Neczka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 li1 napisał(a):Albiemu, a moze w sobote przyjada jacys nowi panciostwo po Backa, to choc kawalek glowki zostaw im do wyglaskania. Nikt do Baculi nie przyjechał...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bacek ma obserwatora moze sie odezwie Quote
gagata Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Szacowny obserwatorze,Backa najlepiej poznać osobiście... Quote
gagata Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A Bacol i tak się nie poddaje....przynajmniej nie marznie... Quote
li1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 gagata napisał(a):A Bacol i tak się nie poddaje....przynajmniej nie marznie... Wiem, ze z niego twardziel, ale ja stara i nie mam sily sledzic watku, denerwowac sie, czy domek sie znajdzie. Przemowcie mu do rozumu, zeby polizal pierwsza lepsza osobe chcaca adoptowac psa w Orzechowcach i tak sie podlizywal, zeby go wzieli do domku. a potem to on sobie poradzi z nowym panstwem. Quote
Neczka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 li1 napisał(a):Wiem, ze z niego twardziel, ale ja stara i nie mam sily sledzic watku, denerwowac sie, czy domek sie znajdzie. Przemowcie mu do rozumu, zeby polizal pierwsza lepsza osobe chcaca adoptowac psa w Orzechowcach i tak sie podlizywal, zeby go wzieli do domku. a potem to on sobie poradzi z nowym panstwem. Lepiej nie, jeszcze trafi na kogoś nie fajnego :roll: Quote
gagata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pokazuj się Bacuś, bo ciotki spać nie mogą.... Quote
albiemu Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Bacuś tak bym chciała w sobotę ukochać Cie, zabrać na spacer ... postaram się dotrzeć jakoś do Ciebie. Neczka wybierasz się do schroniska?? Szpilka? Quote
li1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Neczka napisał(a):Lepiej nie, jeszcze trafi na kogoś nie fajnego :roll: No ale chyba" niefajnych " nie wpuszczacie za brame schroniska ? Tacy to nawet wejsc nie powinni do psow, po co maja zwierzeta denerwowac. Quote
Neczka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 li1 napisał(a):No ale chyba" niefajnych " nie wpuszczacie za brame schroniska ? Tacy to nawet wejsc nie powinni do psow, po co maja zwierzeta denerwowac. Wpuszczać wpuszczamy, ale na szczęście nie na długo :diabloti: Kasiu, ja jeszcze nic nie wiem...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kaś ja nic nie wiem i pracuje do 13 :( Nie odezwał sie obserwator Backa? Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Albiemu - orzeszkowa gażdzinko,to za Twoja pracę w przywracaniu Bacy Zyciu... Backa życie było trudne: Głód,chłód, bicie, "szczęście" złudne, Ręka, co ból zadawała, Głowa, co psa za nic miała... W schronie znalazł swą ostoję: "Tu się ludzi już nie boję, będę straszyć, gryżć i drapać, Nie dam się na plewy złapać"... Lecz znalazła się Gażdzina - Zrozumiała,że ta psina tylko straszy, bo się boi... Serce Backa czas ukoi, Czas i człowiek - ten jedyny Ciut podobny do Gażdziny... Da mu pracę gdzieś na hali, by się wilcy jego bali, Da szacunek z ciepłą miską... Wszak o owcach on wie wszystko! Albo lepiej: gdzieś w dolinie, w miłym domku, przy rodzinie, Backa życie słodkie czeka - Bacek czeka na Człowieka! Quote
albiemu Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 gagata napisał(a):Albiemu - orzeszkowa gażdzinko,to za Twoja pracę w przywracaniu Bacy Zyciu... Backa życie było trudne: Głód,chłód, bicie, "szczęście" złudne, Ręka, co ból zadawała, Głowa, co psa za nic miała... W schronie znalazł swą ostoję: "Tu się ludzi już nie boję, będę straszyć, gryżć i drapać, Nie dam się na plewy złapać"... Lecz znalazła się Gażdzina - Zrozumiała,że ta psina tylko straszy, bo się boi... Serce Backa czas ukoi, Czas i człowiek - ten jedyny Ciut podobny do Gażdziny... Da mu pracę gdzieś na hali, by się wilcy jego bali, Da szacunek z ciepłą miską... Wszak o owcach on wie wszystko! Albo lepiej: gdzieś w dolinie, w miłym domku, przy rodzinie, Backa życie słodkie czeka - Bacek czeka na Człowieka! no i mnie położyłaś, przygniotłaś i rozwaliłaś po to aby otrzeć łzy ... kurcze gagata ... :-(:shake::-( DZIĘKUJĘ .... Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nie poetka, tylko starsza pani, którą psy o świcie z wyrka ściągają i która musi cicho czekać aż reszta rodziny łaskawie się zwlecze.... Quote
halcia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Baculku...."wierszowane "psiaki znajdują domki...... Quote
Recommended Posts