emilia2280 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Lo matko ,to tragos. Nikt nie przygarnie 6 sierot razem, ja przynajmniej nie znam takich :shake: Quote
Shiva Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Renata5 napisał(a):A to dlaczego?:hmmmm: Witam, Przepraszam za brak odpowiedzi - wyjechana byłam. Renata, to taki zart był, że niby Twój Syn zrobił Ci zdjęcie podczas snu, więc może mu przyjść do głowy, aby pstryknąć i w WC. Ja - na przykład - nigdy nie zamykam drzwi od łazienki na klucz, więc ze mną nie byłoby kłopotu, otworzyć drzwi i pstryk - już fotka jest. Ale to chyba mało śmieszne było - więc nie zrozumiałaś. Sorki:oops: Wracając do naszych dziewczyn, to ja nie wiem, ale ciągle widzę tę Felcię z kołami do góry. I tu i na wątku Prysiowym. Tam podrywa Prysia na znany trick "Cała jestem Twoja" - spryciara... Quote
Lionees Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Perła ganiała po chałupie i oto efekt-jęzor do pasa:evil_lol: A to jak zwykle skromniutka Tosia:loveu: Zdjęcia trochę rozmazane,ale dziewczyny to torpedy-ciągle w ruchu;) Quote
Lionees Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Przed chwilką wróciłyśmy z dworu i mamy sesje zdjęciową:p Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Coraz piękniejsze :loveu: słodziaki :cool3: Quote
emilia2280 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 I jakie grube sié robiá :cool3: Renatko wielkie podziékowania za nie ode mnie i nie tylko :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Uwielbiam takie zdjęcia: http://img357.imageshack.us/img357/3656/zdjcie0630rv2.jpg Quote
Lionees Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dzisiejsze zdjątka:loveu: A kura przygląda się Feli:crazyeye: Quote
togaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Renatko! Jak Ty to wszystko sobie poukładałaś..??? Unormowało sie trochę....? No i co dalej...? Quote
Lionees Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jak sobie poukładałam?Sama nie wiem,po prostu kocham psy!Wszystko w domu kręci się wokół nich.Moje dwa psy i gapa są u mnie na górze,a dziewczyny u teściów na dole.Wszyscy (oprócz gapy:p)spotykają się tylko na dworzu,bo całej piątki w jednym pomieszczeniu sobie nie wyobrażam:diabloti:.Wystarczy mi widok całej piątki na dworzu:cooldevi:. A co dalej?W listopadzie dziewczynki będą miały sterylki,potem musi się wszystko pięknie pogoić i zaczynamy szukać wspaniałych domków!Mam nadzieję,że szybko znajdziemy,bo im dłużej są u nas,tym ciężej będzie mi się z nimi rozstać.No ale chyba każdy dt tak ma:razz: Quote
emilia2280 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Który to kawaler jest nowá milosciá Felki? :razz: A gapa moze tez kiedys doczeka sié spaceru z piátká wspanialych :diabloti: Quote
Lionees Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Felka kocha i Prysia i Rambusia,także cężko stwierdzić,który jest jej "chłopakiem":evil_lol:.A gdybym wzięła gapę na spacerek,to na bank bym bez gapy wróciła.Zaraz stado kotecków nie wiadomo skąd by się zleciało,ale wiadomo,czym by się to dla gapy skończyło:shake: A teraz dzisiejsze fotki A to rutynowe zdjęcie-codzienność Feli Zabawa z Perełką Quote
Lionees Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Zabawy ciąg dalszy:razz: Perła gania jak szalona,aż jej się ogon prostuje w biegu:diabloti: A tu dziewczyny razem,coś ciekawego w trawie wywąchały,albo słuchają co w trawie piszczy:cool: Quote
luka1 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No i kurki juz nie widać :-(, a brzuszki czego takie duże? Gdzie jest kurka? Quote
Lionees Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dziewczyny są debeściary,żadna kurek nie ruszy:grins:.Kurki tak zapobiegawczo spitalają na drugą cześć działki,jak widzą,że banda leci się wybiegać:p. Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Renata5 napisał(a):.Kurki tak zapobiegawczo spitalają na drugą cześć działki,jak widzą,że banda leci się wybiegać:p. Mądre kurki :cool3: Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Słodka,nieśmiała,kochana Tosia:loveu: No i się porobiło! Fela ma dwóch adoratorów,tylko którego wybrać:hmmmm:? A może niech obydwaj zostaną,od przybytku głowa nie boli:diabloti: Jakieś małe mi to zdjęcie wyszło,ale i tak wiadomo o co chodzi:p Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Renata5 napisał(a): Jakieś małe mi to zdjęcie wyszło,ale i tak wiadomo o co chodzi:p Wiadomo...wiadomo :cool3: i jednak blondynki górą :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Tosia na tej fotce nadaje sié do ogloszen! Piéknie wyszla z tá bródká :evil_lol: Kobieta z brodá :diabloti: Quote
Lionees Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No to czas na dzisiejsze fotki:loveu: Jestem piękna Fela,szukam przyjaciela;) A to mój piękny uśmiech:loveu: Quote
Lionees Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A tu jak zwykle szalona Perełka:loveu: I szalone zabawy dziewczyn:loveu: Od tyłu też jesteśmy piękne:razz: Quote
Recommended Posts