Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='li1']Zobaczylam na zdjeciach na watku Rity, ze sniegu nie ma w Orzechowcach, blota tez nie, pogoda wiosenna .

Niestety li zmyliły cie te zdjęcia bo Rita jest w pierwszym boksie przy budynku i tam są płyty. Za tym boksem jest własnie Bacek i też ma płyty natomiast cała reszta tonie w błocie...:shake:
To zdjęcia z soboty.....

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, ale bloto. Koszmar dla psow, a pracowac w tej mazi tez nie lekko. Taka kapiel blotna odmladzajaca jest dobra raz w tygodniu przez godzine, ale nie na okraglo .

Posted

gagata napisał(a):
No i dlatego tam psy preferują dachy psich budek...:evil_lol: Dobrze,że pracownicy nie...

Nie mow, nie mow... bo ja na tym drugim zdjeciu widze, ze jakis dwunozny osobnik jakby szykowal sie do skoku ......

Posted

li1 napisał(a):
Cieniutko z zagladaniem do Backa.

kurcze dogomania coś szwankuje, wszystko praktycznie w miejscu stoi ... ja zanim "załadował" mi się wątek Bacuśka czekałam prawie 15 minut .... i tak cud, że błąd mi się nie zgłosił jak wczoraj...

Bacek na pierwszą kochany mój!

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No Bacek teraz to masz gory

Widzialam zdjecia z wczoraj na watku staruszkow. Ten snieg to zmora dla jednych, ale dla Backa to chyba duzo radosci. Ja jak siedze w domu i patrze przez okno na taki puszysty snieg, to zachwycam sie widokiem. Ale na sama mysl, zeby bytowac w takiej pogodzie dluzej niz 10 minut, zamieram ze strachu. Zapewne dlatego, zem stara.