yunona Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Czarodziej troszkę lepiej, jeszcze wnoszę go i znoszę na schodach (mam ich 7) ale jak zdążę i mnie posłucha. Dzisiaj po ostatnim spacerku nie dał się wziąć na ręce, ale poszło dobrze i chyba go nie boli nic , bo zaczyna mnie ustawiać ;) Edited January 7, 2012 by yunona Quote
jofracy Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 całe szczęście, że Harutek już ma się lepiej :) Quote
Celina12 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 No jak HALUT ustawia swoją Kobietę-to znaczy ZDROWY!!!:diabloti: Mój Czarnuszek kochany:loveu: Quote
pajda67 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Harutku trzymaj się zdrowo i nie strasz swojej Pańci. Pozdrowienia noworoczne dla jamniorków od Neosia!!! Quote
yunona Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dziękujemy za zyczenia Neośkowe :). Harutek dochodzi do siebie , mam nadzieję, że będzie ok. :) Quote
a.piurek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ślemy Harutkowi i Wam wszystkim ciepłe myśli Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 I ja teź pitulam Halutka na dobjanoć:):):) Quote
yunona Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Niestety, z Harutkiem nie jest dobrze, idę jutro do weta , bo dzisiaj nie dałam rady. Trzymajcie kciuki. Coś mu chrupie w nóżce, po ostatnim spacerze wszystko wróciło :(( Quote
Isadora7 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='yunona']Niestety, z Harutkiem nie jest dobrze, idę jutro do weta , bo dzisiaj nie dałam rady. Trzymajcie kciuki. Coś mu chrupie w nóżce, po ostatnim spacerze wszystko wróciło :(([/QUOTE] Ja juz telefonicznie obiecałam i trzymam. I sprawdź prosze czy nie ma tego co Gangulec -bo to "chrupanie" jakby w tym kierunku :(. Ale nie odważe sie pokazac jakby co na Harutku nastwiania rzepki. Trzymajcie sie Ty i Harutek. Quote
Celina12 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 :shake:-Moj Kochany Czarodzieju-trzymaj się Kochany.CZekamy na wieści-na DOBRE wieści. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Harutku! No co TY??? Chłopaku!!! Teraz to się będę dopiero martwić.... Yun, dawaj wieści (DOBRE) zaraz po tym, jak wrócicie od Weta... Quote
yunona Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Harutek cały czas na szprycach , noszenie i w czwartek po następną porcję. Quote
Celina12 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 A jaka diagnoza? Co wet powiedział? Biedny HaLut-płakał? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ciociu Yun, napisz co z Harutkiem? Co się dzieje? Dlaczego na "szprycach"? Quote
Isadora7 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) [SIZE=3]Alu bardzo serdecznie Ci współczuję. [B]Pożegnanie MATKI to jedno z najtrudniejszych z pożegań w Naszym Życiu. Śmierć MATKI to ostateczne i bolesne przecięcie pępowiny. Śmierć MATKI to poważny wstrząs otwierający wiele drzwi, w tym te do refleksji nad cudownością zjawiska MATKI w naszym życiu.[/B] Chyba najbardziej beznadziejnym wydaje się moment, kiedy doznajemy osobiście, że dłonie MATKI, które dla nas były zawsze symbolem niewyczerpanego ciepła, bezpieczeństwa i miłosci – stają się nieodwracalnie ... zimne i bezosobowo nieobecne. I tak wiele chwil przed nami gdy będzie boleśnie brakować karcenia [I]"nie garb się"[/I] czy [I]"nie marszcz czoła"[/I] i wielokrotnie potem wyrzucamy sobie to, że się złoścliśmy.... boli, a z upływającym czasem rośnie tęsknota za MATKĄ. [B]Trzymaj się Alu, znam ten ból, tęsknotę i ten brak, brak MATKI... nie ma już komu wypłakać się, nikt nigdy nas tak nie zrozumie jak MATKA.[/B][/SIZE] [I][B]Pożegnanie Matki …[/B] Za szczęśliwe dzieciństwa dni, Za nadzieję i uśmiech przez łzy, Za troską srebrzone skronie, Za trud i spracowane dłonie Dziękuję Ci Mamo … Za bezkrytyczną wiarę w ludzi, Co dobro i szlachetność budzi, Za zimowy pejzaż na mej ścianie, Za pamięć, która pozostanie Dziękuję Ci Mamo … Za życie talentem i dobrem spełnione, Barwą obrazów i sercem znaczone, Za skromność w codzienności, Za małe troski i drobne radości, Dziękuję Ci Mamo … Nie płaczcie, więc żałobnymi łzami, Ona była, jest i będzie razem z nami Bo życia naszego tylko tyle, Pamięci Waszej o nas, ... ile Wiem Mamo, Nasz los kresem znaczony, Rozkoszą i bólem barwiony, Ale warto marzyć i snić, Choć bez Ciebie trudniej żyć Żegnam Cię Mamo [SIZE=1] Napisany 2007-01-28 Autor: Marek D. [/SIZE][/I] [IMG]http://zapiskiszwedzkie.blox.pl/resource/znicz_pamieci.jpg[/IMG] Edited January 11, 2012 by Isadora7 literówki Quote
Sarunia-Niunia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [CENTER][FONT=Garamond][SIZE=6][COLOR=red][I][B]Aluniu! Najgłębsze wyrazy współczucia Kochana...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [U][FONT=Garamond][SIZE=5][I][B]...Świat tak się kurczy, kiedy ci matka umiera...[/B][/I][/SIZE][/FONT][/U] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Świat tak się kurczy kiedy Ci matka umiera[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]A inne sprawy nagle nieważne są teraz[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Niby wiedziałeś, że kiedyś przyjdzie ta chwila[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]A jednak ciężko, a przecież boli nad wyraz[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Kiedyś rodziła - to i śmierć do Niej przyjść musi[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Ale bezradny sprzeciw - gdzieś, w gardle - aż dusi[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Ona już doszła. [/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]Już jest tam - u Boga[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]My - ciągle w strachu;[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5]przed nami tak stroma droga...[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Garamond][SIZE=2][I]autor: Bałachowski[/I][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Garamond][SIZE=6][I][B][SIZE=5][IMG]http://images1.hiboox.com/images/3407/bns471f6.gif[/IMG][/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
JamniczaRodzina. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) [I][SIZE="5"]Alu , przyjmij moje najgłębsze i najszczersze wyrazy żalu i współczucia z powodu śmierci Twojej Mamy.[/SIZE][/I] [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSs6Et2mjgRSEL0q2gXPhW4WdjIXEO4fejI-6WKXYF3YxZd0d2M7g[/IMG] Edited January 11, 2012 by JamniczaRodzina. Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Wyrazy wspolczucia i zalu z powodu straty Mamy :( Quote
Celina12 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 :-(:-(-Bardzo a to bardzo współczuję Ci Nasza Kochana Alu....żądne słowa nie będą ulgą w Twoim cierpieniu..... Kochana trzymaj się...przytulam Cię i jestem z Tobą myślami... Quote
Betbet Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Strasznie mi przykro... i choć żadne nasze słowa nie przyniosą ulgi ani ukojenia, to przytulam Cię mocno w myślach... Quote
Recommended Posts