kasia_r Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 U Pańciunia, który miał ostateczne zdanie, że Fifi może u nas zamieszkać. Kapcie pogryzione, widać ślady, ale Pańciunio się nie gniewa Zobaczcie, jak ona dupinkę na nodze trzyma :loveu: Quote
kasia_r Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Fifi śpi zazwyczaj na mnie Mama odkryła kołdrę, specjalnie do zdjęcia Quote
kasia_r Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jej jej jej, no sama nie mogę uwierzyć, że mam Fifulca. Zaraz ją poprostu ZJEM!!!!!! całusy już mi nie wystarczają!!! Quote
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jejku jejku :loveu: Fifulec w ubrankach i śpiąca na Pańci mnie rozwaliła :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yana Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 fotki cudo !! popłakałam się ze smiechu :evil_lol: a jaki jęzorek na Fifulec :crazyeye: chociaż dla mnie najsłodsze są te gdzie widac jej goły, różowy brzuszek :loveu: tylko całować :loveu::loveu: Quote
Yana Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 co słychać u Fifulca ? jakieś nowe fotki pliiiisssss... :modla::modla::modla: Quote
diuna_wro Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Boszeee, jaka perełka, kluseczka, nic tylko połknąć i się oblizać:eviltong: Quote
kasia_r Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Yana napisał(a):co słychać u Fifulca ? jakieś nowe fotki pliiiisssss... :modla::modla::modla: Yana, przepraszam bardzo, że nic nie pisze i nie robię zdjęć. U mnie nieszczęście za nieszczęściem...:-( Ze zwierzętami wszystko w porządku, gorzej z nami. Obiecuję zdjęcia ale jeszcze nie dziś, przepraszam. Quote
agata-air Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 o mój boże- to już bestia :evil_lol: 1. ile ma miesięcy? 2. zdjęcia, prosimy:oops: Quote
kasia_r Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='agata-air']o mój boże- to już bestia :evil_lol: 1. ile ma miesięcy? 2. zdjęcia, prosimy:oops: ad. 1. Fifi ma prawie 6 miesięcy, waży 5,2 kg. Doktorka jednak twierdzi, że jest za mała jak na swój wiek. Kurdupel poprostu! ad. 2. Quote
agata-air Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No jest majutka no :) Ale wypiękniała, zrobiła się zgrabna- jest śliczna. Quote
Estera Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i42.tinypic.com/1pcxg4.jpg :loveu: cudny mały Fifluec Quote
bea_m Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No jak Fifulec może tą biedną owieczkę tym swoim gabarytem przygniatać? :roll: Straszny widok. Fifi już jest taka duża jak maskota :loveu: Quote
Yana Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 5,2 kg :crazyeye: toż to kawał baby :evil_lol: Quote
akucha Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :evil_lol: Noooo, to kawał bulwy z niej!!! :evil_lol: Słodziątko, nie można się na jej foty napatrzeć. Ona nawet doopkę ma z wyrazem :lol: Całowac mocno Skrzacika!!!! Quote
kasia_r Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Na wiosnę, jak już będzie ciepło i przyjemnie zapraszam do Fifulca na ciasto, na poznanie się i na spacer. Co wy na to dziewuchy? Quote
agata-air Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Kasiu ja na wiosne mam zamiar nie odpuszczać wszytskim i organizowac spacery bulw w Warszawie:lol: Bez Fifulca się nie obejdzie :) Quote
Yana Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 spacery bulw ? co to za dyskryminacja :razz: a inne fafluny to co :placz: możemy się dołączyć ? Quote
kasia_r Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 mamy już aparat, więc ciotki wynagrodzę wam przerwę :diabloti: tak było: tak jest: Quote
Recommended Posts