Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
A to dlaczego?:hmmmm:

Witam,
Przepraszam za brak odpowiedzi - wyjechana byłam.
Renata, to taki zart był, że niby Twój Syn zrobił Ci zdjęcie podczas snu, więc może mu przyjść do głowy, aby pstryknąć i w WC. Ja - na przykład - nigdy nie zamykam drzwi od łazienki na klucz, więc ze mną nie byłoby kłopotu, otworzyć drzwi i pstryk - już fotka jest.
Ale to chyba mało śmieszne było - więc nie zrozumiałaś. Sorki:oops:

Wracając do naszych dziewczyn, to ja nie wiem, ale ciągle widzę tę Felcię z kołami do góry. I tu i na wątku Prysiowym. Tam podrywa Prysia na znany trick "Cała jestem Twoja" - spryciara...

Posted

Perła ganiała po chałupie i oto efekt-jęzor do pasa:evil_lol:

A to jak zwykle skromniutka Tosia:loveu:

Zdjęcia trochę rozmazane,ale dziewczyny to torpedy-ciągle w ruchu;)

Posted

Jak sobie poukładałam?Sama nie wiem,po prostu kocham psy!Wszystko w domu kręci się wokół nich.Moje dwa psy i gapa są u mnie na górze,a dziewczyny u teściów na dole.Wszyscy (oprócz gapy:p)spotykają się tylko na dworzu,bo całej piątki w jednym pomieszczeniu sobie nie wyobrażam:diabloti:.Wystarczy mi widok całej piątki na dworzu:cooldevi:.
A co dalej?W listopadzie dziewczynki będą miały sterylki,potem musi się wszystko pięknie pogoić i zaczynamy szukać wspaniałych domków!Mam nadzieję,że szybko znajdziemy,bo im dłużej są u nas,tym ciężej będzie mi się z nimi rozstać.No ale chyba każdy dt tak ma:razz:

Posted

Felka kocha i Prysia i Rambusia,także cężko stwierdzić,który jest jej "chłopakiem":evil_lol:.A gdybym wzięła gapę na spacerek,to na bank bym bez gapy wróciła.Zaraz stado kotecków nie wiadomo skąd by się zleciało,ale wiadomo,czym by się to dla gapy skończyło:shake:
A teraz dzisiejsze fotki

A to rutynowe zdjęcie-codzienność Feli

Zabawa z Perełką

Posted

Zabawy ciąg dalszy:razz:

Perła gania jak szalona,aż jej się ogon prostuje w biegu:diabloti:

A tu dziewczyny razem,coś ciekawego w trawie wywąchały,albo słuchają co w trawie piszczy:cool:

Posted

Renata5 napisał(a):
.Kurki tak zapobiegawczo spitalają na drugą cześć działki,jak widzą,że banda leci się wybiegać:p.

Mądre kurki :cool3:

Posted

Słodka,nieśmiała,kochana Tosia:loveu:

No i się porobiło! Fela ma dwóch adoratorów,tylko którego wybrać:hmmmm:? A może niech obydwaj zostaną,od przybytku głowa nie boli:diabloti:

Jakieś małe mi to zdjęcie wyszło,ale i tak wiadomo o co chodzi:p

Posted

Renata5 napisał(a):

Jakieś małe mi to zdjęcie wyszło,ale i tak wiadomo o co chodzi:p

Wiadomo...wiadomo :cool3: i jednak blondynki górą :evil_lol: