gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Bacol, Gażdzinka nie zmarnowała czasu dla ciebie, o nie! Quote
SZPiLKA23 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kaska Ci szepnęła na uszko ze masz dom? Quote
halcia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Może i słyszał ,ale nie wierzy.....:crazyeye:lepszy domek niz sekrecik,oj teraz Kasia pobuczy jak ja przy Filo,cieszy sie człowiek a rozstać sie cieżko.... Quote
li1 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 halcia napisał(a):........cieszy sie człowiek a rozstać sie cieżko.... Oj, prawda to , prawda...... Quote
albiemu Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Kasia się nie cieszy bo kontakt z Panią coś suę urwał ... Ja to była radość przed czasem to naprawdę ... chyba sobie w łeb palnę. Backowi nic nie mówiłam jeszcze ... Quote
li1 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 albiemu napisał(a):Kasia się nie cieszy bo kontakt z Panią coś suę urwał ... Ja to była radość przed czasem to naprawdę ... chyba sobie w łeb palnę. Backowi nic nie mówiłam jeszcze ... Kule zostaw da tych co nad zwierzetami sie pastwia. Jak sie kontakt urwal to nadal szukamy chaty dla Backa. A jakis prominent w gminie potrzebuje psa ? Bacek pasuje mi do jakiegos burmistrza, przewodniczacego, dyrektora. Widze nawet Backa za biurkiem w gabinecie ze swoim panem. Quote
Becia66 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Becek na sesji ;) ale piękniś z niego....:loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Bacek .. cóż pisać kiedy widać jak cudnym jest psem ... Quote
Neczka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Bacula biega już bez smyczki czy mi się wydaje ? :razz: Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Neczka napisał(a):Bacula biega już bez smyczki czy mi się wydaje ? :razz: gdyby był bez smyczy to zapewne ja na tym zdjęciu bym była jako biegnąca za nim :D heheh w roli łapacza :) Miałam zrobić mu zdjęcia pozowane i dlatego są ciut inne - bez ludzia czasem. Muszę je dzisiaj obrobić ładnie i przesłać dalej. Z tym pozowaniem to lipa straszliwa wyszła ... ehhh Quote
Neczka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Fajne wyszły, gdyby nie poucinane momentami :D Ale rozumiem, ja podobnie ucinam :roll: Quote
li1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja tez myslalam, ze Bacus biega bez smyczy.Dopiero teraz przypatrzylam sie i zobaczylam linke. Swietne zdjecia.Piekny pies. Ja wiem jak to trudno zrobic fotki bez ludzia w planie. Quote
SZPiLKA23 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Bo trzeba focic z wiekszej odległości a potem sobie wyciąć bo rozmiar i tak jest dużo większy niz na dogo sie mieści :eviltong: Quote
li1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Bo trzeba focic z wiekszej odległości a potem sobie wyciąć bo rozmiar i tak jest dużo większy niz na dogo sie mieści :eviltong: Dobry pomysl. Quote
albiemu Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 szukamy dalej :shake: :flaming: czas na emeryture wolontariacką ... Quote
albiemu Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 li1 napisał(a):Dobry pomysl. szukamy domu dalej dla mnie to czas na emeryture wolontariacką :flaming: Quote
li1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 albiemu napisał(a):szukamy domu dalej dla mnie to czas na emeryture wolontariacką :flaming: Nie, nie, nie.... Nie opuscisz Backa az mu domu nie znajdziesz. Ale i tak wtedy nie przejdziesz na emeryture wolontariacka, bo sa inne Backi w potrzebie. Jak mowila moja babcia, odpoczywac bedziemy w grobie. Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 li1 napisał(a):Nie, nie, nie.... Nie opuscisz Backa az mu domu nie znajdziesz. Ale i tak wtedy nie przejdziesz na emeryture wolontariacka, bo sa inne Backi w potrzebie. Jak mowila moja babcia, odpoczywac bedziemy w grobie. Li1 ... :shake: To tak cudowny i wyjątkowy pies i ... Naprawdę masakra z tym naszym Baculem, martwie się o niego. I to jest tak Grot, Judym, siedzą mi na powiekach przed snem na nich leży Baca i zajmuje jeszcze serce wraz z pozostałymi 200 ... Naprawdę ciężko wziąc oddech. Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Chyba musze zrobic sobie dogoterapie- czyli poobkładać sie psami z tego co wiem to już niebawem :) - zazdroszczę :) Z drugiej strony w Krakowie mam nadzieję złapię troszkę oddechu jutro. No chyba żew znów coś się sknoci a nie wykluczam ... Quote
SZPiLKA23 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Chyba musze zrobic sobie dogoterapie- czyli poobkładać sie psami Quote
Recommended Posts