Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masz racje! są cudowne!

a Antek.... co najważniejsze.....
nawet jak nie mogł zbyt chodzić na poczatku...
ani razu nie nasiusiał w mieszkaniu

zszokował mnie tym....:eek2::eek2::eek2:
byłam przygotowana na wycieranie.....i wcale bym mu nie miała za złe... był w takim marnym stanie......

Posted

mały OFTOPIK, PROSBA BARDZO PILNA, A W SUMIE DROBNA

znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu (Z PIĄTKU NA SOBOTĘ) dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport. choc NAJwiększy problem jest z noclegiem! TYLKO JEDNA NOC!
wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/

Posted

kikou napisał(a):
masz racje! są cudowne!

a Antek.... co najważniejsze.....
nawet jak nie mogł zbyt chodzić na poczatku...
ani razu nie nasiusiał w mieszkaniu

zszokował mnie tym....:eek2::eek2::eek2:
byłam przygotowana na wycieranie.....i wcale bym mu nie miała za złe... był w takim marnym stanie......

Wiesz Kasiu mnie się wydaje ,że te biedne psiny po przejściach - one tak na swój psi sposób " rozumieją i doceniają " pomoc jaką dostały i tak bardzo się dlatego starają . A biedniutki Antoś widocznie miał kiedyś domek i wie ,że siusiu to się robi na zewnątrz i mimo słabiutkiego zdrowia starał się jak mógł najlepiej. Mnie to też nieraz zadziwia i rozczula kompletnie .

Posted

[quote name='sleepingbyday']mały OFTOPIK, PROSBA BARDZO PILNA, A W SUMIE DROBNA

znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu (Z PIĄTKU NA SOBOTĘ) dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport. choc NAJwiększy problem jest z noclegiem! TYLKO JEDNA NOC!
wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/
Zobacz tutaj: Mapa Pomocy Dogomaniakow
Mapa Pomocy Dogomaniakow

Posted

Oj to już tak szybko Antoś by jechał ....
Kasiu może dam na wątek transportowy ?
Czyli Antos musiałby być w niedzielę 7 grudnia w Przyborówku , tak ?

Posted

już dzisiaj wiemy, że mój TZ pracuje w tą niedzielę do około 18, więc nie damy rady...:-( Ja nie czuję się za dobrze...i nie chcę się łudzić że poczuję się lepiej do niedzieli:shake: Na dodatek nikt z moich znajomych nie wyraża chęci przewiezienia psa!!!:placz: