Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']czyli tamte dwa psy nadal przebywaja u tych zwyrodnialców?
czy zostały zabrane?[/quote]
Tez prosze o odpowiedz :roll:

[quote]Wioletat

Pinio zaczął dzisiaj pieknie jeść,był na spacerku.Od jutra będzie dędzie w częściach miał ściągany sączek.
[/quote]

Zaciskam kciuki najmocniej jak można za zdrowie !!!

Posted

[quote name='Wioletat']Sprawa tylko trafi do sadu,to należy zakończyć?Czy należy się temu oprawcy,bo był po wpływie alkoholu................................Przepraszam,uważam ,że tu najważniejsze jest dobro zwierząt,zwierząt maltretowanych,głodzonych,itd...........[/quote]

Miałam na mysli, że nie fajnie, że tylko sądem się skończy. Bo ja bym mu sprawiedliwość wymierzyła tą sama łopatą, ale w jeszcze okrutniejszy sposób.

Oczywiście wiem, ze zyjemy w PAŃSTWIE PRAWA i moge tylko sobie popisać.

Wiem równiez, ze zrobiłyście wszystko, co mozliwe.
Jesli uraziłam wcześniej-przepraszam, nie to miałam na celu.

Posted

czia dzisiaj wyjechała,a to ona dokładnie wie co z tymi dwoma.Ja widziałam się wczoraj z czia po tym jak ona tam u tych ludzi była.Decyzja jest następująca:za tydzień ten mix goldena zostanie przewieziony do hotelu,a szczenię to jest nie tego samego faceta.Bądzcie proszę spokojni,koleżanka pilnuje sprawyy,a tego oprawcy z nimi nie ma.Dalsze losy już wkrótce

Posted

Nawet na tych strasznych zdjęciach widać że pies będzie śliczny gdy tylko dojdzie do siebie :bigcry:. Nawet bez oczka - najważniejsze by jak najdalej od tego piekła. Na takiego potwora jak ten [SIZE=1]"właściciel" [/SIZE]to tylko atom zrzucić...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Dobrze, że biedulek już bezpieczny.Widać,że jego dotychczasowe psie życie było pasmem cierpień, aż doszło do tragedii:-(.Może teraz zazna dobrych uczuć od człowieka i może zapomni o przeszłości.

Posted

Jak człowiek może być tak okrutny i zrobić coś takiego zywej istocie.. Przecież wiadomo, że taki biedulek sam sobie nie poradzi... no tak... najlepiej pogrzebać go i w dodatku żywcem... co tam.. to przeciez tylko pies...:angryy::angryy::angryy: ech.. Ci ludzie..

Posted

[quote name='zachary']Dobrze, że biedulek już bezpieczny.Widać,że jego dotychczasowe psie życie było pasmem cierpień, aż doszło do tragedii:-(.Może teraz zazna dobrych uczuć od człowieka i może zapomni o przeszłości.[/quote]

... Bo chyba już nic gorszego w tym pieskim życiu mu się nie może przydarzyć:shake::-( może być tylko lepiej...

Posted

[quote name='Eruane']Czekamy na nr konta! To straszne. :-( Jeśli zwyrodnialcowi nic nie zrobią, to normalnie wynoszę się z tego kraju...:angryy:[/quote]

Naprawde myslisz, ze cos zrobia? Za co? Za ... "mala szkodliwosc czynu"?
Przeciez prawo w Polsce nie chroni zwierzat, tylko ich oprawcow. :(

Posted

[quote name='Wioletat'](...) Zdjęcia z op mogę przesłaćale jeśli ktoś przyśle mi e-meila,gdyż sama nie potrafię wstawiać na dogo[/quote]
Wioletat przesłałaś może fotki do Isadory (na str. 7 wątku podała mail do siebie)?

Posted

Kurcze następna psia tragedia aż mnie krew ze złości zalewa:angryy::angryy::angryy:że są tacy s.......e na świecie.
Powiedzcie mi o tym bazarku mogę coś dać na bazarek np. książki Whartona tylko nie wiem co mam zrobić czy wysłać komuś kto ten bazarek prowadzi, bo jestem przed wypłatą i kaskę mogę też wpłacić, ale to dopiero w następnym miesiącu.

Posted

Wiecie co? wcale się już nie dziwię w sumie niczemu-bo nasz kraj prawie jak u ruskich-zbliżamy się też do Chin wielkimi krokami: Białka już była potem raz po raz kolejne wytapialnie smalcu z psów, Krzyczki i inne mordownie, z Wołomina wywożą psy do chińczyków, wioska polska-pies przykuty do łańcucha....w sumie tak....zza granicy jakby ktoś się rozejrzał to tylko złodzieje i pijacy, dziw..ki stojące przy trasach nosn stop i sk...ny katujący psy-tak wygląda nasz naród polaczki-a potem gdzie pojadą polaczki-to traktują nas jak ukraińców i resztę z krajów 3-ciego świata.