Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Jesuuu ile wy tu psiakow macie:placz:

Czy moge podac kontakt do kogos z was w sprawie mixa cc i pita??

Najlepiej bezpośrednio do Grzesia 505-565-115
Ja o tych 2 psikach mało wiem.

Posted

[quote name='anouk92']Rufi - psiak w typie tereirka. Jeszcze szczeniak ma ok. 8 miesięcy. Widać że niedawno zmieniał zęby. Starsznie fajny i przytulaśny.

Bardoz proszę o pomoc w ogłoszeniach: 513-077-146

Rufi jest ogłoszony na 8 stronach

Posted

anouk92 napisał(a):
Negri jak zwykle super - dziękuje:loveu:

oby działały :shake:
Podejrzałam teraz ogłosznie Rufiego na kupiepsa.pl
Miał 14 wejść przez dwie godziny. Nie wiem, czy to dużo, ale mało chyba nie jest :knuje:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jakby Rufiego przyciąć, to byłby z niego AriadelTerier (czy jakto sie tam pisze)

Witajcie:lol:tez jestem tego samego zdania,to sliczny piesek,w typie Airedale Terier,mysle,ze długo nie bedzie czekał na domek....jest na ogolnym watku terierow...

Posted

[quote name='tifet']dziś przypomnę Burego... jest to jeden ze spokojniejszych, grzecznych psiaków... cały czas czeka na domek...

-Bury 8lat; duży; pies w typie owczarek niemiecki(jest bardzo spokojnym opanowanym psem, lubi inne psy jak i ludzi, jest grzeczny, ułożony, pilnie potrzebuje kochającego domku)

Czy Bury ma ogłoszenia?
Jeżeli nie to zrobię.

Posted

Ze sprzedazy kilku pizamek udalo sié uzbierac 282zl, które przekazé na Azyl (na konto Anouk92).

Wplaty:

Asl: 15zl
Asl: 35zl
Supergoga: 28zl
Iv_: 28zl
Eliza_sk: 36zl

Razem: 282zl

Posted

[quote name='emilia2280']Ze sprzedazy kilku pizamek udalo sié uzbierac 282zl, które przekazé na Azyl (na konto Anouk92).

Razem: 282zl

Emilko jesteś kochana:loveu:. Dziękujemy bardzo.

Cioteczki Klembowskie ja bym tę kaskę podzieliła tak:

- 90 zł na jamnisię - brakuje tyle na spłatę długu po sterylizacji
http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniczka-ma-tylko-8-miesiecy-juz-w-schronie-pilne-dt-sterylka-126739/

- 192 zł na ogólny w zależności od potrzeb - pierwszy w kolejce Igorek zobaczymy jakiego dalszego leczenia po konsultacji będzie wymagał. Konsultacje sponsoruje mu cioteczka Negri:loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
oby działały :shake:
Podejrzałam teraz ogłosznie Rufiego na kupiepsa.pl
Miał 14 wejść przez dwie godziny. Nie wiem, czy to dużo, ale mało chyba nie jest :knuje:

Dzwonią po Rufiego?

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ogłaszając go umieszczałam go w grupie terrierów. Może źle zrobiłam? Może powinien być w mieszańcach?

Wiesz co chyba jednak daj go na mieszance. A nie może być i tu i tu?

Posted

anouk92 napisał(a):
Wiesz co chyba jednak daj go na mieszance. A nie może być i tu i tu?

"technicznych" przeciwskazan nie ma.
Myślałam, że na terierach będzie miał większe szanse ale to chyba tak nie działa :shake:
Dam go też na mieszańce

Posted

[quote name='anouk92']Emilko jesteś kochana:loveu:. Dziękujemy bardzo.

Cioteczki Klembowskie ja bym tę kaskę podzieliła tak:

- 90 zł na jamnisię - brakuje tyle na spłatę długu po sterylizacji
http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniczka-ma-tylko-8-miesiecy-juz-w-schronie-pilne-dt-sterylka-126739/

- 192 zł na ogólny w zależności od potrzeb - pierwszy w kolejce Igorek zobaczymy jakiego dalszego leczenia po konsultacji będzie wymagał. Konsultacje sponsoruje mu cioteczka Negri:loveu:
Dla Igorka powinniśmy mieć rezerwę kasy na wypadek skomplikowanego leczenia, operacji, potem rekonwalescencji.
Więc przeznaczmy to na Igora :oops:.

Posted

Mam pytanie czy ktoś byłby zainteresowany zrobieniem bazarku dla psiaków?
ja niestety nie umiem ale chętnie wyślę fotki na meila.
Jak ktoś będzie chciał to poproszę o meila.

Posted

Pilnie chciałabym stworzyć stronę interentową azylu w Klembowie.
Chodzi o to aby móc tam zamieszczać wszystkie zdjęcia psiaków które trafiają do azylu.

To pomoże w adopcjach ale również pomoże ludzią którzy szukają swoich psów w okolicach Warszawy.
Chciałabym aby w jakiś sposób ta strona mogłabyć podlinkowana do strony zaginionych psów którą chyba prowadzi cioteczka Kora.
Jeszcze z nią nie rozmawiałam ale mam nadzieję że nie będzie problemu.

Ludzie nie wiedzą że ich pies może trafić do klembowa, nie znają tego miejsca. Głównie chodzi tu o Marki, Ząbki, Wołomin i bliskie okolice tych miejscowości.

Czy ktoś może stworzyć taką stronę - ja się kompletnie na tym nie znam:shake:. Dostarczę wszytskie zdjęcia - nie potzreba żadnej wybujałej grafiki -- najważniejsze są zdjęcia psiaków.

Posted

anouk92 napisał(a):
Pilnie chciałabym stworzyć stronę interentową azylu w Klembowie.
Chodzi o to aby móc tam zamieszczać wszystkie zdjęcia psiaków które trafiają do azylu.

To pomoże w adopcjach ale również pomoże ludzią którzy szukają swoich psów w okolicach Warszawy.
Chciałabym aby w jakiś sposób ta strona mogłabyć podlinkowana do strony zaginionych psów którą chyba prowadzi cioteczka Kora.
Jeszcze z nią nie rozmawiałam ale mam nadzieję że nie będzie problemu.

Ludzie nie wiedzą że ich pies może trafić do klembowa, nie znają tego miejsca. Głównie chodzi tu o Marki, Ząbki, Wołomin i bliskie okolice tych miejscowości.

Czy ktoś może stworzyć taką stronę - ja się kompletnie na tym nie znam:shake:. Dostarczę wszytskie zdjęcia - nie potzreba żadnej wybujałej grafiki -- najważniejsze są zdjęcia psiaków.

a Selenga nad nią nie pracuje??

Posted

Jak jest potrzeba to moge zrobic wam ta strone, niestety ze wzgledu na bark czasu pewnie nie bede mogla regularnie wklejac nowych psow ( no chyba ze nie beda przybywac w zastraszajacym tempie).
Moge wam pozniej dac gotowy skrypt i byscie tylko fotki i opisy psiakow wklejaly:) Nie jest to trudne i napewno dacie rade.
Jak cos lapcie mnie na priv lub gg;)