Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak Baca komicznie robił porzadki w zagrodzie! Jakies jedzonko usiłował schowac na potem,a rozsypana słome zgarniał wielką łapka pod bude...obserwowałysmy ze Szpilka te zabiegi:evil_lol:

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i ku temu idzie że i Bacek wyjdzie ze schroniska ... :)

Wczoraj miałam telefon od cudownej kobiety ... zdaje się Gdańsk albo Gdynia ...

Olbrzymia działka, sterylizowana sunia ze schroniska, dwie ocieplane potrójnym styropianem budy, wejście do domu, wielkie serce kobiety i chęć przyjęcia Bacy pod dach ...

Słuchajcie ciesze się przez łzy :)

Będe jeszcze z nią w kontakcie z uwagi na czas potrzebny na zorganizowanie transportu do którego chcą sie dołozyć. Mieli podhalana ale odszedł więc znają rasę, potrzeby i kochają psiaki :)

Jeśli się uda, naprawdę Bacek będzie miał super dom. Obiecałam z nim tam pojechać bo Pani prosiła o kilka wskazówek na miejscu, jak podejść do Bacy, co robić aby wszystko było OK.

No i .... trzymajcie kciuki :)

Posted

albiemu napisał(a):

Jeśli się uda, naprawdę Bacek będzie miał super dom. Obiecałam z nim tam pojechać bo Pani prosiła o kilka wskazówek na miejscu, jak podejść do Bacy, co robić aby wszystko było OK.

No i .... trzymajcie kciuki :)

No i takie podejscie mi sie podoba ze chca pomocy i rady i maja swiadomosc jaka odpowiedzialnosc na siebie biora:)

Trzyyymam

Zdejmowac allegro?

Posted

Dom imponująco sie zapowiada, Bacek na hektarach - no,no....:eviltong:
Baculu trzymamy mocno kciuki za twój domek z jednym ale..........
.......ale czego tak daleko ??? :eviltong:

Posted

Bardzo dobry pomysl, ze Albiemu pojedzie z Backiem do nowego domu.Rady od osob , ktora zna psa sa na wage zlota. Bacek zapewne lepiej zniesie podroz w towarzystwie ladnej, znajomej dziewczyny.

Posted

Li, i Tobie będzie do niego bliżej jak by co....;)
A Weronika cos opowiadała,że w Przemyślu błąkał się jeszcze jeden podhalan...ponoć chwilowo siedzi u pani I.... Jakby udało się Backowi tak na 1000 %, to może wykorzystać w ogłoszeniach i jego?...Tak tylko myślę...pewnie trochę głupio...