kasia_r Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A wczoraj byłam u sąsiadów w gościach i zrobili Fifce piękne foty. Poprosiłam ładnie o przesłanie, bo chce wam wkleić :loveu: A czy Fifi nie za bardzo urośnie, to ja nie wiem. Teraz sobie z mamą obiecujemy, że jej nie utuczymy. Nauczyła się żebrać od innych ale nigdy przenigdy nic nie dostała w trakcie naszego posiłku. Trudno być konsekwentnym ...:shake: Zwłaszcza, że oni wszyscy na nas patrzą :roll: Quote
bea_m Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja tylko powiem że z wielką przyjemnościa wchodzę na ten wątek i podziwiam Fifulca. I to codziennie. A jak nie ma nowych zdjęc to oglądam stare. Też piękne. A ostatnio na imprezie odpaliłam dogomianie i co pokazałam?..... Fifulca :) i każdy mieszczuch stwierdzż że takie cudo to on by chciał mieć. Ale nie mogą.... bo Fifi jest jedyna :evil_lol::roll: a i tym znajomym to może nie koniecznie psa bym powierzyła :eviltong: Quote
kasia_r Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Przepraszam, że mało zdjęć :shake: Prosiak rośnie, jak na drożdżach!!! Dziś nastąpił PRZEŁOM!!! Fifulec sama wskoczyła na kanapę, bez schodka!!! bez pomocy!!! SAMA!!! I dziś załatwiłyśmy wściekliznę :Dog_run: a do dla porównania: Quote
agata-air Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nie no Kasiu ona rośnie w zastraszającym tępie :evil_lol::evil_lol: wylgląda już prawie jak Mastino :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękny Fifulec Quote
Inez de Villaro Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to teraz będziesz ją miała wszędzie...a jak weźmie przykład z bulw ciotki maupy to nawet po meblach kuchennych i po kuchence pobiega sobie :):loveu::loveu: Quote
kasia_r Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bardzo nam miło, że nas odwiedzacie :loveu: Quote
lavinia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Kasiu, a ja się przypominam ............ miałaś zdjęcie wkleić....i co ?????? chociaż jedno.....wiesz gdzie.... Quote
Yana Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Fifi słodka jak zawsze :loveu::loveu::loveu: Quote
kasia_r Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 lavinia napisał(a):Kasiu, a ja się przypominam ............ miałaś zdjęcie wkleić....i co ?????? chociaż jedno.....wiesz gdzie.... nie umiem :roll: Quote
kasia_r Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No i co Ciotki, widzicie różnicę??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ale normalnie kawał baby się z Fifulca zrobił:crazyeye::lol::loveu: Quote
Inez de Villaro Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 To nie buldożek....to BULDOŻER!!!!:loveu: Quote
akucha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='kasia_r'] No i co Ciotki, widzicie różnicę??? :evil_lol::evil_lol: Nic nie widzę :evil_lol: TYLKO FIFULCA kochanego i resztę cudowności!! O rany, jakie to słodzizny wszystko!!! No dobra, usrosła :lol:, ale nadal ma w sobie niesamowity urok, dzidziula jest. Quote
agata-air Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Może i urosła ale nadal wygląda jak ufoludek :evil_lol: piekny ufoludek oczywiście:lol: Quote
dorota w-l Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czy ona miała kiedyś zdjęcie pod grzybkiem ? Jeżeli tak to muszę się przyznać , że wita mnie każdego dnia w pracy - mam takiego ufoludka z dogo na wyświetlaczu :lol: Pytam tylko tak sobie - prawa autorskie , te klimaty........ Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 CUDO,CUDO i jeszcze raz CUDO...Fifi jest niesamowita:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts