Lionees Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Zdjęcia piękne:loveu:,tylko Felcia coś taka smutna...:shake: Quote
ARKA Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Renata5']Zdjęcia piękne:loveu:,tylko Felcia coś taka smutna...:shake: :razz: a nie mowilam ze zdjecia do powtorki:evil_lol:;) Fela wyglada dostojnie jak na labka przystalo;) Felcia to jest Felcia w typie labka, moja Fela zawsze tez smutno wyglada a doopskiem kreci i ogonem wali. :shake:No smutas to jest Tosia a Perla to gwiazda pussydog :multi: Trzeba bylo dziewczyny troche pod paszkami podrapac aby sie smialy!:evil_lol: Quote
Lionees Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Normalnie jakbym nie widziała jak Michał robi te zdjęcia i ktos by mi je potem pokazał,to w życiu nie powiedziałabym,że ten biszkopcik na fotce,to moja Fela.Ona ma zawsze pychol roześmiany,a tu taka poważna.A i Tosia na tym ostatnim zdjęciu,jakaś taka mizerna jest...A to przecież kawał baby! No naprawdę zdjęcia do poprawki,dziewczyny są źle uchwycone:mad::eviltong: Luka1 zmawiaj Michała na następną sesję:razz: A Perełka cudna,szczególnie ten uśmiech na drugim zdjęciu:loveu: Quote
luka1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no ta - smutasy. Psiska porozwalane leżały na fotelach i kanapach a tu je na deszcz wyciagają i jeszcze chcą by się uśmiechać. Quote
ARKA Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Renata5']No naprawdę zdjęcia do poprawki,dziewczyny są źle uchwycone:mad::eviltong: Luka1 zmawiaj Michała na następną sesję:razz: ;) :loveu:To my tez chcemy widziec Michala, tfuuu, dziewczynki jak pozują do zdjec;):evil_lol: A Perełka cudna,szczególnie ten uśmiech na drugim zdjęciu:loveu: No Perła przeskoczyla samą siebie, gwiazda nad gwiazdami, taki talent nie moze sie zmarnowac. Moze do jakiej reklamy ją dac??!!:multi: Quote
ARKA Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 :loveu:Noo piekna przytulanka, az sie łza w oku kreci. Quote
ARKA Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 :shake: nikt do dziewczynek ne zaglada:-( Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tyle psiej bidy...:shake: Jak wychodzę z dziewczynami około 22 na nocne sikanie,to jak ktoś przechodzi ulicą,to Tosia zmiata do domu ze strachu,Fela oczywiście przeszcześliwa i wsadza nos przez bramę do pogłaskania,a Perła obszczekuje każdego po kolei.To się nazywa pies OBRONNO-STRÓZUJACY!(tylko wielkość nie taka:evil_lol:)No ale w małym ciele-WIELKI DUCH!!!:razz: Dzisiaj porobię zdjęcia własnej produkcji to wstawię;) Quote
ARKA Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Renata5 napisał(a):Tyle psiej bidy...:shake: Jak wychodzę z dziewczynami około 22 na nocne sikanie,to jak ktoś przechodzi ulicą,to Tosia zmiata do domu ze strachu,Fela oczywiście przeszcześliwa i wsadza nos przez bramę do pogłaskania,a Perła obszczekuje każdego po kolei.To się nazywa pies OBRONNO-STRÓZUJACY!(tylko wielkość nie taka:evil_lol:)No ale w małym ciele-WIELKI DUCH!!!:razz: Dzisiaj porobię zdjęcia własnej produkcji to wstawię;) U mnie jest tak, ze Kajtek(skierniewicki) stroz wieeeeelki, ujada za 10 psow jak ktos przechodzi. Fils ten co to niby przywodca stada nie moze inaczej przeciez, wiec mu wtoruje odniechcenia a Fela...gapa..stoi..na rozkraczonych nogach i sie przyglada i nie wie totalnie o co wlasciwie chlopakom chodzi...zalizalaby kazdego czlowieka na smierc:evil_lol: Perelka to jak moja Perelka sw. pamieci dokladnie wlasnie taka jak opisujesz i z wygladu tez. Ona w obronie jakby podskoczyla, uwiesila sie na szyi to tak by zostala...zawsze mowilam ze to wersja mini roottffailera.:diabloti: Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No ale za siatką jest suka ONka,wypuszczana na noc na posesję,no to nie daj boże jakby się wszystkie spotkały:crazyeye:.Pióra by poleciały po całej wsi.A najpierwsza z zębami to leci...Tosia.Taka odważna jest skubana przez siatkę:diabloti: Quote
ARKA Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Renata5']No ale za siatką jest suka ONka,wypuszczana na noc na posesję,no to nie daj boże jakby się wszystkie spotkały:crazyeye:.Pióra by poleciały po całej wsi.A najpierwsza z zębami to leci...Tosia.Taka odważna jest skubana przez siatkę:diabloti: CO??:crazyeye: Toskienka??? Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='ARKA']CO??:crazyeye: Toskienka??? Ano Tosieńka...Też postawiłam oczy w słup:crazyeye:,jak ją zobaczyłam w akcji.A jaki ma piękny szczek!Taki gruby,donośny!(w domu nigdy się nie odezwała).Ale ze wszystkimi psiakami u nas żyje w zgodzie,tylko jej sąsiadka zza siatki coś nie przypasowała...:shake::razz: Dzisiejsze foty-no,to są prawdziwe oblicza moich dziewczyn,a nie takie smutasy na "adpocyjnych" zdjęciach:evil_lol: Spójrzcie jakie piękne zdjęcie...Fela spłynęła z niebios...(na plecy:evil_lol:) A tu Perełka również w poświacie niebiańskiej...(diabeł mały:diabloti:)Wygląda jakby ją te "promienie niebiańskie" parzyły w doopkę:evil_lol: Jak zwykle głupoty Feli i Perełki Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A tu dziewczyny mnie gonią.Perełka jest szybka no i ...się ucięła:roll: A w słońcu to i moje zdjęcia są piękne...:eviltong: Fela goni Perłę,a mój cień robi fotkę:evil_lol: Quote
osho Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a ja dziękuję za fotki, które już są gotowe do wrzucenia i jak tylko mój laptop postanowi się połączyć z netem znajdą się na stronie,,, one chyba były zestresowane tą sesją ostro bo są poważne jak nigdy, nowa sytuacja... Quote
emilia2280 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Niebianskie fotki Perelki w sloncu wygládajá jakby já jakas niewidzialna réka ciágnéla za dupké w góré :lol: Quote
ARKA Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 emilia2280 napisał(a):Niebianskie fotki Perelki w sloncu wygládajá jakby já jakas niewidzialna réka ciágnéla za dupké w góré :lol: No wiesz co tak upraszczasz!!:crazyeye: A kto Ci wskoczyl na rece?? Nad naszymi aniolami dobry duch czuwa i Renatke nam zeslal,nagle:loveu: Pamietasz? Miala byc jedna sunia a my jechalysmy z trzema:evil_lol::roll: Balysmy sie jak diabli czy Renata przezyje ten szok....... ze sie nagle rozmnozyly, w drodze, i co ona na to:oops::roll::evil_lol:. Wierze w dobre zbiegi okolicznosci, poswiaty itd, dobrych ludzi spotkanych na naszej drodze pomocy zwierzetom, tak ma byc i basta!:loveu: Quote
ARKA Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ;) dziewczynki oglaszają sie juz na naszej stronie.. Quote
ARKA Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Czy juz są chetni na adopcje?? Nie widac.. Quote
Isadora7 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ARKA napisał(a):Czy juz są chetni na adopcje?? Nie widac.. No to szukamy i czekamy Quote
luka1 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ciekawa jestem gdzie wy znajdziecie dla nich domy lepsze od aktualnego DT :evil_lol:. Dziewczyny na fotelach, kanapach, prztulane, całowane - oj trudno będzie :lol: Quote
ARKA Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 :roll: własnie, to bedzie trudna sprawa.;) Quote
Lionees Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Perełka w sobotę idzie na sterylkę,ona nie wie co ją czeka ,a ja już się boję.Ona będzie po tym taka biedna:placz: Tydzień po Perełce idzie Tosieńka...:placz: Quote
ARKA Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Renata5 napisał(a):Perełka w sobotę idzie na sterylkę,ona nie wie co ją czeka ,a ja już się boję.Ona będzie po tym taka biedna:placz: Tydzień po Perełce idzie Tosieńka...:placz: Nic sie nie martw, mysl pozytywnie. P.Mariusz robi dobrze sterylki, niewielu wetow tak robi, male ciecie. Bedzie tylko biedna po narkozie a potem,ze dwa dni, bedziesz musiala ja stopowac aby nie skakala, szala. Moja kotke Fione p.Mariusz kastrowal i juz wieczorem zachcialo jej sie skokow:crazyeye: W rajstope ja wlozylam, czyli ala kubrak(dziury na lapy) aby ograniczyc jej poruszanie.;) Quote
Lionees Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Zmiana terminu sterylki Perełki---JUTRO na godz.16 Ło matko:placz: Ale jestem panikara:shake: Jutro jak będzie po,to się odezwę Quote
Recommended Posts