Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Zdjęcia piękne:loveu:,tylko Felcia coś taka smutna...:shake:
:razz: a nie mowilam ze zdjecia do powtorki:evil_lol:;) Fela wyglada dostojnie jak na labka przystalo;)
Felcia to jest Felcia w typie labka, moja Fela zawsze tez smutno wyglada a doopskiem kreci i ogonem wali.

:shake:No smutas to jest Tosia a Perla to gwiazda pussydog :multi:
Trzeba bylo dziewczyny troche pod paszkami podrapac aby sie smialy!:evil_lol:

Posted

Normalnie jakbym nie widziała jak Michał robi te zdjęcia i ktos by mi je potem pokazał,to w życiu nie powiedziałabym,że ten biszkopcik na fotce,to moja Fela.Ona ma zawsze pychol roześmiany,a tu taka poważna.A i Tosia na tym ostatnim zdjęciu,jakaś taka mizerna jest...A to przecież kawał baby!
No naprawdę zdjęcia do poprawki,dziewczyny są źle uchwycone:mad::eviltong:
Luka1 zmawiaj Michała na następną sesję:razz:
A Perełka cudna,szczególnie ten uśmiech na drugim zdjęciu:loveu:

Posted

[quote name='Renata5']No naprawdę zdjęcia do poprawki,dziewczyny są źle uchwycone:mad::eviltong:
Luka1 zmawiaj Michała na następną sesję:razz:

;) :loveu:To my tez chcemy widziec Michala, tfuuu, dziewczynki jak pozują do zdjec;):evil_lol:

A Perełka cudna,szczególnie ten uśmiech na drugim zdjęciu:loveu:

No Perła przeskoczyla samą siebie, gwiazda nad gwiazdami, taki talent nie moze sie zmarnowac. Moze do jakiej reklamy ją dac??!!:multi:

Posted

Tyle psiej bidy...:shake:
Jak wychodzę z dziewczynami około 22 na nocne sikanie,to jak ktoś przechodzi ulicą,to Tosia zmiata do domu ze strachu,Fela oczywiście przeszcześliwa i wsadza nos przez bramę do pogłaskania,a Perła obszczekuje każdego po kolei.To się nazywa pies OBRONNO-STRÓZUJACY!(tylko wielkość nie taka:evil_lol:)No ale w małym ciele-WIELKI DUCH!!!:razz:
Dzisiaj porobię zdjęcia własnej produkcji to wstawię;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Tyle psiej bidy...:shake:
Jak wychodzę z dziewczynami około 22 na nocne sikanie,to jak ktoś przechodzi ulicą,to Tosia zmiata do domu ze strachu,Fela oczywiście przeszcześliwa i wsadza nos przez bramę do pogłaskania,a Perła obszczekuje każdego po kolei.To się nazywa pies OBRONNO-STRÓZUJACY!(tylko wielkość nie taka:evil_lol:)No ale w małym ciele-WIELKI DUCH!!!:razz:
Dzisiaj porobię zdjęcia własnej produkcji to wstawię;)

U mnie jest tak, ze Kajtek(skierniewicki) stroz wieeeeelki, ujada za 10 psow jak ktos przechodzi. Fils ten co to niby przywodca stada nie moze inaczej przeciez, wiec mu wtoruje odniechcenia a Fela...gapa..stoi..na rozkraczonych nogach i sie przyglada i nie wie totalnie o co wlasciwie chlopakom chodzi...zalizalaby kazdego czlowieka na smierc:evil_lol:

Perelka to jak moja Perelka sw. pamieci dokladnie wlasnie taka jak opisujesz i z wygladu tez. Ona w obronie jakby podskoczyla, uwiesila sie na szyi to tak by zostala...zawsze mowilam ze to wersja mini roottffailera.:diabloti:

Posted

No ale za siatką jest suka ONka,wypuszczana na noc na posesję,no to nie daj boże jakby się wszystkie spotkały:crazyeye:.Pióra by poleciały po całej wsi.A najpierwsza z zębami to leci...Tosia.Taka odważna jest skubana przez siatkę:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']No ale za siatką jest suka ONka,wypuszczana na noc na posesję,no to nie daj boże jakby się wszystkie spotkały:crazyeye:.Pióra by poleciały po całej wsi.A najpierwsza z zębami to leci...Tosia.Taka odważna jest skubana przez siatkę:diabloti:

CO??:crazyeye: Toskienka???

Posted

[quote name='ARKA']CO??:crazyeye: Toskienka???
Ano Tosieńka...Też postawiłam oczy w słup:crazyeye:,jak ją zobaczyłam w akcji.A jaki ma piękny szczek!Taki gruby,donośny!(w domu nigdy się nie odezwała).Ale ze wszystkimi psiakami u nas żyje w zgodzie,tylko jej sąsiadka zza siatki coś nie przypasowała...:shake::razz:
Dzisiejsze foty-no,to są prawdziwe oblicza moich dziewczyn,a nie takie smutasy na "adpocyjnych" zdjęciach:evil_lol:
Spójrzcie jakie piękne zdjęcie...Fela spłynęła z niebios...(na plecy:evil_lol:)

A tu Perełka również w poświacie niebiańskiej...(diabeł mały:diabloti:)Wygląda jakby ją te "promienie niebiańskie" parzyły w doopkę:evil_lol:

Jak zwykle głupoty Feli i Perełki

Posted

A tu dziewczyny mnie gonią.Perełka jest szybka no i ...się ucięła:roll:

A w słońcu to i moje zdjęcia są piękne...:eviltong: Fela goni Perłę,a mój cień robi fotkę:evil_lol:

Posted

a ja dziękuję za fotki, które już są gotowe do wrzucenia i jak tylko mój laptop postanowi się połączyć z netem znajdą się na stronie,,,

one chyba były zestresowane tą sesją ostro bo są poważne jak nigdy, nowa sytuacja...

Posted

emilia2280 napisał(a):
Niebianskie fotki Perelki w sloncu wygládajá jakby já jakas niewidzialna réka ciágnéla za dupké w góré :lol:

No wiesz co tak upraszczasz!!:crazyeye: A kto Ci wskoczyl na rece?? Nad naszymi aniolami dobry duch czuwa i Renatke nam zeslal,nagle:loveu: Pamietasz? Miala byc jedna sunia a my jechalysmy z trzema:evil_lol::roll:

Balysmy sie jak diabli czy Renata przezyje ten szok....... ze sie nagle rozmnozyly, w drodze, i co ona na to:oops::roll::evil_lol:. Wierze w dobre zbiegi okolicznosci, poswiaty itd, dobrych ludzi spotkanych na naszej drodze pomocy zwierzetom, tak ma byc i basta!:loveu:

Posted

ciekawa jestem gdzie wy znajdziecie dla nich domy lepsze od aktualnego DT :evil_lol:. Dziewczyny na fotelach, kanapach, prztulane, całowane - oj trudno będzie :lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Perełka w sobotę idzie na sterylkę,ona nie wie co ją czeka ,a ja już się boję.Ona będzie po tym taka biedna:placz:
Tydzień po Perełce idzie Tosieńka...:placz:

Nic sie nie martw, mysl pozytywnie. P.Mariusz robi dobrze sterylki, niewielu wetow tak robi, male ciecie. Bedzie tylko biedna po narkozie a potem,ze dwa dni, bedziesz musiala ja stopowac aby nie skakala, szala.
Moja kotke Fione p.Mariusz kastrowal i juz wieczorem zachcialo
jej sie skokow:crazyeye: W rajstope ja wlozylam, czyli ala kubrak(dziury na lapy) aby ograniczyc jej poruszanie.;)