Pianka Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 A jednak;) To nie istotne czy przebywał na wybiegu czy w boksie, jakby tam każdy pies obsikiwał wszystko a nadmierną fantazją to i wybieg zacząłby niezmiernie śmierdzieć. (nawiasem mówiac Simson większość czasu był na borokach) Bardzo się ciesze, ze wszystko w porządku i taki grzeczny:multi: Jaka to radość, jak dom znajduje pies po tylu latach:multi: Czekamy na nową Pancie:loveu: Quote
jusstyna85 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 I ja sie poryczałam z radości :) Nie miałam netu i aż mnie skręcało z ciekawości jak tam Romek Wspaniale,że są tacy ludzie... Quote
Monika z Katowic Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Czy są jakieś nowe, dobre wieści o Romeczku i Jego domeczku? Quote
Pianka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 kaa nie ma neta Wiesci o Romku sa codziennie Jest grzeczny, pani zadowolona. raz mu sie zdarzyło narobic w domu, bo państwo postanowili sobie pospać troche dłuzej, Romek przyszedł do pana koło łóżka i próbował dac znać, ze chce wyjść, ale pan go nie zrozumiał i obrócił sie na drugi bok, na co Romek podniósł noge i sie załatwił. a co:eviltong: Wszędzie chodzi z nowa panią, był juz na dwrocu, jeździ winda, chodzi po sól do sąsiadki. Romek lubi tarzać sie w błocie, wiec pani wpadła na pomysł, żeby mu rozłożyć gazety i zrobic z tego niby błoto, Romek zadowolony tarza się w gazetach do woli:evil_lol: Zdjęcia będa, kaa wrzuci jak odzyska neta;) Quote
Monika z Katowic Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Zdjęcia! Zdjęcia! Bardzo prosimy!:):) Quote
kaa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ech niestety kłopoty z netem ,i mało mogłam pisać . Wieści od Pani Ani mam niemal codziennie , ( jak mogło by być inaczej jaki to był prawie mój psiak :) )Romek już się na dobre zadomowił w nowym domku , Pani Ania pokochała go tak jakby był u niej lata. Romek dużo śpi i odpoczywa od czuwania w schronisku, pozatym bawi się piłkami , dostał ich kilka , drepta swojej Pani po piętach, chodzi na spacery , czasem próbuje gonić kota , jak jakiegoś spotka . Czasem kogoś obszczeka na spacerze, a czasem się do kogoś przytuli z nienacka . Chodzi ze swoją Panią na zakupy , grzecznie czeka chwilę pod sklepem , jeździ tramwajem , windami , autobusami jakby nic innego w życiu nie robił . W przyszłym tygodniu będzie miał robione profilaktycznie i kontrolnie badanie moczu. Na początku sikał bardzo mało, a teraz jakby coraz więcej , więc dla pewności wet. zalecił sprawdzić czy wszystko ok. Zdjęcia będą w niedzielę lub w poniedziałek więc ( o ile mi internet pozwoli ) od razu wkleje . Quote
Monika z Katowic Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Taki niespodziewany dar Losu! Romeo jest szczęśliwy we własnym domku!!! A gdzie ta Pani znalazła anons Romeczka? Ogłoszenia? Dogomania? Quote
kaa Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Taki niespodziewany dar Losu! Romeo jest szczęśliwy we własnym domku!!! A gdzie ta Pani znalazła anons Romeczka? Ogłoszenia? Dogomania? Odzew był po moim odnowieniu ogłoszeń , z ogłoszenia na guntree , ale czy na pewno moim to nie jestem pewna, najważniejsze że po tylu latach się odnaleźli , strasznie się ciesze ich wspólnym szczęściem . :) Quote
Monika z Katowic Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 :loveu: Masz rację Kaa! Niech się cieszą i cieszą wspólnym szczęściem!:loveu::loveu: Quote
Pianka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 kaa mi wysłała mmsem, chyba nie umie tu wkleić, to ja wklejam Quote
kaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dostałam zdjęcie MMS -em, niestety Pani Ania nie ma aparatu , a jej telefon robi słabe zdjęcia , więc to na razie tylko takie , ale obiecała że na pewno będzie wiecej zdjęć . Romek za tydzień jedzie na urlop ze swoim państwem w góry świętokrzyskie , na wieś , ciekawe jak mu się kury będą podobać:evil_lol: . Quote
Monika z Katowic Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Romeo jedzie na urlop! Pięknie!:) Pięknie! :) Quote
maarit Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Romeczku i ty się w końcu doczekałeś wspaniałego domku:) Super wiadomość.... Quote
AlfaLS Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Romeo jedzie na urlop! Pięknie!:) Pięknie! :) Wreszcie własny domek i nawet urlop :lol:. Bardzo, bardzo się cieszę że Romeo się tak pięknie doczekał :multi:. Quote
Monika z Katowic Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jakie cudowne zdjęcie. Romeo taki zadowolony!!!:multi::multi: I kolorową piłeczkę ma. Quote
kaa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Zdjęć będzie za chwilę dużo więcej i na nich się nie skończy, często będziemy mogli uśmiechniętego Romka zobaczyć :) Quote
Asta17 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Świetne zdjęcia, widać, że Romek zadowolony i szczęśliwy. Bardzo się cieszę, że mu się udało. :) Quote
black_madonna Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 nie tylko szczęśliwy ale w końcu biały :D:D:D w schronisku mimo usilnych starań i kąpieli nie udało się takiego stanu utrzymać dłużej niż kilka minut :) Quote
kaa Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Tak Romidełko wygląda prześlicznie :) Tak wygląda szczęśliwy pies . :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Dawno nie zaglądałam do Romka a tu takie wspaniałe wiadomości. Wreszcie Romeo doczekał się domku, szczęśliwy psiak. Długich lat szczęścia w kochającym domku, Romciu :thumbs:. Quote
kikou Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 piękne zdięcia....aż się łezka w oku kręci...tyle się naczekał biedulek... Quote
Recommended Posts