albiemu Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 piękne zdjęcia :) - powalił mnie jak zwykle ten Bacek .... Quote
gagata Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 To ostanie zdjęcie - rewelacja !:loveu: I te Wasze plenery.... Quote
halcia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Backu,ty przynajmniej jutro będziesz wymiziany.Ale wez mi pilnuj i ośmielaj mojego Filo z naprzeciwka!Ty juz wereran schroniskowy,a on przestraszony dzieciak! Quote
gagata Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To u Backa dziś święto......Goście!!!!:lol: Quote
albiemu Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 halcia napisał(a):Backu,ty przynajmniej jutro będziesz wymiziany.Ale wez mi pilnuj i ośmielaj mojego Filo z naprzeciwka!Ty juz wereran schroniskowy,a on przestraszony dzieciak! Filo odważniejszy Halinko - wcinał jedzonko od Ciebie tylko mu uszki podskakiwały słuchaj :) Bacek .. wtulał się w siatkę do miziania ogon mało nie odpadł. Dzisiaj niestety z uwago na sporo pracy i mało czasu nie wyprowadziłam psiaka ani jednego :shake: - jedynie zdjeć mam troche i będę zakładać wątki co pilniejsze. Błotniście ale pracownicy uwijaja się jak mrówki, psiaki siedzą w budach i z uwagą obserwuja co się dzieje. Przykra ta pogoda ale nie zwalnia to nijak tempa prac tam panujących ... czoła chylę. Backu dzisiaj krótkich rozmów kilka przez oczy zimnej siatki, ja też tęsknie do Ciebie ... Quote
SZPiLKA23 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wydaje mi sie ze sama obeecnosc wiekszej ilosci osob w schronie dobrze wpływa na psy Quote
li1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Wydaje mi sie ze sama obeecnosc wiekszej ilosci osob w schronie dobrze wpływa na psy A macia tam jaka izbe, zeby np. na chrzciny czy wesela wynajmowac ? Toby dopiero psy tawarzystwo mialy. A ja znam jedna wolontariuszke, co by takie poczestunki porobila, ze ludzie staliby w kolejce na zabawy w schronisku. Quote
halcia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bacuś,uważaj na siebie i ślicznego Filo z boksu 53. Quote
albiemu Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='li1']A macia tam jaka izbe, zeby np. na chrzciny czy wesela wynajmowac ? Toby dopiero psy tawarzystwo mialy. A ja znam jedna wolontariuszke, co by takie poczestunki porobila, ze ludzie staliby w kolejce na zabawy w schronisku. hmm Li masz na myśli mnie? za mąż się nie wybieram, chrzić nie mam kogo :) ale kto wie, kto wie :evil_lol: gdybym wiedziała że gotowaniem zachęcę kogoś wyjątkowego i idealnego dla Backa naprawdę ... będę z wielką przyjemnością gotować :) Backuuuu Quote
gagata Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kasiu, i tak na zawsze to gotowanie przy Backu???? Zaczynam sie łamać....będę myśleć nad przeprowadzką jakby co....:lol: Quote
Neczka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bacula, hopamy popołudniową porą na samą górę... :roll: Quote
albiemu Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 gagata napisał(a):Kasiu, i tak na zawsze to gotowanie przy Backu???? Zaczynam sie łamać....będę myśleć nad przeprowadzką jakby co....:lol: gagato będę gotować i co tylko ... :) Quote
li1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 albiemu napisał(a):gagato będę gotować i co tylko ... :) A Ty nie obiecuj, ino za gary sie lap zaraz. Jak pogotujesz , to na pewno troche luda zapachem sciegniesz . A potem to juz Wy wiecie, kobitki co robic, by faceci ulegli waszym prosbom i Bacule do domu zabrali. A plcia damska zajmie sie przystojniacha kierownik. No to nie lenic sie , tylko krotkie kiecki zakladac i do schroniska. Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Qrczę, Bacek Albiemu w kiecce nie pozna....wszystkie łapy mu się rozjadą...kierownikowi pewnie też...:evil_lol: Quote
albiemu Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 gagata napisał(a):Qrczę, Bacek Albiemu w kiecce nie pozna....wszystkie łapy mu się rozjadą...kierownikowi pewnie też...:evil_lol: wiesz na mój widok to nogi męskie raczej pędzą w ucieczce niż się z wrażenia rozjeżdżają :D hehehe - i tak się zastanawiam czy Bacek będzie szybciej na swoich czterech uciekał czy kierownik na dwóch ... hmmm Baca do domu kurteczka bo jak nie to naprawdę w kiecy wpadnę! :) No tak Li ... ja do garów sie tytłać a reszta wolontariuszek ma wyglądać? O NIE! Kto zna dobrą firmę cateringową?? Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja znam! Ja znam! W Rzeszowie !!! Na Baldachówce...:diabloti: Quote
li1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Widze, ze musze Was postraszyc, zebyscie Backowi dom znalazly. To ja przyjade do schroniska w krotkiej spodnicy, i nie mowcie mi potem, ze Was nie uprzedzalam. Quote
albiemu Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 li1 napisał(a):Widze, ze musze Was postraszyc, zebyscie Backowi dom znalazly. To ja przyjade do schroniska w krotkiej spodnicy, i nie mowcie mi potem, ze Was nie uprzedzalam. straszyć? Li ja już wiem, że nawet gdybym nie wiem w czym przyszła i z czym w garach szans przy Tobie nie mam :shake: Gagato, a właśnie, że nie Baldachówka kochanie bo to jedynie zameldowanie jest :evil_lol: Bacek dzisiaj wpada na ogłoszenie na rzeszowiaka oby coś dało ... Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 li1 napisał(a):Widze, ze musze Was postraszyc, zebyscie Backowi dom znalazly. To ja przyjade do schroniska w krotkiej spodnicy, i nie mowcie mi potem, ze Was nie uprzedzalam.Lidia, ale miotłę zostawisz za morzem ,dobrze...?:diabloti: Quote
li1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 gagata napisał(a):Lidia, ale miotłę zostawisz za morzem ,dobrze...?:diabloti: To zes mi dosunela. Juz ja Ci sie odwdziecze. Quote
li1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 albiemu napisał(a):straszyć? Li ja już wiem, że nawet gdybym nie wiem w czym przyszła i z czym w garach szans przy Tobie nie mam :shake: A moze my tak bez niczego, dla rownej konkurencji , wybierzemy sie do schroniska ? Quote
albiemu Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 li1 napisał(a):A moze my tak bez niczego, dla rownej konkurencji , wybierzemy sie do schroniska ? oj Backu Backu nawet nie wiesz na co gotowe jesteśmy aby znaleźć Ci dom ... Quote
Recommended Posts