iwa77 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Psie dziadeczki i babciunie są tak rozbrajające przez te swoje zachowanie ! Kochany pacjent dziadek Antoś :p:p:p Quote
kikou Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 masz racje! są cudowne! a Antek.... co najważniejsze..... nawet jak nie mogł zbyt chodzić na poczatku... ani razu nie nasiusiał w mieszkaniu zszokował mnie tym....:eek2::eek2::eek2: byłam przygotowana na wycieranie.....i wcale bym mu nie miała za złe... był w takim marnym stanie...... Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mały OFTOPIK, PROSBA BARDZO PILNA, A W SUMIE DROBNA znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu (Z PIĄTKU NA SOBOTĘ) dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport. choc NAJwiększy problem jest z noclegiem! TYLKO JEDNA NOC! wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/ Quote
iwa77 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 kikou napisał(a):masz racje! są cudowne! a Antek.... co najważniejsze..... nawet jak nie mogł zbyt chodzić na poczatku... ani razu nie nasiusiał w mieszkaniu zszokował mnie tym....:eek2::eek2::eek2: byłam przygotowana na wycieranie.....i wcale bym mu nie miała za złe... był w takim marnym stanie...... Wiesz Kasiu mnie się wydaje ,że te biedne psiny po przejściach - one tak na swój psi sposób " rozumieją i doceniają " pomoc jaką dostały i tak bardzo się dlatego starają . A biedniutki Antoś widocznie miał kiedyś domek i wie ,że siusiu to się robi na zewnątrz i mimo słabiutkiego zdrowia starał się jak mógł najlepiej. Mnie to też nieraz zadziwia i rozczula kompletnie . Quote
Korenia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='sleepingbyday']mały OFTOPIK, PROSBA BARDZO PILNA, A W SUMIE DROBNA znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu (Z PIĄTKU NA SOBOTĘ) dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport. choc NAJwiększy problem jest z noclegiem! TYLKO JEDNA NOC! wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/ Zobacz tutaj: Mapa Pomocy Dogomaniakow Mapa Pomocy Dogomaniakow Quote
ulvhedinn Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 U mnie tez Antoś nie sikał po podłodze, od samego początku, musiał być kiedys chłopak domowym pieskiem i zostały mu takie wyszukane maniery... :loveu: Quote
kikou Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 xxx52 bedzie niedlugo krotko w Polsce i chce zabrac Antka. Potrzebny transport Trzebnica-Poznan prosze o pomoc! Quote
iwa77 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Oj to już tak szybko Antoś by jechał .... Kasiu może dam na wątek transportowy ? Czyli Antos musiałby być w niedzielę 7 grudnia w Przyborówku , tak ? Quote
kikou Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 tak! bardzo prosze daj na transportowy! Antek musi byc do soboty wieczor w okolicach Poznania Quote
iwa77 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Szukamy transportu do Przyborówka/Poznania !!!!!!!!! [SIZE="5"] Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 to co, pytac kolege, czy będzie we wro w ten weekend? tylko obawiam sie, ze on nie wyjeżdża do poznania bladym świtem, bo ma jeszcze conajmniej pół dia do spędzenia z ukochaną..... Quote
iwa77 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 SBD - jasne pytaj , każda okazja jest dobra ! Quote
iwa77 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Antosiu jak ty dojedziesz do tego Przyborówka ..... Quote
iwa77 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Podnoszę - może ktoś jedzie na tej trasie , proszę !!!!!! Quote
iwa77 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Transport to jedyna szansa dla Antosia !!!!!!! Quote
iwa77 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Antoś bardzo prosi o pomoc w dostaniu się do nowego domku ! Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 przepraszam, nie dałam rady ze wszystkim :oops:. antoś dalej siedzi we wro? jak sytuacja? Quote
iwa77 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Antos musi być w niedzielę rano w Przyborówku / lub Poznaniu bo stamtąd pojedzie do Niemiec.To jego jedyna szansa na dom ! Quote
ecci Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 już dzisiaj wiemy, że mój TZ pracuje w tą niedzielę do około 18, więc nie damy rady...:-( Ja nie czuję się za dobrze...i nie chcę się łudzić że poczuję się lepiej do niedzieli:shake: Na dodatek nikt z moich znajomych nie wyraża chęci przewiezienia psa!!!:placz: Quote
iwa77 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Ludziska nikt nie jedzie do Poznania na weekend ???? Quote
dorota w-l Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Spróbuję namówić TZ na transport Poznań - Przyborówko . A nie może być np. w sobotę po południu ? Quote
iwa77 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dziękujemy za ofertę pomocy - ale najpierw Antoś musi dojechać z Trzebnicy do Poznania ( to jest ta najważniejsza trasa ) ! Quote
iwa77 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Antosiu :bye::bye::bye::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts