Celina12 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 :crazyeye:-Ciotki jak WAM nie wstyd :diabloti: :razz: :evil_lol: :megagrin: :shake: :roflt::roflt::roflt:...i jeszcze Zuzia w dzikim tańcu z penisem....ło jejuuuuuuuuuuu...co tu się wyprawia..... Yun-kuś,no kuś mnie dalej....albo :comp26: albo przybywam :ghost_2: :mdleje: Quote
yunona Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 deer_1987 napisał(a):3 latka!! Sto lat!! sto lat!! Dziękuję bardzo.:loveu: Yun mówiła, że otwiera się tylko pierwsza i ostatnia strona wątku Twoich ślicznych dziateczek. Nie chcemy domyślaać się, że coś złego się stało, ten tytuł jest chyba źle podlinkowany:niewiem: i martwimy się bo ten tytuł jakiś taki.......:shake: Quote
bianka0 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Widzę że Harutkowi nie podobało się pudełeczko, przerobił ja na koronkowe :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-b6f2mJtxJBg/TuS25qMPNNI/AAAAAAAAAlQ/m_RYSpqLX0w/s640/11grudzie%2525C5%252584%252520025.jpg?gl=PL yunona napisał(a):Dziękuję bardzo.:loveu: Yun mówiła, że otwiera się tylko pierwsza i ostatnia strona wątku Twoich ślicznych dziateczek. Nie chcemy domyślaać się, że coś złego się stało, ten tytuł jest chyba źle podlinkowany:niewiem: i martwimy się bo ten tytuł jakiś taki.......:shake: Chyba niedobrze z Niunią :shake: Wylądowała w szpitalu. Quote
yunona Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Marta już zrobiła wpis, niestety b. smutny :( Quote
yunona Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Celina12 napisał(a)::crazyeye:-Ciotki jak WAM nie wstyd :diabloti: :razz: :evil_lol: :megagrin: :shake: :roflt::roflt::roflt:...i jeszcze Zuzia w dzikim tańcu z penisem....ło jejuuuuuuuuuuu...co tu się wyprawia..... Yun-kuś,no kuś mnie dalej....albo :comp26: albo przybywam :ghost_2: :mdleje: Taką sałatkę robi się błyskawicznie i jest przepyszna (nie wiem czy dorównałam mistrzyni) ale starałam się dokładnie wg wskazówek. Ja nie mogę tego zrobić, ale poproś Biankę może zdradzi Ci ten przepis :), albo PRZYBYWAJ!!!! :) Quote
Celina12 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 .....:-(...tylko czemu otwiera się tylko pierwsza strona wątku???? Pomęczę Biankę ale przybyć też przybędę.... Quote
yunona Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Celina12 napisał(a):.....:-(...tylko czemu otwiera się tylko pierwsza strona wątku???? Pomęczę Biankę ale przybyć też przybędę.... Naciśnij na ostatni wpis w ustawieniach to wejdziesz na ostatnią stronę pozostałe nie otwierają się. Quote
Isadora7 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 bianka0 napisał(a): Chyba niedobrze z Niunią :shake: Wylądowała w szpitalu. O Mój Boże... wszystkie ciepłe myśli dla niej :( Quote
JamniczaRodzina. Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Harut pewnie chciał aby Yun szybciej sie do przetworów dostała.Harutku życzę abyś jeszcze długo długo mieszkał w tym wspaniałym domku jaki dała Ferci i Tobie Yunona.:loveu: Quote
bianka0 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Celina12 napisał(a): Pomęczę Biankę ale przybyć też przybędę.... Celinko przesłałam Ci przepis an sałatkę. Quote
Celina12 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Bianko-dziękuję Ci ślicznie-nawet nie zdążyłam poprosić a już mam...:loveu: Quote
brazowa1 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Po pierwsze Ciotki,żeście łatwowierne jak dzieci.Ja wiem,jak było i prawde Wam powiem. Nie trzy lata temu,tylko wczoraj,maksymalnie tydzień temu, tak? i nie osiem,a no może ze trzy,taaaak? Jakas mania dodawania,wręcz mnożenia lat na tych jamniczych watkach,wpierw Celinka o Dumci,teraz Yun o Harreuszu. Jestem na tyle długo na Dogo,że doskonale pamietam,jaki pies,ile ma lat. Dumcia dwa a Harry trzy. Harutek zrzucał czapeczkę Mikołaja i warczał...... Usmiałam sie jak pszczoła,hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ten wzrok mówi wszystko :sprobuj jeszcze raz,a sie wkurzę. I ta czapeczka rzucona w tle,hahhahahaha Quote
yunona Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tak faktycznie to masz rację. On rozpoczął nowe życie trzy lata temu :) , że też na to nie wpadłam! To wychodzi, że Fercia starsza o rok (są rówieśnikami) i co? Te Einstein rozwiąż tę zagadkę ;) Quote
taxelina Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 to juz 12h bez niej... ale to nie bede tutaj spamowac :( Quote
a.piurek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 100 Lat Harutkowi życzę, no i Ferci tyż (a co) Quote
yunona Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 deer_1987 napisał(a):to juz 12h bez niej... ale to nie bede tutaj spamowac :( Jeśli chcesz wyżalić się lub cokolwiek napisać o Niuni , to nie krępuj się, tutaj na tym wątku wszystko dozwolone. Będziemy z Tobą i masz od nas wsparcie duchowe w każdym calu. Podzielić się z kimś swoimi myślami, odczuciami to nie wstyd a nawet powiedziałabym, że lżej Ci może odrobinkę będzie jak się wygadasz.:glaszcze::calus: Quote
taxelina Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 yunona napisał(a):Jeśli chcesz wyżalić się lub cokolwiek napisać o Niuni , to nie krępuj się, tutaj na tym wątku wszystko dozwolone. Będziemy z Tobą i masz od nas wsparcie duchowe w każdym calu. Podzielić się z kimś swoimi myślami, odczuciami to nie wstyd a nawet powiedziałabym, że lżej Ci może odrobinkę będzie jak się wygadasz.:glaszcze::calus: Dziekuje Ci serdecznie! I tak sie "ciesze" ze mamy Sherry a nie wszystko trzeba byloby pochowac... ale i tak pusto jakos jest, ona z powodu takiego zycia jakie maial ( :( ) to nigdy sie nie upominala o nic, zyla po cichutku. Jak zostala zauwazona czy zawolana to sie bardzo cieszyla ale nie umiala i nie chciala sama sie dopraszac bo kiedys za wszystko dostawala lanie... a w kuchni miala 5x5 kocyk z ktorego nie mogla wyjsc nigdy... miala zakaz miala tam siedziec :mad: Quote
yunona Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ale dzięki Tobie poznała prawdziwą miłośc i że człowiek może być najlepszym przyjacielem. Doznała wolności, spacerków fantastycznych i była przez Was rozpieszczana. Mam nadzieję, że jej okropne życie przedtem zrekompensowałaś jej swoim serduchem i opieką. Zrobiliście dla niej wszystko, co można było zrobić. Ona teraz jest szczęśliwa i spogląda na Was z wdzięcznością, że ofiarowaliście jej tak dużo. Wobec choroby człowiek jest bezsilny, ja poznałam to uczucie, jest okropne, że nie jest się w stanie nic więcej zrobić. Lapidarne określenie - takie jest życie , jest niestety prawdą i trzeba powolutku pogodzić się z tym. Quote
taxelina Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mi jest smutno jak patrze na taka sherry :( kiedys pelna radosci, ciagle bylo jej pelno a teraz sama lezy po cichu smutna na poslanku :( Quote
Celina12 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Marta-wiem jak straszliwie smutno może być w takich chwilach...ja przechodziłąm załamki,pogrążałam się w smutku....Cioteczki z dogo-właśnie Brązowa,Akusza.Kaejrot,Kasia,karOla,JamniczaRodzina...i wiele,wiele innych pomogły mi sie podnieść-wręcz czasem pokrzyczały,że te jamniki co zostały wyczuwają nie tylko tęsknotę za TYM co odszedł ale również mój smutek i żal i jest IM jeszcze gorzej.Błagam przytul Sherry,wyjdźcie razem na wesoły spacerek-zrób fotki..pokaż nam....niestety nic już nie zmienisz...Niunia Maleńka zostanie w Twej pamięci i Sercu na zawsze....w naszych też. Więc MArta-do dzieła....Twoja JAmnisia Cie potrzebuje a Ty potrzebujesz Jej....proszę Cię Quote
brazowa1 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Gdy odchodzi pies,mam wrażenie,że zabiera kawałek nas. Quote
Celina12 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Tak ...takie właśnie jest wrażenie i chyba nie tylko-tak jest...:shake:.... Quote
taxelina Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Celina12 napisał(a):Marta-wiem jak straszliwie smutno może być w takich chwilach...ja przechodziłąm załamki,pogrążałam się w smutku....Cioteczki z dogo-właśnie Brązowa,Akusza.Kaejrot,Kasia,karOla,JamniczaRodzina...i wiele,wiele innych pomogły mi sie podnieść-wręcz czasem pokrzyczały,że te jamniki co zostały wyczuwają nie tylko tęsknotę za TYM co odszedł ale również mój smutek i żal i jest IM jeszcze gorzej.Błagam przytul Sherry,wyjdźcie razem na wesoły spacerek-zrób fotki..pokaż nam....niestety nic już nie zmienisz...Niunia Maleńka zostanie w Twej pamięci i Sercu na zawsze....w naszych też. Więc MArta-do dzieła....Twoja JAmnisia Cie potrzebuje a Ty potrzebujesz Jej....proszę Cię Tylko ze u nas od niedzieli ciagle leje :( i tak bedzie przez 2 tygodnie :( W domu nie moge jej robic fotek bo jest taka smutna :( a jak dzisiaj patrzyla jak zabieralam Niuni nowe - dwa dni uzyte - poslanko :( A Tz nie chce slyszec o nowym psie.... i mowi ze nigdy nie bedzie chcial slyszec :( nikt nigdy niuni nie zastapi ale sherry ma prawo miec drugiego psa, byc radosna szczesliwa. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mizianka dla Ferci i Harutka:):):) Quote
Recommended Posts