Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

go-ja napisał(a):
Z jakiego miasta jest Romeo? Może hotelik...? Jak jeszcze można mu pomóc? Trzymaj się ślicznoto!!! :)

Romea nie ma co uszczęśliwiać hotelem, on potrzebuje stałego domu, ma problem z adaptacją do nowych warunków dlatego jedyną pomocą dla niego jest znalezienie stałego domu . Wiem że to łatwo się pisze, ale realnie jest bardzo trudne. Czy ogłoszenia Romka już są aktywne?

Posted

Gonia13 napisał(a):
.... i nic :(

Tak ok. lutego- marca dzwoniła do mnie dziewczyna z Katowic, opowiedziałam jej o Romku i zaprosiłam żeby przyjechała go poznać. Niestety.... więcej się nie odezwała i nie przyjechała.

Posted

Wczoraj byłam u Romka , niestety jest tyle nowych psów w dość poważnym stanie, że na zabawy i za wiele pieszczot po prostu brakuje czasu:(

Posted

pomóżcie mi skopiować banerek. Robię tak: najeżdzam myszką na banerek klikam prawym daję kopiuj obrazek ( mogę też kopiuj adres obrazka ) potem wchodzę w ustawienia - edytuj sygnaturę - wklej - zapisz sygnaturę i...... jest banerek z Romciem ale jak najeżdzam myszką to nie ma "łapki" i nie można wejść w jego wątek - co ja źle robie ???

Posted

Ogonek! Ty nie masz banerka :)

Zrób więc tak:
Normalnie skopiuj banerek (myszką).
Potem kilknij :"Ustawienia" (na samej górze).
Potem kilknij po lewej stronie: "Edytuj sygnaturę".
Przechodzimy na prawo - wklej banerek pod napisem "Edytuj sygnaturę" (tym na niebieskim tle).
Potem niżej jest "Zapisz sygnatyrę" (kilnij).
I już gotowe :)

Posted

kaa napisał(a):
Wczoraj byłam u Romka , niestety jest tyle nowych psów w dość poważnym stanie, że na zabawy i za wiele pieszczot po prostu brakuje czasu:(

To takie dołujące :( Co te psiaki muszą czuć? z dnia na dzień lądują na bruku, w lasach... Zgroza - wstyd mi za ludzi...
:(

Posted

Gonia13 napisał(a):
To takie dołujące :( Co te psiaki muszą czuć? z dnia na dzień lądują na bruku, w lasach... Zgroza - wstyd mi za ludzi...
:(

Niestety szara polska rzeczywistość. :(