Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosieńka dużo odpoczywa sobie w wanience,ale generalnie chyba dobrze się czuje.Nie jest smutna,ani osowiała,ma apetyt,ładnie się załatwia.Dziewczynki wykazały się ogromnym zrozumieniem dla Tosieńki,bo już się nie pchają do niej do wanienki,co miało miejsce wcześniej.Psi instynkt i nasze tłumaszenia sprawiły,że panienki nie zaczepiają Tosi,dzięki czemu Tosia może w spokoju dochodzić do zdrowia.To są bardzo mądre suczki,bardzo ze sobą zżyte i kochające się na wzajem.Nie wiem jak to będzie,gdy przyjdzie im się rozstać.Będą za sobą bardzo tęskniły,no i za nami też:placz:.

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wchodzé a tu takie wiesci :crazyeye: O ukrytym ropomaciczu nie slyszalam kurtka a to takie dziadostwo. To chyba cud ze Tosia akurat teraz poszla na zabieg, w poré. Brakujáce 50zl doslé w poniedzialek oczywiscie.

Posted

Ach Renatko!

Swoje sunieczki szykujesz na prawdziwe, forumowe gwiazdy.....
To będzie "towar" pierwsza klasa..!!!!

Nic...tylko brać...kochać...i Ci dziekować!!!!!!!!!!!!!!

Posted

togaa napisał(a):
Ach Renatko!

Swoje sunieczki szykujesz na prawdziwe, forumowe gwiazdy.....
To będzie "towar" pierwsza klasa..!!!!

To JUŻ jest "towar"pierwsza klasa,sami zobaczcie...

Posted

:evil_lol: Felci uszy staja? Co ona teraz robi sie na on-ka??:crazyeye::evil_lol: No jak kameleon, chcesz labka masz, chcesz onka-masz!!:diabloti:
A Perla szykuje sie na jakas rekordzistke swiata w agility czy frisbii..
Ona swietna bylaby do takich dyscyplin, mala, zwinna, sprytna, skoczna.

Posted

Jesteśmy,nie śpimy!;)
Oglądałam Tosieńkę po raz kolejny-rana pięknie się goi.Opatrunku nie ma,ale przyklejam jej codziennie świeżą wkładeczkę i jest git malina.

Posted

Renata5 napisał(a):
Jesteśmy,nie śpimy!;)
Oglądałam Tosieńkę po raz kolejny-rana pięknie się goi.Opatrunku nie ma,ale przyklejam jej codziennie świeżą wkładeczkę i jest git malina.

No to dobrze ze juz teraz bez komplikacji. Mozna sié bédzie skupic na szukaniu im domku. Czy ja przegapilam czy one majá jakies ogloszenia?

Posted

Sluchajcie, jesli dziewczyny majá ogloszenia, to wklejcie je tu, Arka moze je wstawic do 1-go postu, i bédzie wiadomo co jest, a co mozna jeszcze dorobic.

Trzeba przeprowadzic konkretná kampanié ogloszeniowá. Po 20 linków na kazdá :cool1:

Posted

Dokładnie.I proszę je ogłaszać NATENTYCHMIAST,bo jeszcze trochę,a serce mi pęknie jak będę je musiała oddać:placz:
Tosieńce rana pięknie się goi,szwy ma rozpuszczalne,także odchodzi nam stres ze zdejmowaniem ich:multi:
Perełka prawdopodobnie pod koniec tygodnia idzie...:-(

Posted

ARKA napisał(a):
Emilko, a kto im zrobi allegro?:-(

No wlasnié dlatego pytam, zeby w razie co nie dublowac, bo jak Rybka39 ruszy z ogloszeniami to calá pará :razz:

Rybka bazuje na alegratce, mozna tez wyrózniac, ale allegro oczywiscie, jesli nikt nie robil do tej pory- poszukamy allegro ciotki.

Posted

Renatko, a Toska jak dlugo w tym kubraku bedzie, do konca zycia?:diabloti: jako wyprawke tez go dostanie?:evil_lol: Juz chyba mozna jej go zdjac;)