agata-air Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 nieee, nieee, nieee, toż to Fifi podmienili. Teraz to Pani Fifi biały nietoperz na dodatek :D Quote
Yana Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a z Fifulca to się zrobił grubiutki prosiaczek :evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kasiu, ale ci dziewczyna urosła. :loveu::loveu::loveu: Piękna jest. No i Krecik odmłodniał przy niej. :loveu::loveu::loveu: SUPER! Jak się zrobi cieplej musimy się spotkać na jakimś spacerku i zapoznać nasze dziewczyny. :razz: Quote
kasia_r Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 GrubbaRybba napisał(a): Jak się zrobi cieplej musimy się spotkać na jakimś spacerku i zapoznać nasze dziewczyny. :razz: Koniecznie!!! potrzebuję Twoich rad wychowawczych :evil_lol: bo ja nie ogarniam szczeniaka :roll: Quote
GrubbaRybba Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 kasia_r napisał(a):Koniecznie!!! potrzebuję Twoich rad wychowawczych :evil_lol: bo ja nie ogarniam szczeniaka :roll: Chętnie pomogę. Tylko niech się cieplej zrobi. Bo w domu to zwierzaki inaczej się zachowują, na dworze inaczej. Więc lepiej na dworze sztuczki wychowawcze stosować. Quote
agata-air Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ostatnie zdjęcie jest genialne :evil_lol::evil_lol: cała Fifi jest genialna Quote
auraa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dopiero teraz zauważyłam jakie ona ma usta ! Czy ją tak pomalowałaś? :evil_lol: Quote
kasia_r Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 auraa napisał(a):Dopiero teraz zauważyłam jakie ona ma usta ! Czy ją tak pomalowałaś? :evil_lol: Fifina sama się maluje :cool3: Quote
kasia_r Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Fifina sama sobie znosi poduszki. no bo jest francuskim pieskiem! he Quote
Yana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 cudna :loveu: śliczności do zacałowania :loveu: Quote
kasia_r Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Yana napisał(a):cudna :loveu: śliczności do zacałowania :loveu: Yana, żebyś wiedziała. Całujemy brzusio, dupala, uszy, rączki, nóżki, wszszszystko :loveu: Quote
Yana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kasia_r napisał(a):Yana, żebyś wiedziała. Całujemy brzusio, dupala, uszy, rączki, nóżki, wszszszystko :loveu: ach, zazdroszczę :loveu: Quote
akucha Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ja też zazdroszczę!!! :lol: Jej we wszystkim do twarzy, nawet w budzie :evil_lol: Quote
kasia_r Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 oj, nie moge doczekac się wiosny (ciepła w każdym bądź razie), to może jakieś spacery z dogomaniakami można by było organizować. ach, musze się pochwalić. Fifina umie siadać na komendę. Ręki za nic nie chce podać. Ale na spacerach uczymy się teraz przybiegania na moje wezwanie i chodzenie przy nodze (buhahaha - to nam nie wychodzi) Wiem, że inni w tym wieku, to już czytają ale my samouki jesteśmy. Tylko raz w życiu miałam szczeniaka, jak sama miałam 5 lat. Potem to średnia wieku moich znalezisk wynosiła 4lata, zatem wychowane przychodziły do mnie. Dziewczyny buldożkowe, mam pytanie. Czy wasze buldogi, jak już chcą spać, robią się czerwone. Fifulec nabiera rumieńców i mętnego spojrzenia, no i zaczyna chrapać :cool1: Zjem ją kiedś :diabloti: Quote
Recommended Posts