li1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Tak dlugo czekalam na adopcje tego wlasnie psa, ze potrzebuje czasu, aby w to uwierzyc. Napiszcie wszystko, kto,dokad i dajcie jakies zdjecia,bo ja jestem w szoku ze szczescia. Quote
SZPiLKA23 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bacek poszedł w okolice Radawy, Panstwo miali 16 lat podhalana, Bacek im sie spodobał wzieli go na spacer a potem do domu bedzie miał ogród do biegania;] Kolezanka z Backowego boksu smutna ze zabrali jej kolege Quote
li1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Znalazlam Radawe na mapie. Lezy blisko Orzechowcow. Oby Backowi i panciostwu dobrze sie zylo razem. W lecie bede w tamtych okolicach, to ich odwiedze. Quote
halcia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bacula,z ciebie juz taki pieszczoch,ze kazdy cie pokocha,a Kasia na przemian to piszczy ,to płacze z radosci!:evil_lol:Byłam piescic jego kolezanke,bo przerazliwie smutna leży pod siatka,zrozumiała pewnie,ze Bacek ma dom,a ona nie!. Quote
Neczka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No i Backowi nowi Państwo się bardzo spodobali, stał przy nich ślicznie bez smyczki i nie odchodził od nogi :loveu: Quote
li1 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Czy nowi Panstwo wysla zdjecia i pare slow z nowego domu ? A jak oni znalezli Backa ? Quote
halcia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Przyjechali po Backa,wzięli go na spacer,wszystko pasowało no to zabrali sobie do domku/z ogrodem/.Artur przy tym był ,więc gra,bo pare razy juz nie wydał Backa po rozmowie z ludzi.Ale nie wiem czy wypatrzyli w internecie czy gazecie,czy przyjechali w ciemno.Podobno wczesniej dzwonili,tak mówiła pracownica,więc jesli oni to nie w ciemno.Może ta gazeta jarosławska? Quote
albiemu Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 NAprawdę sobota była dla mnie fantastycznym dniem dzięki tej wiadomości :) Jeszcze jak pojechała Ksena i Kaja z AniąB ... naprawdę super! Backu ... jesteś pięknym psem i niewykle wyjątkowym. Kochać będę Cie ZAWSZE. Chociaż w innym dłoniach masz dom z mojego serca nie wyjdziesz nigdy! Dziękuję za wspólne chwile ... wielki to był dla mnie zaszczyt. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie :) w Bacusia :) Li1 ... ja też nie mogłam uwierzyć :) Quote
gagata Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 gagata napisał(a):Albiemu - orzeszkowa gażdzinko,to za Twoja pracę w przywracaniu Bacy Zyciu... Backa życie było trudne: Głód,chłód, bicie, "szczęście" złudne, Ręka, co ból zadawała, Głowa, co psa za nic miała... W schronie znalazł swą ostoję: "Tu się ludzi już nie boję, będę straszyć, gryżć i drapać, Nie dam się na plewy złapać"... Lecz znalazła się Gażdzina - Zrozumiała,że ta psina tylko straszy, bo się boi... Serce Backa czas ukoi, Czas i człowiek - ten jedyny Ciut podobny do Gażdziny... Da mu pracę gdzieś na hali, by się wilcy jego bali, Da szacunek z ciepłą miską... Wszak o owcach on wie wszystko! Albo lepiej: gdzieś w dolinie, w miłym domku, przy rodzinie, Backa życie słodkie czeka - Bacek czeka na Człowieka!Lo matko i Polko !!!! Sprawdziło się !!!!!Bacol ma Dom !!!!!:laola: Quote
halcia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Baculku,rządzisz pewnie równo!Mysle,ze miziania tez ci nie odmawiają,za uszkiem i takie tam....:evil_lol: Quote
nika28 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ale się cieszę !!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Becia66 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Neczka napisał(a):No i Backowi nowi Państwo się bardzo spodobali, stał przy nich ślicznie bez smyczki i nie odchodził od nogi :loveu: pewnie już wyczuł.....:loveu: Quote
Recommended Posts