kasia_r Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mordowanie 2,5kg prosiaka: niewinnie się zaczyna Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ale prosiak widzę zachwycony tym mordem:evil_lol: Quote
kasia_r Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 agata-air napisał(a):ile tygodni ma teraz Fifi? Wierząc książeczce zdrowia psa to Fifi ma już 3 miesiące i 2 tyg :crazyeye: (ur 4.08.08 ) Quote
agata-air Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 toż to już stara baba :evil_lol: ale po tych zdj widać, że fifulec urosł :D Quote
kasia_r Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Bardzo urosła :) urosła o cały kilogram!!! :cool3: Quote
bea_m Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 kasia_r napisał(a):urosła o cały kilogram!!! :cool3: No to urosła czy się roztyła? Bo na zdjęciach taka maleńka cału czas :loveu: Do którwego miesiąca życia rosną świnki? Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i36.tinypic.com/2ue6xbm.jpg zamiast ratować świnkę fotki robiłaś? :shock: :cry: Quote
enia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Boskie foty:loveu: Kasiu ,a czy Fifcia już wydaje bulgoty , chrapki, sapki? jak "porządna" buldożka?:lol: Quote
kasia_r Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dziewczyny, zadajecie pytania godne znawcy prosiaków :evil_lol: A ja bardzo początkująca jestem. Fifiulec urosła i ciągle nam w oczach rośnie. Po odrobaczeniu już nie ma wielkiego brzucha i te dodatkowe kilogramy (hehe - gramy) ładnie i proporcjonalnie rozkładają się na ciałku. A jakie rozmiary osiągnie Fifi, to się okaże :cool3: Oczywiście Fifi chrumka, kwiczy, chrapie i puszcza bąki. Chyba nie odstaje od wzorca rasy ??? Szczekać też umie! i nas podgryza. Quote
agata-air Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 a ja wkleje i tu banerki :d może ktoś zechce dodać do swojej sygnatury baner buldożków w potrzebie :cool3: Quote
kasia_r Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jestem wam winna trochę fotek. Proszę :loveu: Ten Pan na końcu poduszki, to mój tata :evil_lol: Quote
agata-air Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Świat idzie do przodu, mamy nowe bulwy, "stare"ida do adopcji, Obama jest prezydentem, posłanka umie coś tam coś tam....a Fifi? A Fifi jak mały ufo była tak jest nadal:saint1: słodzizna z niej :lol: Quote
lavinia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 nareszcie są foty :loveu::loveu: Quote
kasia_r Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 lavinia napisał(a):nareszcie są foty :loveu::loveu: Obiecuję się poprawić. Teraz miałam brata w domu i troszku załatwiania rzeczy na mieście. Fifulec już wychodzi na dwór. Nie podoba jej się tam w ogóle. Zimno, mokro, wietrznie... brr. Mama uszyła jej kubrak ale też się nie podoba. Fifi załatwia się w domu ale na spacerze robi zawsze siusiu i co drugi spacer kupe, oczywiście na betonie, bo trawniki się też nie podobają. Poprostu mądra bulwa mi rośnie :cool3: Quote
agata-air Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a z tym betonem to jakas cecha charakterystyczna bulow chyba.... mój Jaco nie chce wychodzić na trawe jak zimno i robi na betonie...zawsze i wszędzie nie patrzy gdzie szczy :oops: Quote
Estera Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://i34.tinypic.com/idf9sg.jpg ona wygląda jakby nic nie rosła :evil_lol: :loveu: Quote
kasia_r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wczoraj wklejając zdjęcia z Fifi wyłączyli mi internet :mad: zatem c.d. z wczoraj: zrobić zdjęcia Fifi, gdy się bawi, graniczy z cudem..... chyba że...... .......chyba, że troszkę się ją poddusi* :diabloti: *Dziewczyny, proszę nie zabierajcie mi Fifi i nie nasyłajcie TOZu. Rzeczywiście broniłam się przed jej gryzami. Fifi nie ma normalnych zębów, ona ma szpilki i uścisk szczęki 2 tony!!! Quote
kasia_r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A to dzisiejsze zdjęcia. Fifi żyje :cool3: Quote
lavinia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 udusiła małego bezbronnego pieska :angryy::mad: tragedia :diabloti: Quote
kasia_r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 lavinia napisał(a):udusiła małego bezbronnego pieska :angryy::mad: tragedia :diabloti: oj tylko do zdjęcia! poza tym ona nie jest bezbronna :diabloti: Quote
akucha Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Podduszona tez może być :loveu: Dupcia cudna! Ale ma ucholce, co? Widac, że rośnie :evil_lol: Kasiu, ale masz też fantastyczna kotę!!!! Lubi słodkie? Quote
kasia_r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='akucha']Podduszona tez może być :loveu: Dupcia cudna! Ale ma ucholce, co? Widac, że rośnie :evil_lol: Kasiu, ale masz też fantastyczna kotę!!!! Lubi słodkie? Hehe, ten szary kot, to Pan Józio. Znaleziony, błakał się ze skorupą ropną na grzbiecie. Szperał po śmietnikach, walczył o swoje z dachowcami. Trochę mu zostało z dawnego życia i lubi kraść jedzenie, grzebać w garnkach. Poza tym jest kastratem, to i pojeść lubi :lol: Teraz ostrzygliśmy go "na hiene" ludzką maszynką do golenia :diabloti: Za karę, bo nasikał na walizkę brata!!! (eeetam, nie za karę :evil_lol:. On ma bardzo grube futro a teraz zaczął się sezon grzewczy. My go strzyżemy na lato i na zimę. Kot od razu odżywa.) Oto Józio Szary koty do domu znosi tata (zwłaszcza puchate), my z mamą raczej psy ;) Quote
Recommended Posts