Poker Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 coś kikou zaniemówiła :crazyeye:,bolał ją co prawda kręgosłup:-(,mam nadzieję,że nic złego się nie stało. Quote
iwa77 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Czekamy spokojnie na Kasię i najnowsze wieści .... Quote
Poker Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Rudzik już wrócił do wiosny,to pewnie Antoś też zwieziony :cool3: Quote
kikou Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 tak,tak...Antośko już u nowej Pańci.... można zmienić tytuł (dziadziunio jak zwykle był grzeczniuteńki w drodze....) a ja sobie pojeździłam po polskich dróżkach... wyjechałam 4,30....sporo czasu mi to zajęło wszystko razem...najpierw Antoś potem jeszcze zawieźć Rudzika... jakaś stara sie robie...musze odpoczywać po drodze... Quote
iwa77 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Cudownie ! Powodzenia dziadziuniu Antosiu , bądź szczęśliwy ze swoją nową Panią ! Quote
Poker Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To Antoś rozpoczął drogę do kolejnego,ale tym razem dobrego życia :multi: kikou ,nie robisz się stara,nie dołuj mnie proszę ;),kto to widziała o 4.30 wyjeżdżac ? :crazyeye: toż to środek nocy :roll: Lecę do Rudzika :lol: Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 o tej porze roku to i 6.30 jest środkiem nocy. a jazda zimą jest koszmarem. antosiowi sie poszczęścilo, a to zawsze faktasztyczna wiadomośc, jak którys wygra dom :loveu: Quote
ulvhedinn Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kikou.... :-o 4.30..... to pora, żeby się kłaść spać a nie WSTAWAĆ i jechać!!!!! Quote
iwa77 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ulvhedinn napisał(a):Kikou.... :-o 4.30..... to pora, żeby się kłaść spać a nie WSTAWAĆ i jechać!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kikou Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ulvhedinn napisał(a):Kikou.... :-o 4.30..... to pora, żeby się kłaść spać a nie WSTAWAĆ i jechać!!!!! no właśnie.... też mi bardziej pasuje do łóżka niz do wstawania.... dlatego później w dzień, z Rudzikiem musieliśmy się zatrzymać na przydrożną drzemeczke :evil_lol: .....i Rudzik też ładnie drzemał.... Quote
ata Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 cytuje slowa nowej opiekunki Antosia, ktora na dogo ma BANA:cool1: Antos zaaklimatyzowal sie w nowym domu , ma apetyt, podsikuje meble, na legowisko wybral sobie miejsce przy kanapie, ladnie chodzi po schodach, kopie dolki w ogrodku, nie reaguje na wolanie (nie slyszy), w meskim gronie rzadzi:evil_lol:oczywiscie psim... Opiekunka Antosia ma wrazenie jakby mieszkal u niej od zawsze:multi::multi: pozdrawiam Quote
kikou Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 DZIEKUJEMY ZA WIADOMOŚCI!!!! ...jejku jestem zszokowana....z jakiej strony się pokazuje Anteczek....:crazyeye: u mnie siknął raz jedyny jak w domu było jednocześnie 6 piesków... wtedy był skołowany i zaznaczył swoja obecność... a tak to był czyściuteńki.... dobrze, że ładnie zniósł taką męczącą długą podróż....a to fotka z drogi: Quote
iwa77 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Ale cudna fotka ! i dobre wiesci (no za wyjatkiem tego siusiania :roll:) Quote
ecci Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :shake: jejku, może na początek nie warto się przejmować posikiwaniem!!! Pamiętacie BAZYLKA??? U mnie zaznaczył wszystko co możliwe, łącznie z biednym Bafusiem i Kanapką!!! A w domku jest grzecznym aniołkiem!!!:multi: Quote
BUDRYSEK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 strasznie poczciwy ten Antoś :) __________________ Quote
Korenia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dogomaniacy :) Do końca grudnia jest darmowa rejestracja chipów na stronce http://www.petbase.pl/ porejestrujcie swoje zwierzaki, przekażcie dalej znajomym, przkażcie na inne wątki :) ! Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 korenia dzięki za njusa. antek wygląda tak misiowato przytulnie, szczeście wielkie miał i ciesze sie bardzo, że dziadek trafił w totka Quote
kikou Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 i pomyśleć,że w schronisku nie podnosił sie już z ziemi nawet jak deszcz na niego padał...... a teraz inne pieski ustawia w nowym domku.... u mnie też powarkiwał na Agatka (jak przyszedł 4 dni przed Antka wyjazdem..) Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 prawda? antek - reaktywacja :loveu: Quote
xxxx52 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wreszcie moge cos napisac o Antosiu:lol: Bardzo szybciutko sie zaaklimatyzwal ,jest bossem w moim domu.Znalazl swoje miejsce w goscinnym pokoju ,ogrzewa swoje kosteczki na poslanku (mam ogrzewanie w podlodze).Robi furore w mojej wsi.Moj TZ jest nim zachwycony i wychodzi z Antosiem na spacer.Apatycik pieskowi dopisuje.Zjada suche karma dla seniorow z miesem ,no i oczywiscie dostanie i kawalek bulki z watrobianka za ktora przepada.Mam nadzieje ,ze wiele lat bedzie u mnie szczesliwy:loveu: Zdjecia wykonam jutro. Quote
Poker Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 i tu też cudowne wiadomości :multi:,nic tylko wysyłać psy do xxxx52 :evil_lol: Quote
iwa77 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 xxxx52 napisał(a):Wreszcie moge cos napisac o Antosiu:lol: Bardzo szybciutko sie zaaklimatyzwal ,jest bossem w moim domu.Znalazl swoje miejsce w goscinnym pokoju ,ogrzewa swoje kosteczki na poslanku (mam ogrzewanie w podlodze).Robi furore w mojej wsi.Moj TZ jest nim zachwycony i wychodzi z Antosiem na spacer.Apatycik pieskowi dopisuje.Zjada suche karma dla seniorow z miesem ,no i oczywiscie dostanie i kawalek bulki z watrobianka za ktora przepada.Mam nadzieje ,ze wiele lat bedzie u mnie szczesliwy:loveu: Zdjecia wykonam jutro. Wspaniałe wieści - bardzo , bardzo dziękujemy XXX52 za uratowanie Antosia!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wymiziaj go ode mnie proszę !Czekamy na fotki ! Quote
Bella1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wrocławskie cioteczki bardzo proszę o pomoc , to szczególny przypadek , http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-swidnica-jamniczka-pilnie-szuka-domu-127187/#post11434203 Quote
Recommended Posts