Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jednak;)
To nie istotne czy przebywał na wybiegu czy w boksie, jakby tam każdy pies obsikiwał wszystko a nadmierną fantazją to i wybieg zacząłby niezmiernie śmierdzieć. (nawiasem mówiac Simson większość czasu był na borokach)

Bardzo się ciesze, ze wszystko w porządku i taki grzeczny:multi:
Jaka to radość, jak dom znajduje pies po tylu latach:multi:
Czekamy na nową Pancie:loveu:

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa nie ma neta
Wiesci o Romku sa codziennie

Jest grzeczny, pani zadowolona. raz mu sie zdarzyło narobic w domu, bo państwo postanowili sobie pospać troche dłuzej, Romek przyszedł do pana koło łóżka i próbował dac znać, ze chce wyjść, ale pan go nie zrozumiał i obrócił sie na drugi bok, na co Romek podniósł noge i sie załatwił. a co:eviltong:
Wszędzie chodzi z nowa panią, był juz na dwrocu, jeździ winda, chodzi po sól do sąsiadki. Romek lubi tarzać sie w błocie, wiec pani wpadła na pomysł, żeby mu rozłożyć gazety i zrobic z tego niby błoto, Romek zadowolony tarza się w gazetach do woli:evil_lol:

Zdjęcia będa, kaa wrzuci jak odzyska neta;)

• 2 weeks later...
Posted

Ech niestety kłopoty z netem ,i mało mogłam pisać . Wieści od Pani Ani mam niemal codziennie , ( jak mogło by być inaczej jaki to był prawie mój psiak :) )Romek już się na dobre zadomowił w nowym domku , Pani Ania pokochała go tak jakby był u niej lata. Romek dużo śpi i odpoczywa od czuwania w schronisku, pozatym bawi się piłkami , dostał ich kilka , drepta swojej Pani po piętach, chodzi na spacery , czasem próbuje gonić kota , jak jakiegoś spotka . Czasem kogoś obszczeka na spacerze, a czasem się do kogoś przytuli z nienacka . Chodzi ze swoją Panią na zakupy , grzecznie czeka chwilę pod sklepem , jeździ tramwajem , windami , autobusami jakby nic innego w życiu nie robił . W przyszłym tygodniu będzie miał robione profilaktycznie i kontrolnie badanie moczu. Na początku sikał bardzo mało, a teraz jakby coraz więcej , więc dla pewności wet. zalecił sprawdzić czy wszystko ok. Zdjęcia będą w niedzielę lub w poniedziałek więc ( o ile mi internet pozwoli ) od razu wkleje .

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Taki niespodziewany dar Losu! Romeo jest szczęśliwy we własnym domku!!!

A gdzie ta Pani znalazła anons Romeczka? Ogłoszenia? Dogomania?

Odzew był po moim odnowieniu ogłoszeń , z ogłoszenia na guntree , ale czy na pewno moim to nie jestem pewna, najważniejsze że po tylu latach się odnaleźli , strasznie się ciesze ich wspólnym szczęściem . :)

Posted

Dostałam zdjęcie MMS -em, niestety Pani Ania nie ma aparatu , a jej telefon robi słabe zdjęcia , więc to na razie tylko takie , ale obiecała że na pewno będzie wiecej zdjęć . Romek za tydzień jedzie na urlop ze swoim państwem w góry świętokrzyskie , na wieś , ciekawe jak mu się kury będą podobać:evil_lol: .

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Romeo jedzie na urlop!
Pięknie!:) Pięknie! :)

Wreszcie własny domek i nawet urlop :lol:. Bardzo, bardzo się cieszę że Romeo się tak pięknie doczekał :multi:.