Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia się nie cieszy bo kontakt z Panią coś suę urwał ...

Ja to była radość przed czasem to naprawdę ... chyba sobie w łeb palnę. Backowi nic nie mówiłam jeszcze ...

Posted

albiemu napisał(a):
Kasia się nie cieszy bo kontakt z Panią coś suę urwał ...

Ja to była radość przed czasem to naprawdę ... chyba sobie w łeb palnę. Backowi nic nie mówiłam jeszcze ...

Kule zostaw da tych co nad zwierzetami sie pastwia. Jak sie kontakt urwal to nadal szukamy chaty dla Backa. A jakis prominent w gminie potrzebuje psa ? Bacek pasuje mi do jakiegos burmistrza, przewodniczacego, dyrektora. Widze nawet Backa za biurkiem w gabinecie ze swoim panem.

Posted

Neczka napisał(a):
Bacula biega już bez smyczki czy mi się wydaje ? :razz:

gdyby był bez smyczy to zapewne ja na tym zdjęciu bym była jako biegnąca za nim :D heheh w roli łapacza :)

Miałam zrobić mu zdjęcia pozowane i dlatego są ciut inne - bez ludzia czasem. Muszę je dzisiaj obrobić ładnie i przesłać dalej.

Z tym pozowaniem to lipa straszliwa wyszła ... ehhh

Posted

Ja tez myslalam, ze Bacus biega bez smyczy.Dopiero teraz przypatrzylam sie i zobaczylam linke. Swietne zdjecia.Piekny pies. Ja wiem jak to trudno zrobic fotki bez ludzia w planie.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Bo trzeba focic z wiekszej odległości a potem sobie wyciąć bo rozmiar i tak jest dużo większy niz na dogo sie mieści :eviltong:

Dobry pomysl.

Posted

albiemu napisał(a):
szukamy domu dalej

dla mnie to czas na emeryture wolontariacką :flaming:

Nie, nie, nie....
Nie opuscisz Backa az mu domu nie znajdziesz. Ale i tak wtedy nie przejdziesz na emeryture wolontariacka, bo sa inne Backi w potrzebie. Jak mowila moja babcia, odpoczywac bedziemy w grobie.

Posted

li1 napisał(a):
Nie, nie, nie....
Nie opuscisz Backa az mu domu nie znajdziesz. Ale i tak wtedy nie przejdziesz na emeryture wolontariacka, bo sa inne Backi w potrzebie. Jak mowila moja babcia, odpoczywac bedziemy w grobie.

Li1 ... :shake: To tak cudowny i wyjątkowy pies i ...

Naprawdę masakra z tym naszym Baculem, martwie się o niego.

I to jest tak

Grot, Judym, siedzą mi na powiekach przed snem na nich leży Baca i zajmuje jeszcze serce wraz z pozostałymi 200 ...

Naprawdę ciężko wziąc oddech.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Chyba musze zrobic sobie dogoterapie- czyli poobkładać sie psami

z tego co wiem to już niebawem :) - zazdroszczę :) Z drugiej strony w Krakowie mam nadzieję złapię troszkę oddechu jutro. No chyba żew znów coś się sknoci a nie wykluczam ...