziała na jego ogłoszenie. Niestety, nie może go zabrać :shake:

Rufiemu chyba trzeba wątek założyć, żeby pokazać go szerszej publiczności, bo marnuje się psina.

[COLOR=magenta]Wiem, że namolna jestem, ale zapytam; czy ktoś z Warszawy wybiera się w najbliższym czasie do Klembowa? Jeżeli to jakoś ułatwi sprawę mogę dojechać pociągiem do Wołomina[/COLOR] :lol:

W czasie wiztyty mogłabym obfocić psiaki, przywizłabym troche żarła, które przysłała wielbicielka Rufiego...

Posted

[quote name='Negri_2008']Czy Rufi nadal jest w przytulisku?
Ten psiak ma cichą wielbicielkę. To taka miła osoba, która odpowiedziała na jego ogłoszenie. Niestety, nie może go zabrać :shake:

Rufiemu chyba trzeba wątek założyć, żeby pokazać go szerszej publiczności, bo marnuje się psina.

[COLOR=magenta]Wiem, że namolna jestem, ale zapytam; czy ktoś z Warszawy wybiera się w najbliższym czasie do Klembowa? Jeżeli to jakoś ułatwi sprawę mogę dojechać pociągiem do Wołomina[/COLOR] :lol:

W czasie wiztyty mogłabym obfocić psiaki, przywizłabym troche żarła, które przysłała wielbicielka Rufiego...[/quote]

Ja z Wołomina będę chciała podjechać może w sobotę ale nie wiem na 100% czy dam radę. Dam znać i się jakoś możemy umówić.

Rufi nie ma swojego wątku. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy jest jeszcze w azylu dlatego chciałabym podjechać w sobotę i sprawdzić oraz zobaczyć jakie psiaki doszły po Świętach i Sylwestrze.

Trzeba porobic zdjęcia wszystkich psiaków tak żeby umieścić na stronie internetowej.

Posted

[quote name='anouk92']
Trzeba porobic zdjęcia wszystkich psiaków tak żeby umieścić na stronie internetowej.[/quote]
Anouk, sporo zdjęć zrobiła tifet i ja te wszystkie zdjęcia mam, zrobię listę tych zdjęć i Ci wyślę żebyś mogła sprawdzić na ile ona jest aktualna. Część zdjęć jest kiepskich, bo warunki były wtedy raczej takie sobie, nie wszystkie psy można było wyprowadzic na zewnątrz, a w kojcach psa mało co widać, to też Ci napiszę, że dobrze by było tego dodatkowo obfocić.

Posted

[quote name='Negri_2008']Czy Rufi nadal jest w przytulisku?

W czasie wiztyty mogłabym obfocić psiaki, przywizłabym troche żarła, które przysłała wielbicielka Rufiego...[/QUOTE]

Możę Pani Wielbicielka wzięłaby Rufusia w adopcję wirtualną? :razz:(tj. wspomagała by finansowo co miesiąc utrzymanie Rufusia :p).