kaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amensalizm']Nowy banerek dla Romea [/QUOTE] Bardzo dziękujemy :) Quote
Monika z Katowic Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 A ja mówię: "dzień dobry, Romeo" :) Quote
go-ja Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Z jakiego miasta jest Romeo? Może hotelik...? Jak jeszcze można mu pomóc? Trzymaj się ślicznoto!!! :) Quote
Monika z Katowic Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Romeo jest w schronisku w Rudzie Ślaskiej. Dzisiaj taki smutny dzień dla Polski... Quote
kaa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 go-ja napisał(a):Z jakiego miasta jest Romeo? Może hotelik...? Jak jeszcze można mu pomóc? Trzymaj się ślicznoto!!! :) Romea nie ma co uszczęśliwiać hotelem, on potrzebuje stałego domu, ma problem z adaptacją do nowych warunków dlatego jedyną pomocą dla niego jest znalezienie stałego domu . Wiem że to łatwo się pisze, ale realnie jest bardzo trudne. Czy ogłoszenia Romka już są aktywne? Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Masz rację kaa - widziałam Romea w realu. Stały domek to jest jedyne wyjście. Quote
kmurdz Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ale bieduniek. taka ma mordke sliczna i smutna.. Oby sie udalo cos znalezc Quote
kaa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Gonia13 napisał(a):.... i nic :( Tak ok. lutego- marca dzwoniła do mnie dziewczyna z Katowic, opowiedziałam jej o Romku i zaprosiłam żeby przyjechała go poznać. Niestety.... więcej się nie odezwała i nie przyjechała. Quote
Monika z Katowic Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Więc to był "słomiany zapał"... :( Romka ktoś musi pokochać absolutnie i całkowicie! Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dobrego dnia Romeo! Może kaa dzisiaj Cię odwiedzi i będziesz choć trochę szczęśliwy... Quote
kaa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wczoraj byłam u Romka , niestety jest tyle nowych psów w dość poważnym stanie, że na zabawy i za wiele pieszczot po prostu brakuje czasu:( Quote
ogonek2 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 pomóżcie mi skopiować banerek. Robię tak: najeżdzam myszką na banerek klikam prawym daję kopiuj obrazek ( mogę też kopiuj adres obrazka ) potem wchodzę w ustawienia - edytuj sygnaturę - wklej - zapisz sygnaturę i...... jest banerek z Romciem ale jak najeżdzam myszką to nie ma "łapki" i nie można wejść w jego wątek - co ja źle robie ??? Quote
Monika z Katowic Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ogonek! Ty nie masz banerka :) Zrób więc tak: Normalnie skopiuj banerek (myszką). Potem kilknij :"Ustawienia" (na samej górze). Potem kilknij po lewej stronie: "Edytuj sygnaturę". Przechodzimy na prawo - wklej banerek pod napisem "Edytuj sygnaturę" (tym na niebieskim tle). Potem niżej jest "Zapisz sygnatyrę" (kilnij). I już gotowe :) Quote
maarit Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 kaa napisał(a):Wczoraj byłam u Romka , niestety jest tyle nowych psów w dość poważnym stanie, że na zabawy i za wiele pieszczot po prostu brakuje czasu:( To takie dołujące :( Co te psiaki muszą czuć? z dnia na dzień lądują na bruku, w lasach... Zgroza - wstyd mi za ludzi... :( Quote
kaa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Gonia13 napisał(a):To takie dołujące :( Co te psiaki muszą czuć? z dnia na dzień lądują na bruku, w lasach... Zgroza - wstyd mi za ludzi... :( Niestety szara polska rzeczywistość. :( Quote
Recommended Posts