Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lavinia']Kasiu, ten gremlinek chyba rośnie ? :loveu:

my dziś idziemy do pana doktora na całuski ( tzn ja z Dodą )[/quote]

To świetnie, ja dziś będę moją wściekliznę na wściekliznę szczepić!!!
Może spotkamy się na całusach. Dziś doktor przyjmuje od 15-19. Mniej więcej o której z Dodą będziecie?

Pewnie, że urosła. Chyba potężniejsza się zrobiła (o ile to ciałko może być potężne :lol:)

Posted

O jejciu! Toż to pies morderca rośnie! Od takich niby niewinnych zabaw się zaczyna :shock: :diabloti:

[quote name='lavinia']super - wezmę aparat :lol:[/quote]:multi:

Posted

właśnie wróciłam od pana doktora. Widziałam Fifulca, zostałam dokładnie umyta ( za uszami, w nos, w oczy ).

Małej nie można po prostu zrobić porządnego zdjęcia - wszędzie jej pełno, biega, skacze, zobaczcie ....

głowa Dody i pupa Fifi:eviltong:

dziewczynki

Fifi atakuje :loveu:

Posted

[quote name='lavinia']Kasiu, jak mała po szczepieniach ?

Rewelacyjnie. Obserwuję ją i nic szczególnego nie zauważyłam. Gania, śpi i je tak samo, jak przed szczepieniami.
Wczoraj, jak wracałyśmy od pana doktora, miałyśmy małą przygodę. Fifi puszczała okropne bąki (świadkiem Lavinia:lol:), natomiast w samochodzie zrobiła 5 metrów kupy. Do koszyczka, na szalik, kocyk, no dosłownie wszędzie :evil_lol: zasrane wróciłyśmy do domu :roll:

Fifi zdarza się zjadać własne kupy. Staram się ją pilnować, ale niestety nie zawsze mi się udaje... Kupiłam jej specjalny preparat ze żwaczków. Ponoć ma zadziałać.

Posted

Wybaczcie chwilowy brak nowych zdjeć. Nie mam czasu na razie na nic :roll:

a z niusów, to Fifi zabrałam dziś do mojej Pani doktor. Tak przy okazji, bo choruje mój kot i pies. Fifi waży już 2,4kg (jak do mnie przyszła ważyła niecałe 1,5kg) Poza tym jest wszystko w porządku. Pani doktor wycałowała, obejrzała, zbadała. Było bardzo miło :lol:

Posted

agata-air napisał(a):
jeju to dziewczynka waży więcej niż moja Ineczka ważyła jak ją brałam (ważyła 1,4kg)- toż to już kawał baby jest :evil_lol:

No Fifi też ważyła 1.4kg +coś jak do mnie przyszła. Teraz to kawał baby na całe 2,4kg :lol:

Posted

moja Ineczka byłą większa od Fifulca i to sporo tzn wyższa- za miała mniejszy brzuchol :D Ciesze się, że Fifulec rośnie- może w dorosłości osiągnie magiczną wagę, pewnie to bedzie jakies 6kg :evil_lol:

ile tygodni ma teraz Fifi?