Justa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ahhh.. :loveu: Mnie się bardzo bardzo podobają brązowo-beżowe łazienki :loveu: Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 tak tak:lol: ja od poczatku wiedzialam, ze lazienka bedzie wlasnie w takich kolorach:loveu: nie chcialam co prawda robic takiego kontrastu ciemne - jasne ale wyszlo calkiem niezle:loveu: Quote
Justa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Agnes']tak tak:lol: ja od poczatku wiedzialam, ze lazienka bedzie wlasnie w takich kolorach:loveu: nie chcialam co prawda robic takiego kontrastu ciemne - jasne ale wyszlo calkiem niezle:loveu:[/QUOTE] Kontrasty są mega ! Ja w pokoju mam granat - kość słoniowa :loveu: Super jest, naprawdę ;) A meble do kuchni już wybrane? Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Dizekuje :) Do kuchni tak, chce biale polysk z Ikei :) [IMG]http://bp2.blogger.com/_0-5akrj0XkY/RfnPAcLa8dI/AAAAAAAAAMg/KI-7C_7gLzQ/s400/ikea+white+kitchen.jpg[/IMG] [IMG]http://www.siamhousedesign.com/wp-content/uploads/2011/08/White-Kitchen-Ikea-1.jpg[/IMG] Ostatnio odkrylam, ze Ikea ma tez szafki bez uchwytow co wyglada duzo fajniej, wiec moze zdecyduje sie na taka wersje (o ile nie jest duzo drozsza;) ) Takie beda podlogi [IMG]http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/54/c0/f42020f5985e4d811fda465653ad-44006046_d.jpg[/IMG] Meble w duzym pokoju koloru wenge (jak i drzwi), a drzwi takie: [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/c3d43954257b4085bdb4360da9668bbc,10,19,0.jpg[/IMG] A sypialnia poki bedzie w kolorze olchy, wezme od rodzicow szafe komandora, zawsze lepsze to niz kartony:evil_lol: Sie rozpedzilam:diabloti: Quote
Migori Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Justa']Ciężko tylko znaleźć warsztat, w którym założą taki akumulator za rozsądną cenę, bo za robociznę liczą sobie takie krocie, że głowa boli :shake:[/QUOTE] A jaki problem wyjąć stary i założyć nowy akumulator. Odpowiedni klucz i jazda ;) Mój aku ma 10lat - po tygodniu stania odpalił hehe. Haa!!! Fociaki! Kuchnia będzie przepiękna! Bardzo mi się podobają te meble. Łazienka w super ciepłych kolorach. Lubie takie, dają fajny nastrój w pomieszczeniu. Jestem bardzo zadowolona z moich pax'ów z Ikea w pokoju. Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Migori, wlasnie ogladalam stare fotki i min zdjecia Twoich mebelkow :) Gdybym tylko miala fundusze...Na takie meble moze za rok, albo i za dwa bedzie mnie stac, niestety. Quote
*Monia* Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nie mogę się doczekać efektu końcowego mieszkanka :loveu: Fajne zimowe wdzianko :lol: Coś chyba te corsiaki w sobie mają bo mój też odpalać nie lubi rano, ale odpala szybciutko jak zagrożę tatusiowi że jego autko będę musiała wziąć - 10-15 minut i samochodzik na chodzie :diabloti:. Ha, nawet bezproblemowo w trasę pojechał [SIZE=1](wyciągnęliśmy zawrotną prędkość 140 :p)[/SIZE] i wrócił następnego dnia mimo świecącej się kontrolki sugerującej problem :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Fajnie to zaczyna wyglądać! :) A widzę że się idealnie wpasowujesz w moje gusta. :lol: Hmmm, współlokatorki szukasz? :diabloti: Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Jak nie bede miala za co zyc to zaczne szukac:lol::lol: Oglosze sie:cool3: Musze przeciez znalezc psiarza nie?:evil_lol: Quote
Migori Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Agnes']Migori, wlasnie ogladalam stare fotki i min zdjecia Twoich mebelkow :) Gdybym tylko miala fundusze...Na takie meble moze za rok, albo i za dwa bedzie mnie stac, niestety.[/QUOTE] Ale mebelki do kuchni bierzesz z ikea nie? Myślę, że będziesz bardzo zadowolona. Już się nie mogę doczekać fotek w pełni umeblowanego mieszkanka. Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 A tak tak racja :) Ikea zdecydowanie :) Quote
Migori Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Agnes']Jak nie bede miala za co zyc to zaczne szukac:lol::lol: Oglosze sie:cool3: Musze przeciez znalezc psiarza nie?:evil_lol:[/QUOTE] Pffff byłam pierwsza!:roll: Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='gops']chyba ja byłam najpierwsza :eviltong:[/QUOTE] sie wie:diabloti: tylko psa wymien:evil_lol: o matko postu Migori nie zauwazylam....spoko loko oglosze casting:evil_lol: chociaz wolalabym plec przeciwna:roll::eviltong: Quote
gops Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Agnes']sie wie:diabloti: tylko psa wymien:evil_lol: :[/QUOTE] :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 super kuchnia :) ale ja akurat wiem że do własnego domu nie kupiłabym białych połyskowych, mamy taką nowoczesną kuchnie w wynajmowanym domu.. jest piękna ... póki słońce nie zaświeci i nie zobaczysz tych zacieków <lol> także bierz z uchwytami ;) bo będziesz siedzieć i szorować kuchnie dnie i noce... :) ale wygląda pięknie :P z tym ze nie praktyczna :) Quote
Kajusza Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agnes ale ty masz wielką łazienkę! zazdroszę ... i to z oknem :crazyeye: Mi też takie połączenie kolorystyczne się podoba, będę miała takie w sypialni :evil_lol: Mebelki też fajne, choć nie w moim stylu ... ale takie fajne do dobierania dodatków - pełna dowolność :-) Quote
Migori Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Agnes']sie wie:diabloti: tylko psa wymien:evil_lol: o matko postu Migori nie zauwazylam....spoko loko oglosze casting:evil_lol: chociaz wolalabym plec przeciwna:roll::eviltong:[/QUOTE] Patrzcie, jaka wybredna. Najpierw pies jej nie pasował, teraz płeć... Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='zaba14']super kuchnia :) ale ja akurat wiem że do własnego domu nie kupiłabym białych połyskowych, mamy taką nowoczesną kuchnie w wynajmowanym domu.. jest piękna ... póki słońce nie zaświeci i nie zobaczysz tych zacieków <lol> także bierz z uchwytami ;) bo będziesz siedzieć i szorować kuchnie dnie i noce... :) ale wygląda pięknie :P z tym ze nie praktyczna :)[/QUOTE] jesli patrzymy na kwestie praktyczna, to moje mieszkanie ni w zab nie bedzie takie:evil_lol: meble jasne, podlogi jasne, bedzie wsio ciagle usyfione, sciana gdzie bedzie prysznic - ciemna:diabloti: ale co ja poradze ze tak mi sie podoba:roll: [quote name='Kajusza']Agnes ale ty masz wielką łazienkę! zazdroszę ... i to z oknem :crazyeye: [/QUOTE] wydaje Ci sie ;) Lazienka ma 1,66m x 2,50m wiec jest malutka :) Zdjecie znieksztalca :) No i powiekszyla sie przez kafelki [quote name='Migori']Patrzcie, jaka wybredna. Najpierw pies jej nie pasował, teraz płeć...[/QUOTE] a co bede sobie zalowac:evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agnes - Kubraczek super :) No a mieszkanko już widać, że będzie bomba :) Ja też uwielbiam kontrasty :) W łazience na górze mam mega kolorowo: żółto-pomarańczowo - niebiesko - zielono. :cool3: Płytki w łazience masz fajowe. Takie duże. I kuchnia Ikeowska :) Super! (jam miłośniczka totalna Ikei :oops:;)) Quote
Katerinas Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Justa']Miałam na myśli akumulator oczywiście ;) Autko jeszcze pojedździ, poza tym akumulatorem tfu tfu trzyma się świetnie. Ciężko tylko znaleźć warsztat, w którym założą taki akumulator za rozsądną cenę, bo za robociznę liczą sobie takie krocie, że głowa boli :shake:[/QUOTE] Zmiana akumulatora to prosta sprawa. A w razie co, zawsze możesz podjechać na stację benzynową, uśmiechnąć się do któregoś z panów z obsługi stacji i poprosić o pomoc :) Mi swego czasu jeden z panów pomagał na stacji, jak zepsuł mi się zamek od wlewu paliwa... kluczyk utknął, a kluczyk ten sam co do stacyjki :roll: Także oni sa pomocni :) Quote
Justa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Migori']A jaki problem wyjąć stary i założyć nowy akumulator. Odpowiedni klucz i jazda ;) [/QUOTE] Podobno w moim aucie to niestety jest problem, ale ja tam się nie znam ;) Quote
zaba14 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agnes no chyba że tak ;) piszę tylko to co widzę u siebie ;) kafelki w kuchni też mamy białe... piękne, ale.... katastrofaa.. czarna sierść zaraz po odkurzaniu :P ale po pół roku mieszkania się do tego przyzwyczaiłam :P :P Początkujący ze mnie kierowca, bo w marcu minie rok od kiedy mam prawko i od kwietnie rok od kiedy jeżdżę, autko sobie chwalę, mrozów nie mamy ;) ta zima dla nas łagodna jest, tylko raz mi się zdarzyłlo jechać po śliskiej jezdni na letnich oponach (bo zimowek tutaj nie ma :P ) tyłkiem mi zarzuciło ale tak to bez mrozu, bez ślizgawicy, bez odmrażania auta :P :P jak rodzice byli na świeta, tata z rana patrzy co ja robie, a ja 10 minut przed wyjściem poszłam odpalić auto, otwarte zostawiłam pod domem żeby mi się odmroziło bo przecież po co mam się męczyć :P jak i tak mi nikt auta nie zwinie :) Quote
FredziaFredzia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zazdroszczę, ja nawet odpalajac za brama sie boje zostawić na minutę :lol: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Alez Kolega jest wielki;) [url]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7421copy.jpg[/url] Nooooo, juz mieszkanko widac:) Powoli, bo powoli, ale jest! pzdr. Quote
Recommended Posts