Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

albiemu napisał(a):
oj Backu Backu nawet nie wiesz na co gotowe jesteśmy aby znaleźć Ci dom ...

Jak rozumiem, to jestes gotowa zaprezentowac sie w schronisku bez garow i kiecki. Licze, ze bedzie duzy odzew na adopcje Backa, zebym ja nie musiala wietrzyc moich zmarszczek w orzechowskim schronisku.

Posted

Albiemu dzisiaj nie ma na watku Backa. Czyzby poleciala do schroniska ? Byleby sie tylko nie przeziebila. A innym radze kupic wieczorna gazete, moze byc w niej super zdjecie nagiej wolontariuszki przy podhalanie. Znajac Albiemu serce dla zwierzat, to zapewne pokaze sie przy wszystkich psach.

Posted

gagata napisał(a):
Tak tak...mnie od dawna chodzi po głowie "Szał" Podkowińskiego z Albiemu i Bacą...

Wiesz, ze swietne porownanie. Moze jakis artysta uwieczni to na plotnie ?

Posted

Albiemu się melduje posłusznie :)

Do schroniska jadę jutro skoro świt pociągiem :) w celu ukochania Baculy od wszystkich poczciwych cioteczek

Gagato i Li - ja rozumiem, że mnie lubicie, więc dla Waszego szczęścia słowo, włosów jesdnak nie obetnę ino warkocyki latem uplotę, kiecę udre z bioder i ramion i nago przez poletko pokicam za Backiem jako za najlepsejsym oscypkiem

Zadowolone?

... wiecie - obiecanki cacanki a Backa kurna nie będzie już wierzę do tego czasu! :)

Posted

gagata napisał(a):
Li, Szpilkowy TZ taki trochę ASTowaty jest....:evil_lol: więc lepiej jej nie kuś...

Ja nie kusze, tylko marze , zeby Bacek znalazl dom. A cel uswieca srodki.