Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia_r napisał(a):
urosła o cały kilogram!!! :cool3:

No to urosła czy się roztyła? Bo na zdjęciach taka maleńka cału czas :loveu:

Do którwego miesiąca życia rosną świnki?

Posted

Dziewczyny, zadajecie pytania godne znawcy prosiaków :evil_lol: A ja bardzo początkująca jestem. Fifiulec urosła i ciągle nam w oczach rośnie. Po odrobaczeniu już nie ma wielkiego brzucha i te dodatkowe kilogramy (hehe - gramy) ładnie i proporcjonalnie rozkładają się na ciałku.
A jakie rozmiary osiągnie Fifi, to się okaże :cool3:

Oczywiście Fifi chrumka, kwiczy, chrapie i puszcza bąki. Chyba nie odstaje od wzorca rasy ??? Szczekać też umie! i nas podgryza.

Posted

Świat idzie do przodu, mamy nowe bulwy, "stare"ida do adopcji, Obama jest prezydentem, posłanka umie coś tam coś tam....a Fifi?
A Fifi jak mały ufo była tak jest nadal:saint1: słodzizna z niej :lol:

Posted

lavinia napisał(a):
nareszcie są foty :loveu::loveu:

Obiecuję się poprawić. Teraz miałam brata w domu i troszku załatwiania rzeczy na mieście.

Fifulec już wychodzi na dwór. Nie podoba jej się tam w ogóle. Zimno, mokro, wietrznie... brr. Mama uszyła jej kubrak ale też się nie podoba.
Fifi załatwia się w domu ale na spacerze robi zawsze siusiu i co drugi spacer kupe, oczywiście na betonie, bo trawniki się też nie podobają. Poprostu mądra bulwa mi rośnie :cool3:

Posted

Wczoraj wklejając zdjęcia z Fifi wyłączyli mi internet :mad:

zatem c.d. z wczoraj:

zrobić zdjęcia Fifi, gdy się bawi, graniczy z cudem..... chyba że......

.......chyba, że troszkę się ją poddusi* :diabloti:

*Dziewczyny, proszę nie zabierajcie mi Fifi i nie nasyłajcie TOZu. Rzeczywiście broniłam się przed jej gryzami. Fifi nie ma normalnych zębów, ona ma szpilki i uścisk szczęki 2 tony!!!

Posted

[quote name='akucha']Podduszona tez może być :loveu: Dupcia cudna!
Ale ma ucholce, co? Widac, że rośnie :evil_lol:

Kasiu, ale masz też fantastyczna kotę!!!! Lubi słodkie?

Hehe, ten szary kot, to Pan Józio. Znaleziony, błakał się ze skorupą ropną na grzbiecie. Szperał po śmietnikach, walczył o swoje z dachowcami. Trochę mu zostało z dawnego życia i lubi kraść jedzenie, grzebać w garnkach. Poza tym jest kastratem, to i pojeść lubi :lol:

Teraz ostrzygliśmy go "na hiene" ludzką maszynką do golenia :diabloti: Za karę, bo nasikał na walizkę brata!!! (eeetam, nie za karę :evil_lol:. On ma bardzo grube futro a teraz zaczął się sezon grzewczy. My go strzyżemy na lato i na zimę. Kot od razu odżywa.)

Oto Józio Szary

koty do domu znosi tata (zwłaszcza puchate), my z mamą raczej psy ;)