Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, ale ci dziewczyna urosła. :loveu::loveu::loveu: Piękna jest. No i Krecik odmłodniał przy niej. :loveu::loveu::loveu: SUPER!
Jak się zrobi cieplej musimy się spotkać na jakimś spacerku i zapoznać nasze dziewczyny. :razz:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):

Jak się zrobi cieplej musimy się spotkać na jakimś spacerku i zapoznać nasze dziewczyny. :razz:

Koniecznie!!!
potrzebuję Twoich rad wychowawczych :evil_lol: bo ja nie ogarniam szczeniaka :roll:

Posted

kasia_r napisał(a):
Koniecznie!!!
potrzebuję Twoich rad wychowawczych :evil_lol: bo ja nie ogarniam szczeniaka :roll:

Chętnie pomogę. Tylko niech się cieplej zrobi. Bo w domu to zwierzaki inaczej się zachowują, na dworze inaczej. Więc lepiej na dworze sztuczki wychowawcze stosować.

• 2 weeks later...
Posted

Yana napisał(a):
cudna :loveu: śliczności do zacałowania :loveu:

Yana, żebyś wiedziała. Całujemy brzusio, dupala, uszy, rączki, nóżki, wszszszystko :loveu:

Posted

kasia_r napisał(a):
Yana, żebyś wiedziała. Całujemy brzusio, dupala, uszy, rączki, nóżki, wszszszystko :loveu:

ach, zazdroszczę :loveu:

Posted

oj, nie moge doczekac się wiosny (ciepła w każdym bądź razie), to może jakieś spacery z dogomaniakami można by było organizować.

ach, musze się pochwalić. Fifina umie siadać na komendę. Ręki za nic nie chce podać. Ale na spacerach uczymy się teraz przybiegania na moje wezwanie i chodzenie przy nodze (buhahaha - to nam nie wychodzi)

Wiem, że inni w tym wieku, to już czytają ale my samouki jesteśmy. Tylko raz w życiu miałam szczeniaka, jak sama miałam 5 lat. Potem to średnia wieku moich znalezisk wynosiła 4lata, zatem wychowane przychodziły do mnie.

Dziewczyny buldożkowe, mam pytanie. Czy wasze buldogi, jak już chcą spać, robią się czerwone. Fifulec nabiera rumieńców i mętnego spojrzenia, no i zaczyna chrapać :cool1:

Zjem ją kiedś :diabloti: