Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A ile zazdrosci we mnie! Ja nie mogę, ale CUDEŃKO. Nie wierzę, że bulwy mogą być takie maleńkie.
Ona jest bulwa z innej planety chyba. Może nie urośnie :razz:
Ostatnia fota wymiata :evil_lol: Ucałowałabym nawet tą dupcię!

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='akucha']O JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A ile zazdrosci we mnie! Ja nie mogę, ale CUDEŃKO. Nie wierzę, że bulwy mogą być takie maleńkie.
Ona jest bulwa z innej planety chyba. Może nie urośnie :razz:
Ostatnia fota wymiata :evil_lol: Ucałowałabym nawet tą dupcię!

Akucha, to specjalnie dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Tak, to Andziorek. Andzior to tak zwany mix yorka z hieną. Tak przynajmniej twierdzą moi znajomi. ;)

Andzia jest niesamowita. Poznałam osobiście i wiem co mówię :loveu: Jest miła, sympatyczna i ciągle się zmienia :cool3: A to ciemnieje, a to jaśnieje, albo ma dłuższą sierść, albo krótszą. Jest inna za każdym razem, gdy ją widzę, no i niepodobna do znanych mi psów :evil_lol:

Posted

CMOOOK! Dzięki :multi: :multi: :multi: Jako bulwolub rozpływam się nad Fifi, ona jest jak marzenie.
Myślę, że wyrośnie na wyjątkowo urodziwą pannicę. I już czekam na relacje z jej wybryków. Oj będzie siędziało :evil_lol: No bo kto jej czegokolwiek odmówi? Hihihihiii....

Posted

Jednym słowem Fifi ma przesrane. Łózko za duże. Miska za wielka. Poduszka jak chce to sobie odchodzi. Dla mnie to szok. Konieczna jest wizyta poadopcyjna. Ja się zgłaszam :)

Posted

tak, tak - wizyta poadopcyjna konieczna :eviltong:

bo tam biedną małą Fifi maltretują

która ciotka chętna - proponuję raz w tygodniu, za każdym razemi inna ciotka , to się domownicy ucieszą :crazyeye:

Posted

lavinia napisał(a):
tak, tak - wizyta poadopcyjna konieczna :eviltong:

bo tam biedną małą Fifi maltretują

która ciotka chętna - proponuję raz w tygodniu, za każdym razemi inna ciotka , to się domownicy ucieszą :crazyeye:

...a nocleg gwarantowany ?to ja z Wałbrzycha też przyjade:evil_lol:

Posted

[quote name='bea_m']Jednym słowem Fifi ma przesrane. Łózko za duże. Miska za wielka. Poduszka jak chce to sobie odchodzi. Dla mnie to szok. Konieczna jest wizyta poadopcyjna. Ja się zgłaszam :)

Przesrane to ja mam :evil_lol: noce nie przespane, bo musze uważać żeby Fifi nie zgnieść :loveu: bo ona oczywiście śpi ze mną w łóżku a za duże posłanie robi za dzienną leżankę.

Na wizyty poadopcyjne, nawet z noclegiem, zapraszam ale .... spanie na podłodze na karimatce :evil_lol: bo łóżko zajęte przez Fifi i mnie :eviltong:

A tak poza tym szalejemy na punkcie Fifiulca :loveu:

Mam nadzieję, że ojciec nie będzie miał mi tego za złe :diabloti:

Posted

agata-air napisał(a):
hahahahah

Kasiu zdjęcia są dowodem, że w pełni zasłużyłaś na Fifulca :loveu:

Agata, wiesz, że ja zdjęcia z oporem robię. Żal mi ciągle po oczach Fifulca fleszem świecić :evil_lol: Ona jest taka malutka, potrzebuje dużo snu, spokoju. Owszem szaleje, ale wtedy nie myślę o aparacie, bo bawię się z nią.

Ale obiecuję więcej zdjęć, specjalnie dla miłośników Fifi. I naprawdę zapraszam do nas czasem :cool3:

Posted

lavinia napisał(a):
Kasiu, spotykamy się jutro u p doktora ?? na całuski ??:eviltong:

Wizytę u Pana doktora mamy 3.11. w poniedziałek między 17:00-19:00 a jutro tj 30.10 się odrobaczamy i oglądamy kupy :cool3: i umówione jesteśmy na telefon z doktorem, co z Fifi wyszło :lol:
to może te całuski w poniedziałek bedą??:p

Posted

agata-air napisał(a):
Fifulec wyraźnie urósł !!

Sprawdzałyście ile waży??

sprawdzałam u mojej wetki. Fifiulec ważyła 24.10 niecałe 1,5kg. Teraz będzie ważona 3.11 i nie mogę się doczekać wyniku.
Na zdjęciach wygląda duuużo większa, niż w rzeczywistości.

Od jutra musze zająć się babcią, więc nowe zdjęcia dopiero 2.11.:roll: wybaczcie