ogonek2 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Kaa jesli możesz to odpowiedz mi proszę czy Jesteś wolontariuszką? ( bo nie doczytałam ani nie domyśliłam w wątku) Jestem ciekawa bo mnie łapie za serce że Romek tak Cię pokochał :-) Quote
kaa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='ogonek2']Kaa jesli możesz to odpowiedz mi proszę czy Jesteś wolontariuszką? ( bo nie doczytałam ani nie domyśliłam w wątku) Jestem ciekawa bo mnie łapie za serce że Romek tak Cię pokochał :-)[/QUOTE] Nie wolontariuszką, jestem pielęgniarzem , od 12 lat . Quote
ogonek2 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A mam pytanie. Pewnie już miałyście ten pomysł, ale jakby tak zebrać deklarację i umieścić Romcia w hoteliku? Quote
kikou Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jest na ten temat informacja na pierwszej stronie..... ;) Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Romeo przyszła już wiosna, a Ty dalej w schronie, biedaczku... Quote
kaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A no biedaczek, :( trzeba by mu ogłoszenia odnowić. Quote
Monika z Katowic Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Może poprosimy kogoś o zrobienie banerka dla Romea? Quote
kaa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Może poprosimy kogoś o zrobienie banerka dla Romea? Romeo ma banerek, nawet nie jeden , przecież ja mam go ciągle w moim podpisie. Tylko muszę poprosić o ponowne podlinkowanie bo nie działa . Quote
Monika z Katowic Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Kaa! Ten w Twiom podpisie jest dosyć duży, a mnie już raz usunięto wszystkie banerki, bo były za szerokie. Jakby ktoś zrobił wąski i wyraźny (na przykład taki jak ma Martynka - zerknij niżej)... Quote
jusstyna85 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Na bazarku można kupić za 10 zł komplet ogłoszeń....może ktoś zasponsoruje mu? On już tak długo czeka... Quote
ogonek2 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ja mu zapłacę skoro to taka mała kwota ;-) proszę o konto na pw ( bo jeśli to trzeba kupić na bazarku to ja nie umiem ;-( Quote
kaa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='ogonek2']ja mu zapłacę skoro to taka mała kwota ;-) proszę o konto na pw ( bo jeśli to trzeba kupić na bazarku to ja nie umiem ;-([/QUOTE] Bardzo dziękuje w imieniu Romka , konto będzie podane na bazarku, Jusstyna możesz tam zgłosić Romka ? Zaraz wkleje ten wątek bazarkowy, wiem gdzie go szukać . A tu tekst dla Romka . Romeo to 12 letni mały psiak, skazany przez swoich właścicieli na 9 lat schroniska. Bardzo potrzebuje domu w jesieni życia i człowieka,dla którego był by tym jedynym i najważniejszym. Romeo jest łagodnym psem,odrobinę nieufnym przy pierwszym kontakcie, jest psem czystym,znającym zasady przebywania w domu..Jeśli możesz daj mu szansę i otwórz swe serce dla jego małego serduszka,Ty zyskasz przyjaciela a on cały świat. i,, Skarga" "Przez tyle lat ,świat oglądam zza krat, dlaczego? , przecież kiedyś miałem Pana kochanego, który mi powtarzał << Romeo- kochany Ty nigdy nikomu nie będziesz oddany>> Lat mineło 10 ,gdy tutaj trafiłem, Pan o mnie zapomniał, czy niegrzeczny byłem? Wciąż czekam na niego, mijają tygodnie, już mnie nie pamięta- tak mu jest wygodnie. Psi losie nieszczęsny, czy kiedyś się zmienisz i smutne me życie w szczęśliwe zamienisz? Serce mam w kawałkach z psich oczu łzy płyną, przecież ta bezdomność nie jest moją winą...." Quote
kaa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 To jeden bazarek ogłoszeniowy z banerkami, http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki a to drugi http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03 tyle że tylko do dziś Quote
Pianka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Jak ktoś też by chciał to można za sponsorować wyróżnione allegro, zwykłe ma cały czas. Quote
amensalizm Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 witam U Romea jestem po raz pierwszy i jestem przerażona. Czemu nikomu nie otworzyło się serduszko dla Romea? Tyle razy miał allegro odnawiane i w MP ogłoszenia, biedny Romeo :( Nie było odzewu? Straszne. Juz nie wiem co będzie dla niego ratunkiem. Tak czy inaczej pewnie jeszcze dziś będzie Romeowy banerek. Quote
Monika z Katowic Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ja widziałam Romea w realu. To piękny pies... Romeo! Dobrych (choć kolejnych) świąt w schronisku! Quote
kaa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='amensalizm']witam U Romea jestem po raz pierwszy i jestem przerażona. Czemu nikomu nie otworzyło się serduszko dla Romea? Tyle razy miał allegro odnawiane i w MP ogłoszenia, biedny Romeo :( Nie było odzewu? Straszne. Juz nie wiem co będzie dla niego ratunkiem. Tak czy inaczej pewnie jeszcze dziś będzie Romeowy banerek.[/QUOTE] Serdecznie Cię witamy na wątku Romcia :) Quote
ogonek2 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a ja bym chciała zobaczyć tzn.poznać Romka w realu i Ciebie kaa. Może się uda jak będę na Śląsku...tzn. tfu,tfu ...żebym Romcia już nie miała okazji ;-) p.s. zuza911 odpisała że ma już listę zamkniętą, a Amensalizm jak wyżej :-) więc fajnie, bo będą ogłoszenia . Romciu kochany, życzę ci dobrych Świąt i miłej niespodzianki po Świętach. Quote
kaa Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dziś spędzaliśmy świięta w schronisku razem z Romciem , Romcio był zadowolony wygrzewał się na słoneczku, posprawdzał co koty w kociarni za lepsze jedzenie dostały, trochę im pomógł opróżnić miski. ;) Potem znalazł dużą kość z mięsem i nie rozstawał się z nią na krok. Sam nie wiedział czy lepiej dotrzymywać mi towarzystwa, czy pilnować ,,zdobyczy,, Więc usiłował chodzić za mną z kością , ale była naprawde duża, więc w końcu lojalnośc wobec mnie zwyciężyła. :) Quote
kaa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Gonia13']Kaa trzeba było mu tą kość nosić :D[/QUOTE] No że mi to do głowy nie przyszło żeby po całym schronisku z kością paradować :) . Alergia Romka jak na razie łaskawie go omija , nie ma zmian na skórze na szczęście :) . Quote
Recommended Posts