Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czarodziej troszkę lepiej, jeszcze wnoszę go i znoszę na schodach (mam ich 7) ale jak zdążę i mnie posłucha. Dzisiaj po ostatnim spacerku nie dał się wziąć na ręce, ale poszło dobrze i chyba go nie boli nic , bo zaczyna mnie ustawiać ;)

Edited by yunona
Posted

Niestety, z Harutkiem nie jest dobrze, idę jutro do weta , bo dzisiaj nie dałam rady. Trzymajcie kciuki. Coś mu chrupie w nóżce, po ostatnim spacerze wszystko wróciło :((

Posted

[quote name='yunona']Niestety, z Harutkiem nie jest dobrze, idę jutro do weta , bo dzisiaj nie dałam rady. Trzymajcie kciuki. Coś mu chrupie w nóżce, po ostatnim spacerze wszystko wróciło :(([/QUOTE]

Ja juz telefonicznie obiecałam i trzymam. I sprawdź prosze czy nie ma tego co Gangulec -bo to "chrupanie" jakby w tym kierunku :(.
Ale nie odważe sie pokazac jakby co na Harutku nastwiania rzepki.
Trzymajcie sie Ty i Harutek.

Posted (edited)

[SIZE=3]Alu bardzo serdecznie Ci współczuję. [B]Pożegnanie MATKI to jedno z najtrudniejszych z pożegań w Naszym Życiu. Śmierć MATKI to ostateczne i bolesne przecięcie pępowiny. Śmierć MATKI to poważny wstrząs otwierający wiele drzwi, w tym te do refleksji nad cudownością zjawiska MATKI w naszym życiu.[/B]

Chyba najbardziej beznadziejnym wydaje się moment, kiedy doznajemy osobiście, że dłonie MATKI, które dla nas były zawsze symbolem niewyczerpanego ciepła, bezpieczeństwa i miłosci – stają się nieodwracalnie ... zimne i bezosobowo nieobecne. I tak wiele chwil przed nami gdy będzie boleśnie brakować karcenia [I]"nie garb się"[/I] czy [I]"nie marszcz czoła"[/I] i wielokrotnie potem wyrzucamy sobie to, że się złoścliśmy.... boli, a z upływającym czasem rośnie tęsknota za MATKĄ.

[B]Trzymaj się Alu, znam ten ból, tęsknotę i ten brak, brak MATKI... nie ma już komu wypłakać się, nikt nigdy nas tak nie zrozumie jak MATKA.[/B][/SIZE]

[I][B]Pożegnanie Matki …[/B]
Za szczęśliwe dzieciństwa dni,
Za nadzieję i uśmiech przez łzy,
Za troską srebrzone skronie,
Za trud i spracowane dłonie

Dziękuję Ci Mamo …

Za bezkrytyczną wiarę w ludzi,
Co dobro i szlachetność budzi,
Za zimowy pejzaż na mej ścianie,
Za pamięć, która pozostanie

Dziękuję Ci Mamo …

Za życie talentem i dobrem spełnione,
Barwą obrazów i sercem znaczone,
Za skromność w codzienności,
Za małe troski i drobne radości,

Dziękuję Ci Mamo …

Nie płaczcie, więc żałobnymi łzami,
Ona była, jest i będzie razem z nami
Bo życia naszego tylko tyle,
Pamięci Waszej o nas, ... ile

Wiem Mamo,

Nasz los kresem znaczony,
Rozkoszą i bólem barwiony,
Ale warto marzyć i snić,
Choć bez Ciebie trudniej żyć

Żegnam Cię Mamo
[SIZE=1]
Napisany 2007-01-28
Autor: Marek D. [/SIZE][/I]

[IMG]http://zapiskiszwedzkie.blox.pl/resource/znicz_pamieci.jpg[/IMG]

Edited by Isadora7
literówki
Posted

[CENTER][FONT=Garamond][SIZE=6][COLOR=red][I][B]Aluniu! Najgłębsze wyrazy współczucia Kochana...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[U][FONT=Garamond][SIZE=5][I][B]...Świat tak się kurczy, kiedy ci matka umiera...[/B][/I][/SIZE][/FONT][/U]

[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Świat tak się kurczy kiedy Ci matka umiera[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]A inne sprawy nagle nieważne są teraz[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Niby wiedziałeś, że kiedyś przyjdzie ta chwila[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]A jednak ciężko, a przecież boli nad wyraz[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Kiedyś rodziła - to i śmierć do Niej przyjść musi[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Ale bezradny sprzeciw - gdzieś, w gardle - aż dusi[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Ona już doszła. [/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Już jest tam - u Boga[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]My - ciągle w strachu;[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]przed nami tak stroma droga...[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Garamond][SIZE=2][I]autor: Bałachowski[/I][/SIZE][/FONT][/B]

[FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5][IMG]http://images1.hiboox.com/images/3407/bns471f6.gif[/IMG][/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

Posted (edited)

[I][SIZE="5"]Alu , przyjmij moje najgłębsze i najszczersze wyrazy żalu i współczucia z powodu śmierci Twojej Mamy.[/SIZE][/I]
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSs6Et2mjgRSEL0q2gXPhW4WdjIXEO4fejI-6WKXYF3YxZd0d2M7g[/IMG]

Edited by JamniczaRodzina.
Posted

:-(:-(-Bardzo a to bardzo współczuję Ci Nasza Kochana Alu....żądne słowa nie będą ulgą w Twoim cierpieniu.....

Kochana trzymaj się...przytulam Cię i jestem z Tobą myślami...