Yana Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 no nie :crazyeye: Fifulec dogo czyta :evil_lol: trzeba uważać co się pisze, same komplemenciki :evil_lol::evil_lol: Quote
kasia_r Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Yana napisał(a):no nie :crazyeye: Fifulec dogo czyta :evil_lol: trzeba uważać co się pisze, same komplemenciki :evil_lol::evil_lol: Nieee, to ja mam nadzór! Mam pisać pod jej dyktando. Sama zobacz jej wyraz twarzy :diabloti: Quote
Yana Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 kasia_r napisał(a):Nieee, to ja mam nadzór! Mam pisać pod jej dyktando. Sama zobacz jej wyraz twarzy :diabloti: wyraz pyszczola nadzwyczaj poważny :evil_lol: Quote
Estera Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 http://i41.tinypic.com/wajcpc.jpg :loveu: :loveu: Zakochałam się po raz kolejny :loveu: Strach się bać :cool3: Quote
Yana Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ależ wyrosła :crazyeye: ale nadal jest słodka :loveu::loveu: Quote
bea_m Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No to już wiadomo skąd Fifi ma takie uchole. Fifi jest potomkiem królika :lol: Quote
kasia_r Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dog Chow Disc Cup 2009 | wideo Fifi jest sławna :evil_lol: Quote
agata-air Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Fafkun nasz słodki :) Fifi jest naprawdę wspaniała, i taka całuśna, na zlocie BF wycałowała mi całą twarz. I mamy kolejną sławną bulwe Quote
kasia_r Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 agata-air napisał(a):Fafkun nasz słodki :) Fifi jest naprawdę wspaniała, i taka całuśna, na zlocie BF wycałowała mi całą twarz. I mamy kolejną sławną bulwe Och!!! sama bym Ciebie wycałowała Dobra Duszo!!!!! :evil_lol: Grubba Rybba poleciła mi książkę "Okiem psa" i dobre rady wprowadzam w życie a z jakim skutkiem, to napiszę później... bo Fifi dość wybiórczo stosuje moje nauki :roll: Quote
agata-air Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kasia_r napisał(a):Och!!! sama bym Ciebie wycałowała Dobra Duszo!!!!! :evil_lol: Grubba Rybba poleciła mi książkę "Okiem psa" i dobre rady wprowadzam w życie a z jakim skutkiem, to napiszę później... bo Fifi dość wybiórczo stosuje moje nauki :roll: Bo buldożki to inteligentne psy...nie wykonują ślepo poleceń, mocno analizuje czy się im to opłaca czy nie ;p Quote
GrubbaRybba Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 kasia_r napisał(a):Och!!! sama bym Ciebie wycałowała Dobra Duszo!!!!! :evil_lol: Grubba Rybba poleciła mi książkę "Okiem psa" i dobre rady wprowadzam w życie a z jakim skutkiem, to napiszę później... bo Fifi dość wybiórczo stosuje moje nauki :roll: Hej Kochana. :) Jak idzie szkolenie? A filmik z DCDC super. Nawet kawałek Andziora się tam znalazł. ;) Quote
kasia_r Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GrubbaRybba napisał(a):. Nawet kawałek Andziora się tam znalazł. ;) Ciekawe co robisz Andziołce? :evil_lol: Quote
patyk Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 FiFi jest wspaniała!!! :-o buziaczki miziaczki :loveu: Quote
Recommended Posts