Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnego masz Ojca :lol:, w dzisiejszych czasach to prawdziwy skarb!

Józef jest cudny!!!!!!!!! Mam prawie identycznego wiewióra w domu, też podkrada ciasteczka.
Zainspirował mnie "irokez" na grzbiecie Józia :evil_lol:. Tez mam maszynkę...

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):

Józef jest cudny!!!!!!!!! Mam prawie identycznego wiewióra w domu, też podkrada ciasteczka.
Zainspirował mnie "irokez" na grzbiecie Józia :evil_lol:. Tez mam maszynkę...

Akucha, dawaj foty wiewióra :cool3:

Posted

http://i33.tinypic.com/mra63q.jpg - :shock: Dziewczyny nie zamierzacie z tym nic zrobic? :shock: :evil_lol:

Pan Józio boski :D Maszynki nie mam, ale też czaję się aby mojego "persa" zjechać na krótko :roll:

Zazdroszczę taty! Mój ma amstaffa i to też ja mu wcisnęłam :roll: Nic więcej nie chce, a kotów nie znosi :shock:

Posted

Kasiu, to mój wiewiór :lol:, czyli Tina.

Podobna do Józia?

A tu z serii CZĘSTUJCIE SIĘ SIOSTRY - to łobuziara, zwala wszystko co błyszczące, kolorowe, okragłe wprost pod pyski sępiących psów.

Jako ciekawostkę dodam, że matkowała mojej Toli przez długie miesiące. Kocha psy.

Posted

Akucha, cudo dziewczyna!!! :loveu: miodzio :loveu:
kolor identyczny ale z buzi nie podobne :lol: Twoja Tina jest sympatyczna i współpracuje z psami a mój Józio tylko jak ma dobre dni :evil_lol:

och, fajne są kociska :loveu:

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że dziś Fifi została zachipowana :multi:

Kwiczała, jak zarzynany prosiaczek ale szybko jej przeszło, bo dostała miseczkę smakołyków na przeprosiny.

Okazało się, że Fifi została odrobaczona zbyt łagodnym preparatem (Pyrantelum - preparat dziecięcy na owsiki, raczej nie nadający sie kompleksowo na odrobaczanie zwierząt) i mogło nie wybić wszystkiego, zwłaszcza, że w kupsku pojawiła się krew. Od dziś zatem zbieramy fifowe kupy :cool1: i będziemy je badać. Jak okaże się, że jednak Fifi ma jakieś tam pasożyty, czeka nas leczenie całego stada w domu :roll:

Już drugi lekarz mnie uświadamia, że pyrantelum jest o dupe potłuc... i że jest soporo innych, skuteczniejszych preparatów.

Posted

[quote name='kasia_r']A to dzisiejsze zdjęcia. Fifi żyje :cool3:

Fifi jest przecudowna:loveu: juz dawno nie widzialam pieska, ktory by mnie tak zauroczyl, niestety zobaczylam ja dopiero wczoraj... zycze powodzenia :multi::multi:

Posted

Ciiiii... Fifi spi.... :loveu: :loveu: :loveu:

Ale mniodzio foteczki, a poprzednia sesja!!! Ucałowac doopeczkę, brzusio i szepnąć proszę w uszko, że słodziutka jest.

5 kilo z hakiem, to już kawał Fifi jest :lol: Ale ciiiiii....

Posted

[quote name='akucha']

5 kilo z hakiem, to już kawał Fifi jest :lol: Ale ciiiiii....

nie nie, bo 3 z halkiem. Jak do mnie przyszła, to ważyła ok 1,5 kg - czyli 100% już utuczyłam :evil_lol:

Posted

Nie ma pojęcia dlaczego napisałam 5 :splat:
Ale 100% to imponujący wynik w tak krótkim czasie.

Powiem ci tak na ucho, że jedna z moich bulw waży 18 kilo :placz: Tylko nie mów nikomu, bo się wstydzę :oops:

Posted

akucha napisał(a):
Nie ma pojęcia dlaczego napisałam 5 :splat:
Ale 100% to imponujący wynik w tak krótkim czasie.

Powiem ci tak na ucho, że jedna z moich bulw waży 18 kilo :placz: Tylko nie mów nikomu, bo się wstydzę :oops:

Akucha, to może ta Twoja 18 kilowa bulwa to buldog angielski??? Czy Fifi też tak wyrośnie? :niewiem:

Posted

Nie, francuska bulwa jednak :roll:, ta z avataru.
To cycuch mojego TZ-eta i nie wytłumaczysz mu, że nie powinien rano karmić jej bułeczkami z miodem... nastraszyłam już, że ja zabija na raty :cool3:

Fifi tak nie przytyje! ;)