Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bacek rozbeczał mnie w sobotę ... jak tłumaczyć psu, który blokuje Wam wtuloną głową nogi bo nie chce wracać do boksu, że musi tam wrócić ... rozryczałam się już bo ile można? Serce się kraje na kawałki słuchajcie.

Stoi biały olbrzym, patrzy tymi ślepiami i co dwa metry przystaje na spacerze bo nie chce być w schronisku ... one wszystko rozumieją ... uklęknęłam przy nim i becząc powiedziałam że "chłopie przykro mi strasznie ale musisz tam wrócić ..." i poszedł, już nie zastąpił mi drogi, tylko wszedł do boksu i nie patrząc na mnie odszedł pod siatkę ... :-( SAM ...
One naprawdę doskonale rozumieją co się dzieje, że może być lepiej bo to lepsze gdzies jest ale nie dla nich :-(

Ja naprawdę następnym razem będę się bała zabrać go na spacer bo znów złamię mu serce ... sobie również ...

Backu ... tak bardzo zmieniłes się dla nas ludzi, tak wiele pracy włożyłeś w odzyskanie zaufania do nas :-( ...

Posted

Smutne sa dla Was te rozstania,wiem, ale aby byly rozstania, byly tez spotkania. A spotkania to cos dobrego i pozytywnego. Ile psow nawet tego nie ma.

Posted

Właśnie nigdy nie wiem których mi bardziej żal,tych co sie buntuja przed wejsciem do boksu ,czy tych,co zdeterminowane wchodza pokornie.I to jest ta druga strona medalu,radośc i smutek po spacerze.

Posted

A byl w schronisku w ten weekend jakis chetny na Backa ? Moze Wy go tak specjalnie trzymacie w tym schronisku, bo zescie sie do niego przywiazaly ?

Posted

Fakt, Szpileczko, ten Bajer ma cos takiego, co Ty wyłapujesz w psach...każdy twój wybranek ma coś takiego...onkowatego? charciego? szybkiego?...nie umiem tego nazwać...

Posted

Hej, hej, to Backowy wątek ! ;)

Był nasz Bieluch Prześliczny dziś na spacerku. Poznał tam kolejną miłość swojego życia - Matyldzię. Pobiegaliśmy trochę, pochodziliśmy...
Normalnie nie poznaje tego naszego "groźnego Backa zza krat", do którego każdy bał się wejść.

Teraz tylko domku potrzeba... :roll: