Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Troszkę lepiej z moim czarnuszkiem, już nie piskoli jak wstaje ale troszkę jeszcze kuleje.Na spacerkach chodzi już normalnie ale nie biega. 2 lutego idziemy do prof. Sterna i wtedy już cokolwiek więcej dowiemy się i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.:)

Posted

Ciocia Isadroka będzie się anatoma bawić....:diabloti:...ciekawe ilu kości się doliczy.....Harry nie bój żaby-to tak z miłości...:evil_lol::evil_lol:....tylko w tym ma rację,że już musisz skończyc z tymi bólami-my się martwimy...

Posted

Isadora7 napisał(a):
Harutek moja duża powiedziała ze przyjdzie do ciebie w sobote i kości porachuje jak będziesz chorował
R(rrr)ambo

A to wreszcie ciotuchna się zebrała... :) ogromnie się cieszę. Ja nie będę warczał , jestem teraz grzeczny. Rambo mówię ci uważaj na te kości , bo cholernie bolą. I też za ciebie chłopie trzymam kciuki, bo doszły mnie słuchy, że kondycyja twoja też podreperowania woła. 3mam kciuki!!!

Posted

Celina12 napisał(a):
Ciocia Isadroka będzie się anatoma bawić....:diabloti:...ciekawe ilu kości się doliczy.....Harry nie bój żaby-to tak z miłości...:evil_lol::evil_lol:....tylko w tym ma rację,że już musisz skończyc z tymi bólami-my się martwimy...

Strasznie mi go szkoda, ale to mu na psyche też dobrze zrobi.;) Już nie stęka i nie piskoli to może tylko chwilami coś go zaboli, bo już sypia spokojniej. Nie spaceruje w nocy po domu, śpi na kocach, do legowiska wchodzi, ale po jakimś czasie znów widzę go na kocach (widocznie musi na równym go nie boli).
A Isadora to tylko tak na odległość straszy ;) myślę, że go trochę lubi.....

Posted

I my pozdrawiamy cudownego czarnuszka.
Zaglądamy cały czas, od początku wątku jesteśmy z Wami, czekamy na zdjęcia.
Nasz Neoś też latem troszkę niedomagał, ale wet nic nie stwierdził.
A teraz jest ok, tylko na kanapę najczęściej go wnoszę- oczywiście warkola!!!!
Pozdrawiamy zimowo!!!!

Posted

Harutek też kocha wszystkie ciotunie, co tak się o niego zamartwiają i przychodzą odwiedzać nasz wątek :) Zupełnie nie ten psiak. Sam przychodzi na głaski, przytula się, może go trochę jeszcze "ćmi" ale nie oddycha tak jak by stękał co robił przez pierwsze dni (pewnie go bardzo bolało) i już nawet przy wstawaniu nie piskoli. I schudł ciutek, nie wiem ile, ale figurka bardziej smuklejsza się zrobiła. :) Michał przestał dokarmiać "jamniczymi obiadkami" i żadnych plasterków dodatkowych wyżebranych. A żebrzą koncertowo i klasycznie. Ktoś z boku obserwując powiedziałby, bosze jakie wygłodzone pieski..... ;)

Posted

Mój Pirat-jak Krzycho gotuje IM żarełko-kuchni nie opuszcza-siedzi an fotelu,który jest właściwie własnością Dumiś i patrzy.Oczy czasem same się zamykają ale dzielnie walczy :diabloti::diabloti:

Posted

Harutek już weselszy, zaczyna troszkę brykać, ale nie warkoli, jeszcze przy wstawaniu wygląda jakby mu nusia zdrętwiała, ale po chwili jest prawie dobrze. Lekko utyka, nie sika stojąc na tej nóżce (chwieje się jak próbuje);) . Jadę do kliniki po następne prochy i czekamy na 2 lutego na konsultację.

Posted

yunona napisał(a):
Harutek już weselszy, zaczyna troszkę brykać, ale nie warkoli, jeszcze przy wstawaniu wygląda jakby mu nusia zdrętwiała, ale po chwili jest prawie dobrze. Lekko utyka, nie sika stojąc na tej nóżce (chwieje się jak próbuje);) . Jadę do kliniki po następne prochy i czekamy na 2 lutego na konsultację.

To trzymamy kciuki zeby bylo coraz lepiej!

Posted

Dzięki Harutkowi w sobotę pieczona kaczucha z jabłuszkami, żurawiną i borówkami !!! Wracając z kliniki wlazłam do fajnego sklepu i .... będzie coś na ząb i fajne buciki wypatrzyłam :).

Posted

yunona napisał(a):
Dzięki Harutkowi w sobotę pieczona kaczucha z jabłuszkami, żurawiną i borówkami !!! Wracając z kliniki wlazłam do fajnego sklepu i .... będzie coś na ząb i fajne buciki wypatrzyłam :).

Nio, to my się już pakujemy:):):)

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Wow Yun niezła uczta u Was będzie.:eating:

Betbet napisał(a):
Mniam... mniam...jedziemyyyy

Sarunia-Niunia napisał(a):
Nio, to my się już pakujemy:):):)

No to dawajcie :) i przybywajcie