albiemu Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 NAJWIĘKSZYM POŚWIĘCENIEM W MIŁOŚCI, JEST POZWOLIĆ KOMUŚ ODEJŚĆ BO TO DLA NIEGO LEPSZE. Ja w końcu jestem gotowa na to aby pozwolić Backowi odejść bo wiem jak bardzo chce mieć już kogoś kto jest a nie tylko się zdarza tak jak ja .... BACEK ... Z Backiem nie było łatwo. Ciężkie czasy schroniska w Orzechowcach przypłacił swoją psychiką. Był trudnym psem, który miał w sobie wiele goryczy i złości do człowieka. Po raz kolejny dopuszczono aby pies miał za co znienawidzić człowieka. Ciałem pokazywał wielką agresję. Jego oczy to był wielki strach i wielka rozpacz podszyta prośbą o pomoc. Nikt z nas nie dokonał cudu, to Bacek pozwolił na cud swoja wielką współpracą. Chęcią zmian i nadzieją w lepsze. Pokochałam tego psa. Przyznaje się chociaż wiem, że nie powinnam. Pokochałam za to jak wyjątkowym jest psem, jak wymaga ciągłego słuchania, uwagi i pracy. Ktoś kto go zrozumie, nauczy się go czytać pozna najpiękniejszą i najcenniejszą lekturę swojego życia o psiej tragedii, miłości, o tym jak potrafimy ranić i jak wiele kosztuje odbudowanie tego co tak łatwo zniszczyć - zaufania. O tym jak jesteśmy nieludzcy kiedy ludzkim trzeba być bo tak bardzo ktoś tego potrzebuje .... Bacek - to pies który wymaga towarzysza nie jedynie pana. To pies którego trzeba słuchać i reagować na to co ma do powiedzenia. To pies do pracy. Ma około 3-4 lat. Jest wykastrowany. Pięknie potrafi chodzić na smyczy i mieć totalnie w psim zadzie człowieka jak nie ma na niego ochoty :diabloti:. Potrafi pięknie słuchać jak się go przekona, że jest się coś wartym towarzyszem. Uwielbia kiszkę, nie lubi podwawelskiej i moich kanapek. Bacek ... decydując się na ten wątek wiem, że przyjdzie dzień pożegnania. Dziękuję Ci za wszystko. Za wyrozumiałość za moje błędy. Przepraszam że nie mogę być. Kontakt do wolontariuszki: [email protected] tel. 500- 594-365 .... tak ciężko przez mój własny egoizm Backu ... Quote
albiemu Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 misiek pysiek kurteczka ... oj siedzi mi ten biały pompon na sercu ... Proszę o dom dla niego. Naprawdę pies wart bardzo wiele. Quote
gagata Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 I ja się dołączam do próśb o domek.... dla oczytanego Bacy... Quote
albiemu Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Backu kochany - dzisiaj po raz ostatni już na górę ze mną idziesz, potem dziewczyny zabiorą Cie na spacer. Quote
Becia66 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bacek - cudny pies dla odpowiedzialnej osoby... Quote
Neczka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Musi się udać... tak ciężko pracował na tą szansę :roll: Quote
nika28 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Uwielbiam podhalany, a on ma jeszcze taki różowy nos :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Becia66 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dobranoc Backu, twój pierwszy dzien na dogo się kończy....może jutro bedzie lepiej....:roll: Quote
Becia66 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Bacek, wstawaj chłopie domku szukaj......:roll: Quote
Neczka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ja też zrobię Baculi banerka, jak przyjdę do domu ;) :roll: Quote
aganela Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 11111111111111......Backu musisz,musisz znależć dom:miejsce przy kominku u nowego pana:placz: Quote
nika28 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Hopaj Bacek ! :loveu: Śliczne banerki, wstawię sobię jeden...:lol: Quote
li1 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 nika28 napisał(a):Bacek, biegniemy ! :Dog_run: Ten Bacek to ma kondycje, zeby tyle biegac. Quote
Recommended Posts