akucha Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 O JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ile zazdrosci we mnie! Ja nie mogę, ale CUDEŃKO. Nie wierzę, że bulwy mogą być takie maleńkie. Ona jest bulwa z innej planety chyba. Może nie urośnie :razz: Ostatnia fota wymiata :evil_lol: Ucałowałabym nawet tą dupcię! Quote
kasia_r Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='akucha']O JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ile zazdrosci we mnie! Ja nie mogę, ale CUDEŃKO. Nie wierzę, że bulwy mogą być takie maleńkie. Ona jest bulwa z innej planety chyba. Może nie urośnie :razz: Ostatnia fota wymiata :evil_lol: Ucałowałabym nawet tą dupcię! Akucha, to specjalnie dla Ciebie :loveu::loveu::loveu: Quote
kasia_r Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Tak, to Andziorek. Andzior to tak zwany mix yorka z hieną. Tak przynajmniej twierdzą moi znajomi. ;) Andzia jest niesamowita. Poznałam osobiście i wiem co mówię :loveu: Jest miła, sympatyczna i ciągle się zmienia :cool3: A to ciemnieje, a to jaśnieje, albo ma dłuższą sierść, albo krótszą. Jest inna za każdym razem, gdy ją widzę, no i niepodobna do znanych mi psów :evil_lol: Quote
akucha Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 CMOOOK! Dzięki :multi: :multi: :multi: Jako bulwolub rozpływam się nad Fifi, ona jest jak marzenie. Myślę, że wyrośnie na wyjątkowo urodziwą pannicę. I już czekam na relacje z jej wybryków. Oj będzie siędziało :evil_lol: No bo kto jej czegokolwiek odmówi? Hihihihiii.... Quote
kasia_r Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Poducha robi za schodek na łóżko :lol: i jako amortyzator. Hmmmm, polazł już!!! Quote
joaaa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 O mamuniu!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bea_m Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jednym słowem Fifi ma przesrane. Łózko za duże. Miska za wielka. Poduszka jak chce to sobie odchodzi. Dla mnie to szok. Konieczna jest wizyta poadopcyjna. Ja się zgłaszam :) Quote
lavinia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 tak, tak - wizyta poadopcyjna konieczna :eviltong: bo tam biedną małą Fifi maltretują która ciotka chętna - proponuję raz w tygodniu, za każdym razemi inna ciotka , to się domownicy ucieszą :crazyeye: Quote
MaxAlexisBF Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 lavinia napisał(a):tak, tak - wizyta poadopcyjna konieczna :eviltong: bo tam biedną małą Fifi maltretują która ciotka chętna - proponuję raz w tygodniu, za każdym razemi inna ciotka , to się domownicy ucieszą :crazyeye: ...a nocleg gwarantowany ?to ja z Wałbrzycha też przyjade:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ona jest cudowna! :loveu::loveu::loveu: Powinna mieć na imię Iti, jak ten kosmita z filmu. Jest do niego szalenie podobna. :lol: Quote
kasia_r Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='bea_m']Jednym słowem Fifi ma przesrane. Łózko za duże. Miska za wielka. Poduszka jak chce to sobie odchodzi. Dla mnie to szok. Konieczna jest wizyta poadopcyjna. Ja się zgłaszam :) Przesrane to ja mam :evil_lol: noce nie przespane, bo musze uważać żeby Fifi nie zgnieść :loveu: bo ona oczywiście śpi ze mną w łóżku a za duże posłanie robi za dzienną leżankę. Na wizyty poadopcyjne, nawet z noclegiem, zapraszam ale .... spanie na podłodze na karimatce :evil_lol: bo łóżko zajęte przez Fifi i mnie :eviltong: A tak poza tym szalejemy na punkcie Fifiulca :loveu: Mam nadzieję, że ojciec nie będzie miał mi tego za złe :diabloti: Quote
agata-air Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 hahahahah Kasiu zdjęcia są dowodem, że w pełni zasłużyłaś na Fifulca :loveu: Quote
kasia_r Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 agata-air napisał(a):hahahahah Kasiu zdjęcia są dowodem, że w pełni zasłużyłaś na Fifulca :loveu: Agata, wiesz, że ja zdjęcia z oporem robię. Żal mi ciągle po oczach Fifulca fleszem świecić :evil_lol: Ona jest taka malutka, potrzebuje dużo snu, spokoju. Owszem szaleje, ale wtedy nie myślę o aparacie, bo bawię się z nią. Ale obiecuję więcej zdjęć, specjalnie dla miłośników Fifi. I naprawdę zapraszam do nas czasem :cool3: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 http://i36.tinypic.com/15quers.jpg - :loveu: Ja z chęcią pojadę w odwiedziny, ale sama nie wrócę :evil_lol: Quote
lavinia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Kasiu, spotykamy się jutro u p doktora ?? na całuski ??:eviltong: Quote
kasia_r Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 lavinia napisał(a):Kasiu, spotykamy się jutro u p doktora ?? na całuski ??:eviltong: Wizytę u Pana doktora mamy 3.11. w poniedziałek między 17:00-19:00 a jutro tj 30.10 się odrobaczamy i oglądamy kupy :cool3: i umówione jesteśmy na telefon z doktorem, co z Fifi wyszło :lol: to może te całuski w poniedziałek bedą??:p Quote
kasia_r Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 bo tu jeszcze nie byłam :cool3: naszcze czułostki Quote
kasia_r Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Z panem kotem mordowanie kaczki i bryki łóżkowe:loveu: Quote
agata-air Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Fifulec wyraźnie urósł !! Sprawdzałyście ile waży?? Quote
kasia_r Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 agata-air napisał(a):Fifulec wyraźnie urósł !! Sprawdzałyście ile waży?? sprawdzałam u mojej wetki. Fifiulec ważyła 24.10 niecałe 1,5kg. Teraz będzie ważona 3.11 i nie mogę się doczekać wyniku. Na zdjęciach wygląda duuużo większa, niż w rzeczywistości. Od jutra musze zająć się babcią, więc nowe zdjęcia dopiero 2.11.:roll: wybaczcie Quote
kasia_r Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Małą dziś odrobaczyłam i będziemy teraz w kupie szukać robaczków :cool3: Robię przerwę we wstawianiu zdjęć, do 2.10. Siła wyższa. Do zobaczenia ;) Quote
Recommended Posts