andzia69 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kolejny bullowaty w wielkiej potrzebie...z tego samego schronu co Szakal.Jest ciut grubszy...za to wygląda , ech:-(:-(:-( nie wiem...pies siedzi sam w boksie...jak myślicie skąd te rany???? POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!! Pies trafi na dniach do kliniki, potem do płatnego domu tymczasowego - a to niestety kosztuje....Pies ma podejrzenia grzybicy....nie każda klinika chce go w takim stanie przyjać.(: POMÓZCIE DOBRZY LUDZIE!!!! Bardzo prosimy o wpłaty koniecznie z dopiskiem - OGRYZEK: AST - Fundacja na Rzecz Zwierzat Niechcianych nr. konta: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 Na razie ze stałych deklaracji wpłat mamy: Smile of Red Witch - ok. 100 zł:loveu: Fioneczka - 100 zł:loveu: Agnieszka 23 - 300 zł:loveu: Kasia NDM - 200-300 zł:loveu: Andzia69 - 100 zł do tej pory wpłaciły: fioneczka - 100 zł:loveu: poker - 50 zł:loveu: synico - 50 zł:loveu: marta23 - 30 zł:loveu: agnieszka 23 - 500 zł:loveu: Pani z NK - 1000 zł!:loveu: http://img530.imageshack.us/img530/5618/dsc03621gc4.jpg http://img136.imageshack.us/img136/5713/dsc03620ej2.jpg http://img225.imageshack.us/img225/5268/dsc03619kx9.jpg http://img88.imageshack.us/img88/2253/dsc03616xq2.jpg a jeszcze parę dni temu wyglądał "tylko" tak (zwróćcie uwagę na jego pysk:-() Interesuje nas szczególnie - dlaczego w najgorszym stanie są bullowate , dlaczego właśnie one potrafią w 3 tygodnie przeistoczyć się w szkielety z niezidentyfikowanymi obrażeniami na całym ciele... Ktoś tam chyba naprawdę nie lubi tych psów. Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 te oczy chciałyby powiedzieć..."panie, dlaczego mi to robisz":placz::placz::placz: Quote
agusiazet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ludzie, czy takiemu schronisku nie trzeba zrobić koło tyłka??? Taki piękny pies i zamęczą na śmierć:(:(:( Powtarzam tylko plotkę, którą kiedyś od kogoś usłyszałam, że niektóre schroniska wypożyczają psy do walk i to, co pisze Andzia mogłoby być potwierdzeniem! Quote
magdawi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Na wątku Szakala kilka osób zdziwiły obrażenia psiaka i wynikła z tego dziwna dyskusja... a jednak ..... Jaki on jest przestraszony ....:-( Czy te dziury na głowie nie są od papierosa? Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 magdawi napisał(a):..:-( Czy te dziury na głowie nie są od papierosa? no właśnie....takie mamy podejrzenia:placz: Quote
magdawi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 andzia czy jest szansa na wyciągnięcie go z tego piekła? , na wątku Szakala określiłam ten schron jako obóz zagłady - podtrzymuję. W normalnym schronie nie dzieją się takie rzeczy albo i gorsze:-(:-(:-( Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 magdawi napisał(a):andzia czy jest szansa na wyciągnięcie go z tego piekła? , na wątku Szakala określiłam ten schron jako obóz zagłady - podtrzymuję. W normalnym schronie nie dzieją się takie rzeczy albo i gorsze:-(:-(:-( nie ma za co:placz::placz::placz: gdyby ktoś dałby mu choć kawałek budy, cokolwiek... Quote
Rinuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A czy to nie jest pogryzienie? Boshe Andzia nie możecie tam czegoś wskórać ?:-( Quote
fioneczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :-( nie umiem nic powiedzieć :-( no szlag mnie trafi i serce pęknie dlaczego tak jest, dlaczego :-( Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 po raz kolejny dzisiaj brakło mi słów... :-( Quote
Julie Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jak macie możliwość to wyciągnijcie go, kase się uzbiera Quote
JustynaM. Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ojejku:placz::placz::placz::placz::placz: może udało by sie zebrac na tymczas dla niego,nie wiem cioteczki bo ja jestem na dogo od niedawna ,a wy macie wieksze doswiadczenie Quote
Poker Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wyciągajcie go,koszmar, :placz: dołożę się kto go tak urządził :mad:,bo chyba nie psy tylko robota ręki ludzkiej bestii :angryy: Quote
agnieszka32 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='JustynaM.']ojejku:placz::placz::placz::placz::placz: może udało by sie zebrac na tymczas dla niego,nie wiem cioteczki bo ja jestem na dogo od niedawna ,a wy macie wieksze doswiadczenie Kochani, ja nie mam żadnego doświadczenia, ale nie mogę na to patrzeć. Boże, jak tak można?????!!!! Mogę za to wpłacić trochę grosza, jakieś 200 zł – 300 zł, jeszcze dzisiaj, tylko proszę podajcie numer konta – czy też na AST, czy na jakieś inne? Chociaż tyle mogę zrobić ... byleby go stamtąd jak najszybciej zabrać. Nie zasnę już dzisiaj chyba ... o matko ....:-( Quote
lolka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 o losie!!!!!:angryy: a o jakim schronisku mowa?....tam wszyscy tacy, czy tylko jeden psychol? u nas tez był taki pracownik z podobnymi tendencjami i po naszych wiecznych skargach stracił prace......no ale nasz kierownik to człowiek Quote
magdawi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pies jest w schronie w Białymstoku... parę dni temu dziewczyny wyciągnęły stamtąd też bullowatego psiaka z jeszcze innymi obrażeniami :-(:-((wątek tamtego psiaka w moim podpisie) Quote
kikou Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 chyba u Pati w hoteliku byłoby jeszcze jakieś miejsce..... Quote
Yana Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 a nie można tego gdzieś zgłosić ? do kierownictwa schroniska ? Quote
basia0607 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Zarejestrowany: Apr 2006 Miasto: Elbląg Postów: 10008 Widzieliście? Oglądajcie całe- w środku jest urywek o Elblągu. http://ww6.tvp.pl/7244,20081006804576.strona Psa wyciagajcie za wszelką siłe. Dziejszy program o naszym schronisku . kto wrażliwy niech nie ogląda przed nocą. władze wszytkich utwierdzaja w przekonaniu , że wszystko jest super !!!! Za pól roku 60 zagryzionych psow ! Quote
Julie Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja nie oglądam. Ale pomyślcie o tym psiaku trzeba mu pomóc. Quote
basia0607 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dajcie znać Lamii . Ona jest od bulli. Wiem , że ma jeszcze asty pokrzyczkowe, ale kto wie ? Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 słuchajcie...jak tylko będą deklaracje co do wpłat to na pewno dziewczyny nie będą siedziały z założonymi rękami:-( gdyby nie one nigdy w zyciu swiat nie dowiedziałby się o tych psach....one wydreptały tam scieżkę...jesli zrobi się afera wrota schronu zostaną zamknięte...a za nimi zostanie ten pies i parę innych bullowatych, które do niego trafiło....tam wyraxnie ktos nie cierpi tych psów...moze podnosi swoje ego poprzez katowanie tych psów...nie wiemy:-(:-( Musimy mieć wsparcie...mało kto chce pomagac tym psom - ale czy one nie zasługuja na życie???? czy zasługują tylko na niechęć, katowanie???? Jeśli ktoś będzie chciał pomóc to konto - fundacji AST ...nie pisałam jeszcze - psiak odgryzł sobie kawałek ogona...ze stresu, strachu...nie wiem:-( Quote
Recommended Posts