kasia_r Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Fifkową ciotkę nalezy pochwalić, że nie zapomina o nas w kwestii fotograficznej :)!!!! CUUUDO!!!!!! Baa, aparat ledwo zipie. Jest popsuty. W świetle dziennym prześwietla zdjęcia, ale jak mus to mus :evil_lol: miały być foty, to i są! Niedawno wróciłam od pana doktora z Fifką. Oczywiście źle zrozumiałam wytyczne, bo miałam dziś dzwonić do lecznicy a nie przyjeżdżać. Ale jest ok, całusy były, no i poznałam Białą bulwę z Brudna (dla mnie to gwiazda) piękna, miła, sympatyczna, och, ach...:loveu: Quote
akucha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Króliczek maluni :loveu: Całujecie ten sliczny brzunio? Zamęczyłabym ją chyba, hihihihii... Czy ona trochę rośnie, przytyło jej się? Quote
kasia_r Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 akucha napisał(a):Króliczek maluni :loveu: Całujecie ten sliczny brzunio? Zamęczyłabym ją chyba, hihihihii... Czy ona trochę rośnie, przytyło jej się? Akucha dziwne pytania zadajesz... całowany jest nie tylko brzusio, ale i nóżki, rączki, no i zadek. Quote
akucha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zaraz tam dziwne... testuję, czy już macie 100% świrka-muchomorka na jej punkcie :evil_lol: Ona jest niewiarygodnie fantastyczna!!!!! Mogłabym ją ukraść i uciec :evil_lol: Quote
kasia_r Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='akucha'] Mogłabym ją ukraść i uciec :evil_lol: to musiałabyś ją najpierw odnaleźć :eviltong: Quote
Estera Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://i35.tinypic.com/25hzmnt.jpg - widzę doopke, widzę doopke :multi: :multi: :multi: Quote
Inez de Villaro Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ona tak fajnie na ostatnim zdjęciu zagląda jakby mówiła..."no przecież tu jestem:)" Quote
kasia_r Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Żałuję, że nie mam lepszego aparatu. Z nią wychodzą kapitalne zdjęcia :loveu: Quote
akucha Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Widzę dupeczkę całuśną, znalazłam:lol: Kasiu, musisz większe fotki dawać. Przynajmniej dopóki Fifi nie urośnie :evil_lol: Quote
kasia_r Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 akucha napisał(a):Kasiu, musisz większe fotki dawać. do wstawiania fotek użuwam tinypic'a i wybieram rozmiar 320x240, bo następny (640x480) jest już za duży. Imageshack u mnie nie działa. Akucha, jak chcesz większe zdjęcia, to mi podpowiedz jak mam je zamieścić (bo ja nie umiem :???::hmmmm:). Mówisz - masz ! (a raczej: Powiesz - będziesz mieć!) :evil_lol: Quote
akucha Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ściągnij sobie darmowy program PhotoFiltre . Łatwy, przyjemny program do obrabiania zdjęć. Ma opcją ustawiania rozmiaru fotek. Tu masz link: Program PhotoFiltre 6.3.2 - dobreprogramy Tu spolszczenie do programu: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1014&PhotoFiltre+6.x+Spolszczenie Quote
bea_m Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kasia ty to jednka masz niewesoło. Po podłodze szurakiem trzeba się przemieszczac coby nie nadepnąć i mokrego fifplacka nie zostawić. Na poduszkę bez macania też głowy nie położysz. Przytulić też nie ma sie do czego. W sumie to jak zaczniesz czółko całować to nie wiadomo gdzie drugi całus trafi bo miejsca mało. Tragdia. Szok. Quote
lavinia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 W sumie to jak zaczniesz czółko całować to nie wiadomo gdzie drugi całus trafi:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bea_m Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 lavinia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no co? pięta? :evil_lol: Quote
lavinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Bea, ja może zwichnięta jestem, ale miałam całkiem inne skojarzenie......:evil: Quote
kasia_r Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Przepraszam za brak zdjęc. Mieliśmy nerwowo w domu, choróbska, badania itd. A teraz przepadł kabelek. Znjadzie się :evil_lol: i będą nowe foty Fifizianki! bea_m napisał(a): W sumie to jak zaczniesz czółko całować to nie wiadomo gdzie drugi całus trafi bo miejsca mało. A jak Fifi bryka, to i tak całusy są na oślep, więc w różne miejsca się trafia :evil_lol: Quote
bea_m Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 lavinia napisał(a):Bea, ja może zwichnięta jestem, ale miałam całkiem inne skojarzenie......:evil: No jaka Ty jesteś to juz nie mi Cie oceniać :evil_lol: A za Fifi jakoś mi tak tęskno. Fotek nie ma. Pooglądam sobie stare :p Quote
Morgan:-) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No jak mały dzidziuś:loveu::loveu::loveu: Quote
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Kasiu, czy Fifi urosła chociaż troszkę ?? widziałaś naszą nową podopieczną ?? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ile-zla-potrafi-wyrzadzic-czlowiek-buldozka-francuska-z-lasu-kropca-124278/#post11193655 Quote
kasia_r Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 lavinia napisał(a):Kasiu, czy Fifi urosła chociaż troszkę ?? widziałaś naszą nową podopieczną ?? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ile-zla-potrafi-wyrzadzic-czlowiek-buldozka-francuska-z-lasu-kropca-124278/#post11193655 Jak poprosiłam pana doktora o zważenie, ten odmówił mówiąc, że dobrze wygląda:cool3: Ja Fifi ważyłam u swojej wetki ale drugi raz już nie. Sama jestem ciekawa czy Fifi podrosła. Ja tego nie widzę ale wydaje mi się, że nabrała masy, ma więcej skóry do szczypania i nóżki jakieś takie większe :cool3: Dziś muszę wyjechać i nie będzie mnie 2 lub 4 dni. Nie będę mieć dostępu do netu. Jutro mam termin ostatnich szczepień Fifiulca ale je przełoże (Zresztą pan doktor sam powiedział, że jutro to termin wczesny, że można później, bo Fifi miała niestety robaki) A mi się wierzyć nie chce, że tyle buldożków jest w potrzebie. Widziałam goldeny, yorki, dalmatyńczyki ale buldożki ??? Jak wrócę i troszkę czasu znajdę, założe bazarek na buldożki, od Fifi. (mam wyrzuty sumienia, że Fifi nas oszukała, więc chcę choć troszkę partycypować w pomocy innym bulożerom) Obiecuję zdjęcia po powrocie ;) Quote
OCZY Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Czy Fifi jest już gotowa do adopcji?? Nieśmiało przekonuję mojego TZ do niej... Quote
Neris Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Fifi juz mieszka w swoim nowym domku.;) Quote
OCZY Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Szkoda, tzn. dobrze dla Fifi, wszystkiego dobrego jej życzę :) Quote
Recommended Posts