Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Sami zostalismy

nie sami ...

Backu więcej z Tobą myślami niż tutaj przyznaje ale od myślenia domu nie znajdziesz :shake:
już nie wiem co jeszcze można, już mam dość że ktoś tak cenny jak Ty i reszta Orzeszków siedzicie SAMI

Posted

Zawsze myslalam, ze jestem piekna i madra. Teraz zaczynam w to watpic, tzn w to , ze jestem taka madra. Jak ja tez nie moge znalezc domu dla tego wlasnie psa, to chyba sama sie zwale z piedestalu doskonalosci.
Kto przygarnie Backa ? On tak pracowal, zeby go polubic, chyba brakuje mu lutu szczescia by przyszedl CZLOWIEK i zabral go do domu.

Posted

SZpilka,widze,ze tak po jednym obserwatorze przydzieliłas każdemu:eviltong:psiakowi.Bacek,a moze gdzies cie do pracy w górach zabiara,tylko czy ty sie owieczek nie boisz? :evil_lol:

Posted

Były 4 babki z Dynowa ,chciały Bace,choc 100% przekonania nie miały,ale Artur bał sie je tak daleko pusćić z psem,mówił ze gdyby Przem.to by dowiózł i miał pod kontrola.One chciały psa do domu,nie na zewnątrz...a Baca niekoniecznie....bo baca.