Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że Was przetyrzymałam , w niepewności. Romek miał badania wczoraj, dopiero późnym wieczorem dzwoniła Pani Ania . Wyniki wyszły minimalnie lepsze. Romek dostaje żelazo w zastrzykach. I od dziś bądź jutra przechodzi na leczenie w tabletkach. Co do samopoczucia psiaka jest zdecydowanie lepsze. Ma apetyt, spaceruje chętnie na dworze , jest aktywny , czasem zaszczeka , więc widać że ma apetyt na życie . Pani Ania będzie rozmawiać osobiście z doktorem w piątek i myślę że będzie wiadomo , jak będzie dalej ustawione leczenie , kiedy i jak często będzie kontrolne badanie itp.

Posted

kaa napisał(a):
Przepraszam że Was przetyrzymałam , w niepewności. Romek miał badania wczoraj, dopiero późnym wieczorem dzwoniła Pani Ania . Wyniki wyszły minimalnie lepsze. Romek dostaje żelazo w zastrzykach. I od dziś bądź jutra przechodzi na leczenie w tabletkach. Co do samopoczucia psiaka jest zdecydowanie lepsze. Ma apetyt, spaceruje chętnie na dworze , jest aktywny , czasem zaszczeka , więc widać że ma apetyt na życie . Pani Ania będzie rozmawiać osobiście z doktorem w piątek i myślę że będzie wiadomo , jak będzie dalej ustawione leczenie , kiedy i jak często będzie kontrolne badanie itp.

Dziękuję Kaa :)

Posted

[quote name='ogonek2']co u Romcia? co u Romcia? :sadCyber: :stormy-sad:[/QUOTE]

Romek na razie jest pełen energii , lekarz jest dobrej myśli , ale teraz wciąż działa transfuzja krwi , wszystko zależy od tego czy jego szpik zacznie sam produkować własne krwinki. Przetoczone krwinki żyją ok. 2-3 tygodni po tym czasie będzie wiadomo czy szpik podjął pracę . Za tydzień Romek będzie miał powtórzone badania , żeby zobaczyć czy jest jakaś poprawa czy wyniki stoją w miejscu, ale dopiero za 2 tygodnie będzie wszystko wiadomo, jak przetoczone krwinki zaczną umierać .

Posted

Mam wielką nadzieję,że szpik Romcia zacznie produkować krwinki i chłopak jeszcze długo będzie cieszyć się radością życia razem ze swoją oddaną Pańcią.Pozdrawiam serdecznie,pogłaskania dla chłopaka!

• 3 weeks later...
Posted

Jest już 4 tygodnie po przetoczeniu krwi i wszystko jest ok. , ale to staruszek wiec nawrót może być nagły i niespodziewany i w każdej chwili w sumie , a może też go wogóle nie być . Na razie nie ma się o co martwić . Co dalej życie pokaże.

tyle wiem od kaa

Posted

Mani2000 napisał(a):
Jest już 4 tygodnie po przetoczeniu krwi i wszystko jest ok. , ale to staruszek wiec nawrót może być nagły i niespodziewany i w każdej chwili w sumie , a może też go wogóle nie być . Na razie nie ma się o co martwić . Co dalej życie pokaże.

tyle wiem od kaa

Dzięki Mani , właśnie tak wygląda sprawa ze zdrowiem Romcia , aktualnie jest wszystko w najlepszym porządku.

• 1 month later...
Posted

U Romcia wszystko w porządku, jak tylko się coś dzieje Pani Ania do mnie dzwoni. Tak się właśnie zastanawiam czy się kiedyś do Romcia w gości nie wybrać , tak dawno go nie widziałam. Na razie mały jest przeziębiony , jak się wykuruje to myślę że się wybierzemy w odwiedziny ;)