akucha Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Fajnego masz Ojca :lol:, w dzisiejszych czasach to prawdziwy skarb! Józef jest cudny!!!!!!!!! Mam prawie identycznego wiewióra w domu, też podkrada ciasteczka. Zainspirował mnie "irokez" na grzbiecie Józia :evil_lol:. Tez mam maszynkę... Quote
kasia_r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 akucha napisał(a): Józef jest cudny!!!!!!!!! Mam prawie identycznego wiewióra w domu, też podkrada ciasteczka. Zainspirował mnie "irokez" na grzbiecie Józia :evil_lol:. Tez mam maszynkę... Akucha, dawaj foty wiewióra :cool3: Quote
Estera Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://i33.tinypic.com/mra63q.jpg - :shock: Dziewczyny nie zamierzacie z tym nic zrobic? :shock: :evil_lol: Pan Józio boski :D Maszynki nie mam, ale też czaję się aby mojego "persa" zjechać na krótko :roll: Zazdroszczę taty! Mój ma amstaffa i to też ja mu wcisnęłam :roll: Nic więcej nie chce, a kotów nie znosi :shock: Quote
Inez de Villaro Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zapraszam na bazarek dla bulw http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszystko-czarne-biustonosz-ciuchy-buty-na-buldozki-do-6-12-a-125758/ Quote
akucha Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kasiu, to mój wiewiór :lol:, czyli Tina. Podobna do Józia? A tu z serii CZĘSTUJCIE SIĘ SIOSTRY - to łobuziara, zwala wszystko co błyszczące, kolorowe, okragłe wprost pod pyski sępiących psów. Jako ciekawostkę dodam, że matkowała mojej Toli przez długie miesiące. Kocha psy. Quote
kasia_r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Akucha, cudo dziewczyna!!! :loveu: miodzio :loveu: kolor identyczny ale z buzi nie podobne :lol: Twoja Tina jest sympatyczna i współpracuje z psami a mój Józio tylko jak ma dobre dni :evil_lol: och, fajne są kociska :loveu: Quote
kasia_r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Przyglądam się Tinie i ona ma poprostu dziewczęcą buzię. No to mamy spokrewnione koty! Persy błękitne :cool3: Quote
kasia_r Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ogłaszam wszem i wobec, że dziś Fifi została zachipowana :multi: Kwiczała, jak zarzynany prosiaczek ale szybko jej przeszło, bo dostała miseczkę smakołyków na przeprosiny. Okazało się, że Fifi została odrobaczona zbyt łagodnym preparatem (Pyrantelum - preparat dziecięcy na owsiki, raczej nie nadający sie kompleksowo na odrobaczanie zwierząt) i mogło nie wybić wszystkiego, zwłaszcza, że w kupsku pojawiła się krew. Od dziś zatem zbieramy fifowe kupy :cool1: i będziemy je badać. Jak okaże się, że jednak Fifi ma jakieś tam pasożyty, czeka nas leczenie całego stada w domu :roll: Już drugi lekarz mnie uświadamia, że pyrantelum jest o dupe potłuc... i że jest soporo innych, skuteczniejszych preparatów. Quote
Inez de Villaro Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 no naprzykład taka różowa pasta...drontal junior...u nas trzy dni wyłaziły po niej makaroniki...ale skutecznie...bardzo! Quote
kasia310 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='kasia_r']A to dzisiejsze zdjęcia. Fifi żyje :cool3: Fifi jest przecudowna:loveu: juz dawno nie widzialam pieska, ktory by mnie tak zauroczyl, niestety zobaczylam ja dopiero wczoraj... zycze powodzenia :multi::multi: Quote
kasia_r Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 zapraszam na bazar: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-diesel-s-oliver-accessorize-french-connection-primark-na-buldozki-fr-125929/ Quote
lavinia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 jakie piękne ET :loveu: kasiu dzięki za bazarek :-) Quote
Estera Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jak jej nie kochać? :loveu: :loveu: loveu: Quote
Morgan:-) Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kasia_r Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziś z prośkiem byliśmy w lecznicy. Zawieźliśmy kupy z trzech dni, podenerwowaliśmy wetów i się zważyłyśmy - 3,15kg!!! Quote
akucha Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ciiiii... Fifi spi.... :loveu: :loveu: :loveu: Ale mniodzio foteczki, a poprzednia sesja!!! Ucałowac doopeczkę, brzusio i szepnąć proszę w uszko, że słodziutka jest. 5 kilo z hakiem, to już kawał Fifi jest :lol: Ale ciiiiii.... Quote
kasia_r Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='akucha'] 5 kilo z hakiem, to już kawał Fifi jest :lol: Ale ciiiiii.... nie nie, bo 3 z halkiem. Jak do mnie przyszła, to ważyła ok 1,5 kg - czyli 100% już utuczyłam :evil_lol: Quote
akucha Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nie ma pojęcia dlaczego napisałam 5 :splat: Ale 100% to imponujący wynik w tak krótkim czasie. Powiem ci tak na ucho, że jedna z moich bulw waży 18 kilo :placz: Tylko nie mów nikomu, bo się wstydzę :oops: Quote
Inez de Villaro Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nowy bazarek od cioci kalinki87 http://www.dogomania.pl/forum/f99/buty-sweterek-lampka-inne-piekne-rzeczy-na-buldozki-126477/#post11375117 Quote
kasia_r Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 akucha napisał(a):Nie ma pojęcia dlaczego napisałam 5 :splat: Ale 100% to imponujący wynik w tak krótkim czasie. Powiem ci tak na ucho, że jedna z moich bulw waży 18 kilo :placz: Tylko nie mów nikomu, bo się wstydzę :oops: Akucha, to może ta Twoja 18 kilowa bulwa to buldog angielski??? Czy Fifi też tak wyrośnie? :niewiem: Quote
akucha Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Nie, francuska bulwa jednak :roll:, ta z avataru. To cycuch mojego TZ-eta i nie wytłumaczysz mu, że nie powinien rano karmić jej bułeczkami z miodem... nastraszyłam już, że ja zabija na raty :cool3: Fifi tak nie przytyje! ;) Quote
Recommended Posts